Jam zene KAPS(nuk dal dot)

Guest
Re: Jam zene KAPS(nuk dal dot)

Ti mor cun duhet te hash recel fiku se vetem ai ta ben dermanin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
e na thuaj si shkoi se na le ne merak pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Furor Aquila:
[qb] Kam 2 dite qe jam zene kaps. Nuk di cfar ilaci te perdor? Kur u zura kaps nje here me perpara perdora nje ilac qe bleva ne farmaci. Ai ilac me sheroi por me sheroi shume mire. Aq mire punoi sa me zuri barku. Jo qe sdilja dot por dilja plot; nuk e ndaloja dot. Blija 3 pale breke ne dite. O doktor i lash leket te breket. Cfar te bej une tani se nuk dua te perdor te njejtin ilac? [/qb]
perdor vaj ne max!!!!!!edhe gjate..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Furor Aquila

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]
Fillimisht postuar nga Furor Aquila:
[qb] Kam 2 dite qe jam zene kaps. Nuk di cfar ilaci te perdor? Kur u zura kaps nje here me perpara perdora nje ilac qe bleva ne farmaci. Ai ilac me sheroi por me sheroi shume mire. Aq mire punoi sa me zuri barku. Jo qe sdilja dot por dilja plot; nuk e ndaloja dot. Blija 3 pale breke ne dite. O doktor i lash leket te breket. Cfar te bej une tani se nuk dua te perdor te njejtin ilac? [/qb]
perdor vaj ne max!!!!!!edhe gjate..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si ta perdor vajin nga poshe apo nga lart? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

lol, thone qe manaferrat ta heqin, plus lengu kumbllave!! Absolutisht JO: Banane, Thana, Kos, Ftua!!!

Ida

Primus registratum

Pini sa me shume uje.Edhe ushqimin shoqerroheni me nje gote uje ,se per stomakun do jete sikur ha supe e jo ushqime te thata.Sa me shume uje.Po s'mun te pini vetem uje Qe me mengjes pini nja dy gota qumesht e lereni ujin vetem gjate vakteve te ushqimit.

Noe

Primus registratum

Qe te lirohesh sa me shpejt kerko fare djathi eshte dore me nje.

DEVIL-girl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mirror:
[qb] Furor, mos harro te hash kiwi cdo dite. Ndersa per rastet akute, futja me caj sene. Nuk e di si i thone ne gjuhe te jashtme, e di vetem ne shqip.

Dhe gjithashtu, mos harro palestren ose vrapin, sipas takatit dhe mundesise.

:wave: Te shkuara. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ashtu i thone ne te gjitha gjuhet qaj Sene apo anglisht (Senna leaves tea)

Triumfi

Primus registratum

nje kshille nga nje prove;Kur e ndien se do kesh barkqitje,pije "nje gote qumesht te ftofte" ... mund te ndihmoj sadopak ..

Shendet!

Kuqalashja

Primus registratum

I'd strongly advise against using laxatives. Strong laxatives dilute normal peristalsis (movement of the bowels) and people who take strong laxatives for long periods, lose the ability to produce normal stools. Also, sustained use of laxatives can cause bloating, cramping, dehydration, electrolyte disturbances and imbalances, cardiac arrhythmias, irregular heart beat and heart attack, and death.

The main thing in treating constipation is to be sure you're eating enough fiber and drinking enough fluids . For immediate results, you can take up to two pills a day of FiberCon, or drink a full glass of Metamucil.