Jeni te kenaqur/lumtur me jeten tuaj aktuale?

h3o

Papirus rex
As une nuk e kisha me Ju por Ju citova per t'u pergjigj...:)...Sorry per citimin :p

Ska problem nuk merzitem una. :)
Do qokollat? :)

chocolate.jpg

Wilde Horse

Primus registratum

Cmendoni?

Ndiheni te lumtur me ckeni kaluar dhe c'keni arritur pergjate jetes suaj.... :confused: :shrug:

Cmendoni?

Ndiheni te lumtur me ckeni kaluar dhe c'keni arritur pergjate jetes suaj.... :confused: :shrug:
Deri diku i kenaqur

Cmendoni?

Jane shume gjerat qe do te doja te arrija. Ndoshta me shume seç dot mund te rrealizoja. Ndihem i lumtur me cka kam kaluar sepse kam gjetur gjithmone menyren per te ber gjerat qe kam dashur. Per situaten aktuale mund them qe kam pare dit me tmira. Shpresoj dhe besoj te rekuperoj. Koha qe iken me tremb.

hareid

Papirus rex
Sa here qe e ndjej vehten se me mungon dicka, se nuk e ndjej vehten te kenaqur aq sa duhet, atehere mundohem te provoj gjera, eksperienca te reja. Duke provuar gjera te reja behem me kureshtare, keshtuqe e shijoj jeten edhe me mire..... Poashtu mundohem qe te i vendoj vehtes objektiva, qofshin afatshkurtra apo afatgjata. Mundimi, tentimi per te e realizuar nje qellim, i aktivizon ndjenjat pozitive dhe ne te njejten kohe i largon ato negative....

brenatohyseni

Forumium maestatis
Ne jete kam bere gjithmon ate qe me ka bere te ndihem mire dhe vazhdoj ta bej simbas deshires time dhe pa cenuar jetes e askujt jame pergjegjes per gjithcka qe bej sps nuk kam jetuar dhe as jetoj me opinionet e te tjr bota eshte e madhe dhe nuk bene qe cdo kush prej nesh te zvogeloj mendjen.;):)

joetisti_

Locus omnem
njeriu eshte i pergatitur nga natyra te sajoje lumturi edhe kur nuk e ka fare, ta nxjerre edhe nga brendsia e pajete dhe e ftohte e nje guri...
Une... e nxora nga veshtimi me intensitet i saj... Dhe s'kam goje te them se s'kam qene asnjehere i lumtur...