nc nc vetem idealiste sjam...ndoshta njehere e nje kohe dhe mund te kem qene por things change /pf/images/graemlins/wink.gif . ti lexoje deri ne fund fjaline time /pf/images/graemlins/wink.gif sepse kam shkruajtur "per permirsimin e shtetit dhe detyrimisht dhe tendin . pastaj ka ndryshim midis asaj qe mendoj une dhe asaj qe mendon ti. sepse pergjigja jote e ka shtremberuar pak ate qe kam une ne mendje...del si ideologjike komuniste. ti thua populli shqiptar punoi per "shtetin" per 50 vjet dhe sfitoi gje. aq me keq akoma , atehere ne komunizem punonte populli shqiptar, tani qe mund te punoj per veten e vet, rrin kot.Fillimisht postuar nga Leila:
[qb] Rambla, kjo qe thua ti eshte pak idealiste , te punosh per shtetin tend ?? 50 vjet njerezit punuan dhe u djersiten per shtetin e tyre.......... por sot ne Shqiperi peshku eshte i qelbur nga koka dhe te tilla ide ti marrin per jashte mode...
[/qb]
Pse mi sa lek kujto ti se merr nji mesues qe del nga bankat e shkolles.Maksimumi 9000L.Fillimisht postuar nga tekla:
[qb] Nuk ka pyll pa derra thote nje fjale e urte.Te thuash qe shqiptaret jane dembela nuk me duket e drejte.Nuk jemi ndembela jo dhe kete e dime shumire ne qe jemi jashte po edhe ne shqiperi kush punon nuk eshte keqe por nuk jemi as budallenje e ka mire leila te ne eshte qelbur peshku nga koka.Ti ofrosh 7000L nje personi qe ka familje me çmimet qe jane aty do te thote te tallesh.Me mire 100E e djalit nga jashte plus asistencen. [/qb]
Po dhuna pune eshte ? :devil: :lol:Fillimisht postuar nga samantha:
[qb] Te punosh nga frika nuk eshte pune po dhune : [/qb]