Japonezet e Shqiperise!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Japonezet e Shqiperise!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hihi skisha njohur ndonjehere ndonje japonez te fliste shqip,interesante idea edhe nese do ishte nje tallje b.. nga ndonje anetar i regjistruar me pare.

Toro na thuaj gjene me interesante qe te duket ty ne Japoni.

[/ QUOTE ]

Ok Lips...po te prezantoj Toranagen...ose me mire Af te prezanton Toranagen...i cili vertete eshte shume i sjellshem dhe shume i kthjellet..por perveç "mirmengjes o bijt e Samurajt" e paska te veshtire te thote gjera te tjera... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif...se marr vesh pse te duket interesante ideja? une mund te them qe kam ardh nga Marsi...do me besoje ti mua? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

meqe ra fjala o Toranaga san...a ka mundesi te na japesh nja dy idera per te heq pak stresin? po vetem pak...se pjesa tjeter me duhet per t'ju pergjigj Pinkut... /pf/images/graemlins/grin.gif

toronaga

Forumium praecox

E nderuar Dahlia San! Sic ta thashe edhe dje, do te ishte nder per mua te kerkoja doren tuaj per nje nga me te miret samuraj qe kam nen patronazh!

E permenda dhe ne postime te tjera, se neve japonezeve nuk na ben as syte, as organet e tjera, as gjuha (te cilen po deshet e shkruaj ketu) por vetem zemra jone! Lips San, me te drejte shtron nje pyetje te drejte, por pergjigjen po e le ta zbuloje ne ndergjegjen e saj te dlire!

Me vjen keq Dahlia San qe nuk te kuptoj se per cfare iderash e ke fjalen! Mund te jap shume idera, normalisht nese me kerkohet, por dua te njihem me fushen me pare! Si samuraj i mire qe jam, nuk mund te shprehem ne fusha te cilat nuk i njoh!

Pinku, mos valle eshte ai personi (nuk e di ne eshte femer a mashkull) qe eshte ne kerkim te identitetit?

pinkparadise

Forumium maestatis

...eeeee un jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: te kerkoi idera per te heq stresinnnnnnnnn....me shkoqur se kaq nuk behet /pf/images/graemlins/laugh.gif apo e ke mendjen ke Geishat ti edhe lexon 1 fjal ne 10 /pf/images/graemlins/laugh.gif

toronaga

Forumium praecox

Pink San! Ju lutem mos me ofendoni! Si nje mashkull edhe une e kam mendjen tek Geishat, por jo ne ate menyre si e perceptoni ju problemin! Nese nuk i kuptoj mire pyetjet tuaja, kjo gje ka nje arsye shume llogjike, prandaj ju lutem behuni me te duruar, pasi kjo eshte nje nga menyrat per te hequr stresin!

Dashuria eshte nje nga menyrat me te mira per te hequr stresin! Pekushtimi ndaj atdheut eshte nje menyre tjeter! Meditimi me qetesi, durim dhe adhurim eshte nje menyre qe samurajt e perdorin shpesh perpara luftrave per te qetesuar shpritin...

Pink San! A i hani shume karamelet? Ne Japoni kemi shume karamele te mira dhe me kenaqesi do t'ju dergoja disa...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahaha uuuuhhh sa kam qesh me ju te dy...o samo...thone qe vendet aziatike jane vendet dhe njerezit me zen qe egzistojne sepse kane nje perceptim tjeter te jetes...ku di une diçka e tille...edhe une po te pyesja ty te me destresoje pak...hahahahaha ...kaq...po ti per çdo pyetje...paske te njejten pergjigje...

GJEJENI PERGJIGJEN NE NDERGJEGJEN TUAJ...hahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaahha

toronaga

Forumium praecox

Personaliteti i cdo njeriu eshte i ndertuar mbi ndergjgjen personale! Nese njeriu mendohet mire perpasa se te pyese, eshte shumee mundshme qe ai ta gjeje vete pergjigjen, prandaj ne kulturen tone eshte mire qe njeriu te mendohet, te pyese ndergjegjen e tij, perpara se te flase!

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif ooooo konishuaaaaaaaaa (e kam mesu nga Taxi kete /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ej, jo rrofsh kam fillu djeten, karamelen time edhe spo e mbaroj dot, jo me te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

ajo pjesa e perkushtimit ndaj atdheut...sikur me ftofi pak... /pf/images/graemlins/smirk.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

toranaga san, sa te rrosh do te mesosh...

por sic e the edhe vet, dijen e ke brenda teje, duhet thjeshte te hapesh zemren dhe trurin per te kuptuar...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

pyet ndergjegjen dhe do te te thote pas shume reflektimesh qe "taxi"-a eshte franceze... /pf/images/graemlins/grin.gif

toronaga

Forumium praecox

E shikoj qe msimin e pare e moret! Madje po luftoni Mesuesin me armet e tij!

Taksi ka ne te gjithe boten, pse vetem ne France?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Dahlia lere mi toron te pergjigjet se u mendova thelle per ate pyetje.O Toro problemi eshte qe skam si ti pergjigjem me ndergjegjien time pyetjes se cka interesante Japonia ,jo per gje po sja kam idene fare te asaj kulture.

Dahlie ti je vertetimi i shkencetareve per jeten ne Mars /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

Toranaga San
Pyetje
01.Boni pordhe ju andej nga Japonia apo i mbani brenda ?
02.Po sumen si e fshinin japoneset e vjeter ?
Nejse Japonia ka halet me te rehatshme [ kapaku i hales eshte me ngrohje /pf/images/graemlins/smile.gif ]

toronaga

Forumium praecox

Po i nderuar! Edhe bejme, sipas rastit!
Ate pyetjen e dyte po e le enigme qe ta vresesh ca vete mendjen!

Si ju kam patur o bij samurajsh? C'behet ndonje e re kendej?

pippo

Primus registratum

UNE T.San po stervitem, si gjithmon me shpaten time....

Per tju kthyer pyetjes me siper mos e fshinin gje me Katana, jo pergje po e shof pak te rezikshme ...... apo me gjethe bambuje /pf/images/graemlins/smile.gif

ados

Primus registratum

Toronaga ku ke humbur..
apo ke bere ndonje harakiri..dhe ke vajtur per lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

toronaga

Forumium praecox

Toronaga nuk humbet! Ai eshte gjithmone prane jush!

Nuk e kuptoj shprehjen: ke vajtur per lesh, por duhet te jete dicka e mire apo jo? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Haj shendet! Dhe kujdes, mos ik per lesh /pf/images/graemlins/smile.gif

ados

Primus registratum

kur them ke ik per lesh do te thote dolce vita ..mor qukapik /pf/images/graemlins/laugh.gif