Je shqiptar kur...?

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Je shqiptar kur...?

te bejne numra ca idiota qe kontrollojne dokumentat ne rinas? /pf/images/graemlins/mad.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
.... vjedhe
..... mashtron
..... gjuan berllog kudo
..... e shendron plazhin ne WC publike
.......

[/ QUOTE ]

1/e vlefteshme per te gjithe popujt...
2/e vlefteshme per te gjithe popujt...
3/ ka mundesi ta thuash shqip ??? se veshtire te te kuptojne robt... /pf/images/graemlins/laugh.gif por mqse un jam e zgjut /pf/images/graemlins/laugh.gif po te ndriçoj duke te shpjeguar qe thuhet "pelhera"dhe jo "berllog" /pf/images/graemlins/laugh.gif
4/e vlefteshme per te gjithe popujt...

conklusion, flet pa lidhje kur quhesh ******** /pf/images/graemlins/laugh.gif

vieux_et_moche

Primus registratum

je shqiptar kur merr kallashin e del ne dritare e ja shan me nan e motra ma te bukrit ne lagje /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

kur e bo plazhin ne Durres /pf/images/graemlins/laugh.gif

era100

Primus registratum

kur rrobat qe hedh te koshi i plerave i gjen te shiten tek gabi
(respekt per jevgjit /pf/images/graemlins/smile.gif )

Agon

Primus registratum

poooo pooooooooo, jam shqiptare dhe jam krenare /pf/images/graemlins/rockband.gif

Musolini

Primus registratum

.. kure e shete motren apo gruan ne Itali dhe shetitesh me BENZ neper Shqiperi me koke larte...

dusho

Primus registratum

Kur je ne plazh dhe ne nje moment hyn ne uje per te bere sh***n!!!!!!

Musolini

Primus registratum

shkrimi me larte i detyron shume e shume turista mos te lahen ne dete apo edhe te largohen nga Shqiperia, une kete e perjetova ne Durres , ate qe ti e shkrove me larte pra sh"""n nuk e sheh askush por une e pashe MUTIN duke notuar mbi uje.
esa i perkete asj qe une shkrova me larte pra "prostitucionin" edhe kete e perjetova kur nje bjale 20-25 vjeqare me pyet se nese dua te bej marrdhenie me ate qupen atje ... per 250 euro, une i thashe jo dhe lajmerova Policin e cila nuk reagoi fare, kjo me ndodhi ne Tirane tek xhamia aty afer Gjergj Kastriotit, me 21.06.06
hajde kultur hajde

policia

Forumium maestatis

79 kur vdes te mesosh gjuhe te huaja dhe ti perdoresh gjithandej
80 vdes te veshesh gjithe rrobat firmato per nje xhiro nga blloku.
eh sa mire me qene shqiptar ...

alboy2525

Primus registratum

mbasi e ke shkep per nja 5 here rradhazi ne mengjes e ke prap pyke dhe ja hipen pa prob ...

kush ka probleme per kto shprehje qenkeni forum vari lesht plot me cuna mami, rroft shqipria e vertete

antip

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
shkrimi me larte i detyron shume e shume turista mos te lahen ne dete apo edhe te largohen nga Shqiperia, une kete e perjetova ne Durres , ate qe ti e shkrove me larte pra sh"""n nuk e sheh askush por une e pashe MUTIN duke notuar mbi uje.

[/ QUOTE ]

Nga nje studim i fundit i Organizates se Nevojave te Çastit del se mutin ne det e "leshojne" me se shumti turistat kosovare pasi te rritur pa pare det me sy, te shkretet, ja ngaterrojne funksionin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

Kur e shet qumshtin me bidona ne mes te vapes <font class="small">Code:</font><hr /><pre> </pre><hr /> </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[/ QUOTE ]