mos i thuaj te tera ato cka bej une se na vure ferren sdo martohem kurre se sdo me marre njeri ngaqe prish shume para....hahahahahhahahahahahahahahhahahpo na e thuaj nje here ti ..po me sa di une ti je shume shpenzuese nuk e kursen lekun per asgje por une jam nje cik kursimtare ndryshe nga ti....
QFAR SHANCI Q E NUK JEMI BASHKE SE DO FLIJE NE GARAGE MAKINES haahhhahahjam xhepshpume, ku kursej lek un mi amon
QFAR SHANCI Q E NUK JEMI BASHKE SE DO FLIJE NE GARAGE MAKINES haahhhahah
ti sjepke gurin un as grimcen ....u kombinokemi sbashku te dy koprrace,do benin miliarda eur !E keni parasysh Gurin?! Nk jua jap te cani koken..![]()
Dhe pastaj do ti harxhoja une te gjitha per qefin timti sjepke gurin un as grimcen ....u kombinokemi sbashku te dy koprrace,do benin miliarda eur !
ee une denoncim police ty direkt burg ti!Dhe pastaj do ti harxhoja une te gjitha per qefin tim![]()
Sdo ta bente zemra.. Fjale keee une denoncim police ty direkt burg ti!me ke shperdoruar.
heu per gjith ato para?po ty pse do beje ke tgjest ateher?Sdo ta bente zemra.. Fjale ke![]()
Shiko lali se ndoshta me ke keqkuptuar pak, per veten time sjam koprace une! Perkundrazi...heu per gjith ato para?po ty pse do beje ke tgjest ateher?
po kur sjep gurin qa do thote ateher ?Shiko lali se ndoshta me ke keqkuptuar pak, per veten time sjam koprace une! Perkundrazi...![]()
Ok po ta shpjegoj me molle qe te jesh me i qarte!po kur sjep gurin qa do thote ateher ?
hahhahahaahahahah cfar koicidence hahhaha jam me molle ne dore tani duke kafshuar hahhahaOk po ta shpjegoj me molle qe te jesh me i qarte!
Une kam nje molle, Ti me kerkon nje molle, Une sta jap mollen ! Rasti nr1
Rasti nr2 : Une kam nje molle, me haet molla, e ha mollen !![]()
Jam telepatikehahhahahaahahahah cfar koicidence hahhaha jam me molle ne dore tani duke kafshuar hahhaha