Jeni dakort per lidhjet me dashuri platonike?

Balahk

Locus omnem
platonikisht,vetem vipat dashurohen.

Une jam i thjesht,edhe nuk besoj se do isha platonia ndonjeres.

Ne menyre platonike kam pelqyer,jo dashuruar.

Edhe ajo eshte,belen rodrigues ;):p
ajo te kenaq ta shikosh :D

abs

nuk e di...
un po,
at'here,
kur per here te pare fola me dike n'chat, thash; m' duket se rash mren per zoten :D

Balahk

Locus omnem
un po,
at'here,
kur per here te pare fola me dike n'chat, thash; m' duket se rash mren per zoten :D
Mendoj se platonia eshte dicka tjeter.

thjeshte e shikon,e dashuron nga larg pa e njohur,pa folur asnjehere.
apo jam une gabim ne perceptimin e dashuris platonike?

abs

nuk e di...
hmmmm, ke t'drejt Balahk, dhe kjo me ka ndodh :D
e shoh, me sheh, e shoh prap, me sheh...dua te zbres nga tramvaja, me vjen afer e thote:
sot shkelqen dielli dhe ma fuqishem, i them, dhe per mua njashtu, cudi eh? :D

abs

nuk e di...
tana? prit mor, se jeta asht e gjat, e simbas meje asht e mbush me surpriza!
te cili statcion i provave je ti? :D

abs

nuk e di...
ah itesh lexova sakt, nese jena dakort me temen :D
personalisht ju jap tan antave te drejte me provu platonike, virtuale, reale, te tana kto para se te martohen :D

abs

nuk e di...
ne realitet nuk me pelqen te jap keshilla ;)
mendimi im, I sugges experimentimin dhe zbulimin, cfare njeriut i ben mire per rritjen dhe zhvillimin e tij, te ja lejoj vehtes...nese nuk mund te ja lejoj vehtes, t'vij te shpija jone :D

abs

nuk e di...
nuk e di, a tingellon ne shqip ose nuk e formuloj une sakt, me duket ne te gjitha variantet e formulimit :ndihme: si keshillim:rolleyes:

Mirabel

Locus omnem
kur isha adoleshente po i besoja, ne fakt e kam perjetuar sesa besuar ,sepse ska asgje per te cilen te duhet besim.
e shihja nga larg, me shihte dhe kaq ...asnjeri nuk e mori guximin te shkonte me tej :)

Al-Punk

Still here
Dashuria ne Koherat e Koleres flet per nje dashuri platonike qe zgjati nje jete....
Ca gjera zgjasin e zgjasin, plaken e te pafuqishme dhe vdesin. Keshtu eshte dhe me dashurine platonike. Ka fazat si njeriu. Femijerore, Energjike, Zvenitet e shuhet :)

Last edited:

Universal

AnonymouS
Kushdo qe mendon qe dashuria platonike egziston, genjen veten sepse nuk mund te quhet ne asgje aspekt dashuri, nje ndjenje e ushqyer vetem nga shikimi po asnje prekje fizike. Ajo qe quhet 'dashuri platonike' eshte thjesht nje magjepsje por asgje me shume.

Aki

Paint It Black
Dashuria ne Koherat e Koleres flet per nje dashuri platonike qe zgjati nje jete....
Ca gjera zgjasin e zgjasin, plaken e te pafuqishme dhe vdesin. Keshtu eshte dhe me dashurine platonike. Ka fazat si njeriu. Femijerore, Energjike, Zvenitet e shuhet :)

Ah, por Florentino e priti deri ne pleqeri derisa e bindi se :p

gurax

Pan ignoramus
E tere kjo ndoshta mund te kete lidhje edhe me nje pyetje tjeter qe shtrohet shpeshhere: "A mund te dashurohet me shume se nje person njekohesisht?" Eshte shume e mundur, qe tere pjesa "me shume sesa nje" te jene pikerisht dashurite platonike.