Jam bo tape dhe kamaren kam hap...

personazh

Valoris scriptorum
Re: Jam bo tape dhe kamaren kam hap...

ik se ti me qet te palamet mu edhe ne tema alkooli, ku zakonisht ka "me the te thashe" /pf/images/graemlins/laugh.gif

neser ka te Linku feste....2 euro çdo lloj alkoolikeje.....bum bum shake shake da rhuuuuuuuuuuuuuum!

Odea

Primus registratum

Spaska shume pijaxhinj forumi me sa shof....shyqyr mo se /pf/images/graemlins/wink.gif

Une per vete vetem nje here jam dehur dhe mbaj mend qe kam qeshur ne fillim dhe pastaj se di se pse fillova duke qare. Me duket (se smaj men mire pranaj them me duket lol) pashe nje plak ne televizor dhe mu kujtua gjyshi qe me kishte vdekur. Te nesermen ajo shoqja ime qe ishte kujdes per mu, ma bo, " O goce, une me ty nuk iki me pi mo se ti te bo telef. Ne fillim po rrije serioze, kur i fute dy teka te tjera fillove tu qesh icik, pastaj ia fute te qames. Nuk qahet ashtu mi goce, sikur ska nji vit gjyshi qe ka vdek..." E fala kur foli per gjyshin se ishte kujdes per mu, se vallai te me kishte thon noi rob tjeter ashtu ia kisha...nejse nejse...lol

Odea

Kordelja

Valoris scriptorum

Ma mire s'jam tu tregu gjo hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Ahhhhhhhhhhhhhhhh sa do dojsha dhe une me ju rrefy fiks fare ca nodhi !!!!

S'mundem !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] ..... DHE JA FUS NJI TE VJELLE TE SHOQERUAR ME BUCITJE SI DHE ME DRIDHJE MURESH E DRITARESH /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
..mbyll dhe banjon nga brenda :mad: :mad:

Blendi

Primus registratum

Une kur pi zakonisht dal me shoqeri dhe kaloj mire. Para nja nje jave vajta ne nje bar mbas pune dhe duke ndenjur me ca pijanece te thekur, piva nja 3 wiskey dhe 1 birra (apo 2 boh).
Ceshtja ishte se do shkoja ne palester pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur vajta te Cardio per vrap, po dihatja si qeni kur ka vape, dhe e mbusha palestren me era alkool.
bezdisa ca veta, po kujt i plasi, s'vija une era alkool, une u habita per vete kur e "ndjeva" /pf/images/graemlins/wink.gif (ndjeva lesh), une po djerrsija, nga vrapi gjasme.

Kurse heren tjeter qe bona nji pisllik te eger fare nuk e tregoj dot se merzitet Isabella. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Aj llav ju tu !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif