Jemi ne Shqiptaret kriminela te lindur???

Jemi ne Shqiptaret kriminela te lindur???

Situate eshte vertet alarmante kur lexon lajme sikur :
Nje i ri u qellua me 2 plumba ne koke nga nje i ri tjeter pse pak me perpara i kishte parakaluar me makine" ose " nje i ri u godit me kallashnikov pse i riu tjeter e kish pare me sy" /pf/images/graemlins/eek.gif

kesi lloj lajmesh nuk i gjen vecse ne shqiperi.Shtrohet pyetja : Ne shqiptaret jemi te trashe deri sa nuk ka me ku te vej,kriminela apo jemi te semure mendor???
Kur do mesojme ne njehere te komunikojme si njerez ,kur do mesojme ne njeher te falim e te pastaj te presim qe te na falin.Kjo eshte e tmershme po ikin djem te rinj kot fare per motive nga me idjotesket. /pf/images/graemlins/frown.gif

ilirjan

Primus registratum
Re: Jemi ne Shqiptaret kriminela te lindur???

Julka

E pashe ate IDIOTIN shqiptar ne Fame Story duke bere xheste prej psikopati

Ai idiot nuk e kupton qe nje HAJDUT shqiptar ka me shume dinjitet se ky trap, hajdutin e URREJNE kurse kete koqe e MESHIROJNE

Greket na percmojne sepse ne kemi humb dinjitetin duke bere pune POSHTERUESE , ndersa hajdutet apo mafiozet shqiptare ata i urrejne dhe nuk i percmojne apo meshirojne

A ka gje me te ulet se te MISHIROJE tjetri

Ai eshte nje COPE IDIOTI prandaj e futen ne ate program televiziv se po ishte i mencem nuk e fusnin (ose vete ai nuk pranonte)

Pse Greket nuk permendin KURRE qe orkestra simfonike kombetare MEGA MUSIKI perbehet 20% me shqiptare!!!

eddantes

Primus registratum

jemi te lindur dhe perfeksionohemi gjate jetes /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif <font color="red"> </font>

shqiptari87

Primus registratum

po mire nje here dua te di se cfare do te thote fjala KRIMINEL? une me pak fjale e perkufizoj : nje njeri qe shkel te drejtat e tjetrit ne menyre te vetedijshme ose jo. nuk e them per te shitur mend por une keshtu e kuptoj. pastaj une akoma meshoj tek ajo qe si edukon femijen ashtu do te behet . ne shqiperi nqs ti kerkon debat injorohesh nga te tere sepse nuk je "burre" ose i "forte" ose te iken "nderi"?nqs ne shqiperi ose shqiptaret( kudo )i edukojne femijet e tyre jo me ane te dhunes atehere kontigjenti kriminel do te ulet(besoj). normale te pyesesh nje femije 12 vjecar ne shqiperi cfare do te behesh kur te rritesh? pjesa me e madhe do te thone do desha nje HUMMER ndonje shtepi te madhe, dhe te tjera gjera. do thoni po eshte femije akoma.jo nuk eshte femije ai/ajo arrin te kuptoje shume gjera por ne menyren e vet . nuk them qe ti prishim endrrat femijeve por them se duhet te behet me shume per edukimin e tyre. agresiviteti shihet nga keta femije si menyra e vetme per te care ne jete. nuk mendoj se eshte e drejte. per deri sa ne shqiperi kriminelat hypin e zbresin nga qeveria ose merren me punet e qeverise (pehere) atehere ne SHQIPTARET JEMI KRIMINELA. sa per ata qe jane kriminela shteti duhet ti bej zap. ja kaq kisha une.hajt shnet.

Dani83

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
jemi te lindur dhe perfeksionohemi gjate jetes /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif <font color="red"> </font>

[/ QUOTE ]

nga studimet e fundit te Dr. Allamudhit /pf/images/graemlins/booki.gif
vertetohet karakteri deviant i shqiptareve.
ja disa nga campionet e tij..

1. çunat e lagjes-2. politikanet-3. punonjesit e 4. Foshnjet----5. veteranet
---per argetim,-----------------administrates

animation3924jj.gif
aufgespiesst9ho.gif
closeup5ua.gif
scrambo1gu.gif
vikingfrog1na.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

eddantes

Primus registratum

dje ne mes te hamburgut njeri i preu koken gruas dhe shkoi me koken e gruas ne dore te karburanti, e la ne bar para karburantit koken , u fut brenda dhe thirri policine .........gjithandej ka raste te tilla

alinos

Forumium maestatis

Nje i ri u qellua me 2 plumba ne koke nga nje i ri tjeter pse pak me perpara i kishte parakaluar me makine" ose " nje i ri u godit me kallashnikov pse i riu tjeter e kish pare me sy" /pf/images/graemlins/eek.gif

kesi lloj lajmesh nuk i gjen vecse ne shqiperi.Shtrohet pyetja : Ne shqiptaret jemi te trashe deri sa nuk ka me ku te vej,kriminela apo jemi te semure mendor???
Kur do mesojme ne njehere te komunikojme si njerez ,kur do mesojme ne njeher te falim e te pastaj te presim qe te na falin.Kjo eshte e tmershme po ikin djem te rinj kot fare per motive nga me idjotesket. /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

jo! Faktoret qe rrisin kriminalitetin jane shoqerore dhe ekonomike, e jo gjenetike!

Ti dias duhet te lexosh me shume per boten...

julka

Primus registratum

me vjen nje mendje nje mikesha ime Julka qe thosh: "kompleks imagjinar".
nuk ka te bej me te qenit i trashe a i pa trashe por duket me teper si kompleks ne mendimin kolektiv..
pas renies se sistemit tone u gjendem ne bote te mundur dhe
pa referime dhe sic gjithmone ndodh vetvetiu shoqeria nenvlerson kulturen e vet dhe merr modele jashte saj tek shoqerite me te "suksesëshme".

Brukseli psh. ka bazen e kushtetutes se tij demokratike qe nga vitet 1800 kurse ne vetem kurse ne vetem 8-9 vite me pare.
nuk mund te pretendohet ne Shqiperi nje rezultat
porsi i ketyre vendeve, ne vete kaq pak kohe.
vete fakti qe ne kur flasim krahasojme Shqiperine me vendet oksidentale nuk me duket shume i drejte.
e rendesishme eshte qe nje shoqeri te kete nje sistemm funksional/eficent edhe pse i ndryshem nga ai i X.

Ajo qe ne te vertete me shtyn te mendoj shpesh dhe te shkruaj ketu per kete fakt eshte ideja fikse qe kam se ne do te mund te shkojme perpara, te kalojme kete periudhe tranzicioni edhe pse me hapin tone.
nese jemi pak me largpames nuk do te NENVLERESONIM POTENCIALIN E SHQIPTARIT , edhe ne jemi shqiptare ne fund te fundit dhe jo vetem "ata keshtu e ata ashtu" sic shkruhet me siper.
duhet konsideruar qe nuk jemi edhe te vetmit ne kete situate.

[/ QUOTE ]Besoj se si te gjithe shtete kemi njerez intelektule dhe jo por drejte botes opinioni qe nxjerim eshte qe jemi te "trashe" por kte nuk e besojne te tere te huajt te kemi parasysh.Ajo qe desha te thesha eshte qe ai djali kishte dhe menyre tjeter reagimi por zgjodhi me te uletin per ne.Nuk i falet se atje ku del perfaqson nje shtet te tere jo vetem veten e tij dhe ajo qe duhet te nxjere duhet te na nderoje dhe jo te na turperoje!

Dani83

Primus registratum

Nuk mund te te kundershtoj per faktin se jemi edhe te trashe.
Nga pushtimi shekullor Otoman ne formuam nje menyre te te qenit te ashper, luftarake, rrepte...
pasi lame pas pushtimin ndoqem nje sistem komunist dhe me kapitullimin e ketij, jemi ne nje faze tjeter duke dashur te ndjekim nje sistem demokratik.
pra nuk mund te jemi tjeter veçse te çoroditur, ne tranzicion deri sa te marrim nje drejtim eficent dhe ta bejme tonin.

Kemi 15 vjet qe kur mundohemi te kemi nje organizim demokratik, por jemi akoma larg.. deri sa ta bejme tonin, te ngjizet ne mendjet tona.

capuni

Primus registratum

..sipas atyre qe thone qe e kemi ne gjak krimin me gjenerata, i bjen qe Australia te ishte ferr -- duke pas parasysh qe u krijua si koloni kriminelesh.

OROSHI

Primus registratum

..sipas atyre qe thone qe e kemi ne gjak krimin me gjenerata, i bjen qe Australia te ishte ferr -- duke pas parasysh qe u krijua si koloni kriminelesh.

[/ QUOTE ]

Hahahahahahaha,e bukur kjo!

gjekec

Primus registratum

Nuk besoj se krimi dhe violenca trashegohen me gjene, me edukate(negative) po, dhe nga ajo ane kemi me bollek.

Per mendimin tim, ne Shqiptaret jemi te afte qe ate qe e bejme e bejme mire, si per te mira apo per te liga. Pra kemi nga te dyja anet e spektrit.. pushtojme universitetet me te mira te perendimit.. si dhe behemi rivale te mafias Italiane. Ne nje liber te kontroversialit Fan Nolit ne kohet e Krishtit ne ishim piratet e detit te Mesdheut.
Gjithsesi un erdha sot ne forum per te vene linkun e meposhtem, dhe po mendohesha se ku dhe me cfare titulli do e hapja temen.. kur cte shikoj.. tema ishte hapur me kohe. Nejse, lexojeni artikullin e meposhtem dhe ju garantoj qe keni per ta pelqyer... ose me mire.. ju garantoj qe do te argetoheni se nuk eshte per tu "pelqyer" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Enjoy /pf/images/graemlins/smile.gif! --&gt;

http://gangstersinc.tripod.com/ShoNov1505.html

soni2

Primus registratum

ate kulture ae ne kemi sot se kane pasur te paret tane une jam malsor dhe kam ligj zakon e tradite nuk vras kot as nuk me vret kush kot nuk i bi kujt n qafe nuk me bje kush n qafe

[/ QUOTE ]

Atehere ma shpjego pak se si ka mbijetuar gjakmarrja 500 vjet?? Sy per sy e dhemb per dhemb!! Gjaku lahet me gjak!!

[/ QUOTE ]

ti harro se te njejten gje ke ne kushtetuten e shteteve te bashkuara???

o vella ka mbijetu sepse ishte e domozdoshme dhe do te mbijetoje sa drejtesiaj jone te jete e korruptuar kete vere vath ne vesh!!!

nuk thoni shyqyr qe eshte ende???

Kondrapedali

Kondrapedali

Secili t'llapi për vete. Un s'kom bo nai krim e s'kom nërmen me ba nonji. Un jom me iden, 2 dur për i kok po tjerve s'i n'qaf naiher /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

soni2

Primus registratum

shqiptaret vetem ne shqiperi konsiderohen si kriminela ndersa europa i konsideron si delinquente profesjonal!!

dy dur per i koke jon jam dakort me ty si tha aj tjetri une per vedi e zoti pert'tane

olololol

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Coje koken or Mik
S'po me kujtohet shtetesia e tij por ai qe vrau 7-8 kalamoj shkolle e plagosi sa te dush ca o ai SHENJTOR !!!!
Ai o kriminel
Jo dy te rinj qe per seder/krenari te teprume qellohen
Po ne USA qytetaret pagujne taksa me bo Burgje te REJA se s'ka me vende.
<font color="red">Po le te hapen armatimet nje here ne me te bukrin shtet tjeter e te shohim sa vrasje do behen, Te shohim sa vjet do duhen te stabilizohen, </font>

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ju betohem qe nuk jam asnjeçik fare kriminele....deri tani nuk kam vrare asnje kokerr njeriu...biles as plaç nuk i kam thene askujt...dhe ju betohem qe nuk kam lindur e tille...

ej po ça mut teme eshte kjo...???? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa rre edhe ti Dali. Ku ka femër mos t'ja ket mor shpirtin të paktën nji moshkulli /pf/images/graemlins/laugh.gif?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahaha o Kondre... po ça ke mer... shpirtin ja kom mor po e kom lon gjalle ama me u kthy ne shpi te vet me komt e veta... /pf/images/graemlins/lol.gif

Anteria

Primus registratum

Kriminel te lindur nuk ka , por kriminel te fituar ja ben mu qe ka, te tille i ben jeta e cila nuk ju premton shume...

Une mendoj qe ne na mungon toleranca edhe respekti ndaj njeri-tjetri.

Ne shqiptaret dominat ne shume aspekt negative, por kriminalit ka kudo ne bote duke fillu nga vendet e botes se trete e der tek ato perendimoret... Ne gjermani para pak kohesh kam lexuar ne nje gazet qe prinderit e kane lene femijen e tyre 3 vjet te uritet der sa ai ka vdekur sepse vetem kockat e mbulur me lekuren e rrudhosur i kishin mbetur ne trup ,dhe si kjo degjon pothuajse cdo jave , vetem se ketu nuk behet e madhe ashtu sic ndodhe ne shqiperi

Duhet ta gdhendim nje cik trurin e deformuar,:smash: dhe duhet te jemi te vetedijshem qe preventioni i vetem cfardo lloj krimi arrihet vetem duke u edukur me stduimin ,duke qendruar me kembe ne toke, por duke e hedhe shikomin me larg se tek majat e gishtave te kembes!

abs

nuk e di...

... pergjithsisht- sikur te mos flisnim me ze te larte dhe sikur femijte mos ti motivojme te gjujne me grushta qe nga mosha nje vjec
vertetoj qe jemi rraca me e dashur dhe e mil! /pf/images/graemlins/smile.gif

pjesa tjeter e karakterit ton, them eshte temperament /pf/images/graemlins/devil.gif