Japonezet e Shqiperise!

gurax

Pan ignoramus
Re: Japonezet e Shqiperise!

.. ok... proverb.. me gjyshet.. Sa te rrosh do mesosh eshte shqiptarce ama.

toronaga

Forumium praecox

Lubardhi San, Osaka eshte nje nga qytet me me tradite en Japoni! Popullsia e ektij qyteti eshte ne rritje te shpejte dhe sot numeron 9 721 748 banore! Madje sot ne mengjes u lind nje vajze, Saniko dhe familja e saj me ka ftuar ne festen qe do te organijne per kete rast!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

festim te kendeshem per 9 721 749 banoren me te re te Osakase...do na tregosh pak traditat japoneze per lindjen e nje femije?

toronaga

Forumium praecox

Posi jo! Rituali tradicional do te mbahet neser, Dita e Qenit, sipas zodiakut tone te lashte! Ky riual behet te marten, pra Diten e Qenit, pasi te gjithe e dime qe qente pjellin kollaj e pa shume probleme! Do te bejme nje lutje te perbashket dhe une personalisht do te vishem ne njj sash dhe ne nje obi mendafshi (jane veshje tradicionale tonat). Nuk e di si thuhen ne shqip keto fjale!

toronaga

Forumium praecox

Lubardhi San, shqipen e kam mesuar me nje samuraj te devotshem me origjine nga vendi juaj! Ai dhe gruaja e tij e emire, u perkujdesen qe une te mesoja shqip sa me mire!

cacol

Forumium maestatis

Di te besh origami ti ? Ndonje shoqe geishë ke... nuk na kercet shume torollozi per pjellorine e qenve.

cacol

Forumium maestatis

Po njerit qe e ka emrin San, si i flisni ju ? /pf/images/graemlins/lol.gif

antip

Primus registratum

Toranaga mund te me thuash pse ju ne Japoni praktikoni ende gjuetine e balenave?
Gjithashtu deshiroj te di opinionin tend lidhur me kete ceshtje.

cacol

Forumium maestatis

Shoku kinez me emrin Ha u beke HaSan ne Japoni /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hihi skisha njohur ndonjehere ndonje japonez te fliste shqip,interesante idea edhe nese do ishte nje tallje b.. nga ndonje anetar i regjistruar me pare.

Toro na thuaj gjene me interesante qe te duket ty ne Japoni.

Ruri

Primus registratum

pe verteti eshte japonez i shqiptarizuar ky apo shqiptar i japonizuar??