Jam bo tape dhe kamaren kam hap...

Petroninsja

Primus registratum
Jam bo tape dhe kamaren kam hap...

Per qeflinjt e pijes kjo tema edhe per ata qe e kane eksperimentuar magjine e te qenit te dehur..
Jam kurioze me dit, si reagoni kur jeni te pire?
Cfare simptomash keni... Qeshni shume? Qani pak?
Ecni ne drejtim te paditur...
Rrifni njerez? Apo i kapni me zorre njerezit per te treguar dashuri apo thjeshte heshtni ne nje qoshe sikur ju kane rene hallet e kesaj bote?
Na tregoni pak momentet magjike te dehjes suaj...
Pa turp e... se tanet jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest
Re: Jam bo tape dhe kamaren kam hap...

Heren e fundit qe u bera tape kam kercyer kenge shqiptarce ne nje klub me shqiptare dhe mu gris fustani nga te luajturat e shumta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa tulp qe pata se po kerceja dhe nje kenge dashurie /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Ecccc Atttu Proto kjo tregon qe je individe me energji te shumta dhe bravo te qofte e kalove nivelin e self-coifidence duke kercyer Sinanin, le te griset fustani mi ka plot dyqani...

Kurse une mesa e kam me te degjuar se vet smbaj mend shume, me thone qe jam loud dhe qesh e qaj njekohesisht dhe kam tendencen per te ecur ne vije te drejte por bej zik zak neper rruge..
Nje here kam kapur per qafe gjithe anetaret e kolektivit te punes se kishim dal out te tere dhe i kam thene te terve I love You.....
Te nesermen kur erdhi faza e te qenit esell se desha veten time pale te tjeret... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sad but true

Guest

aahaha moj po pse vetem meshkuj i ke ata te punes ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

po thuaj shyqyqr qe qenke e embel se ka ca qe bejne sherr e shamate te vdesesh gazit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

ate me "kamaren", thash mos e ke figurative!...nina. /pf/images/graemlins/tongue.gif :eek:
se per tbomen tap, sdi ca t`tregoj me par! :cool:

X-GoodBoy

Primus registratum

Per veten time jam i vetedijshem kur pi. Nuk bej budalliqe si keta lart. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur kthehem nga pub-i e marr shtruar me nje sinusoid deri ke dhoma. Para se te dal, bej qesen gati te koka e krevatit. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ene shkoj ne shtepi ene tull gjum. Nje here spo gjeja se ku i kisha hedhur kepucet /pf/images/graemlins/frown.gif .
Ka edhe me keq po he /pf/images/graemlins/laugh.gif
cheers...

mostro

Putraku

UNA QESH TERE KOHEN,DHE NQS KAM EGZAGJERUAR PAK ME PIJEN SHKOJ LEHTE E LEHTE NE BANJO,BEJ NJE DUSH,TROKOHEM PAK,RREGULLOJ MIRE FLOKET,VISHEN DHE NGJISHEM SI ME SE MIRI,VEJ PAK MUZIK TE LEHTE NE SFOND DHE JA FUS NJI TE VJELLE TE SHOQERUAR ME BUCITJE SI DHE ME DRIDHJE MURESH E DRITARESH /pf/images/graemlins/laugh.gif
LIMITI IM 1 BIRRE 1SUKO FRUTASH /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une e kam "pijen" me te qeshura,gjithcka me duket qesherake dhe s'arrij te kuptoj ne jane te tjeret aq qesharake ,apo une /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Nuk mbaj mend te jem dehur por e di qe e teproj me pijen, dhe me e keqja qe pi raki dhe marshalla nja 5 a 6 gota.
kur kaloj kufirin qesh dhe them qe te tere jane pucista!
per te kontrolluar te piren leviz se po te rri ulur nuk e kuptoj se kur ti them mjaft...se ka filluar te me lezetoj dhe nuk e marr vesh se sa kam pire.

Heren e fundit qe kam pire rashe nga shkallet,dhe as vete nuk e kuptoj sesi nuk jam vrare me ate te rene qe kam bere,(ndrydhja e kaviles eshte gje normale).

Kur pi me pelqen te kercej,dhe te qesh.
Ndersa kur e teproj ndonje here me te piren vete perqafoj banjon.

kida

Primus registratum

une e kam me sherr pijen. po bej sherr me veten. heren e fundit kisha perplasur aq shume koken ne mur sa nuk kishte ngelur cep pa gunga (se me cepa me ishte bere koka)....dhe nuk numeroheshin te nxirat nga trupi. sipas shokeve& shoqeve te mi perplasesha gjithandej. zoti me ruajte mendjen mos behem prap tape.

Erison700

Forumium maestatis

heren e fundit qe piva kisha perfunduar ne nje shtepi te nje gruaje 29 vjece. Sipas tregimit te saj ishim njohur ne disco dhe kemi dale sebashku nga diskoja ne drejtim te paditur per te pire nje kafe ne oren 5 te mengjezit. Kemi shkuar ne shtepine e saj dhe aty nisin shkembimet e puthjeve te para duke perfunduar ne krevatin e saj, edhe pike.

Petroninsja

Primus registratum

Hmmmmm, me keto histori te treguara cili eshte morali i perrallzes miq te dashur...?
Never ever, behu tap pa pranine e dikujt qe ta do miren perbri se perndryshe behesh klloun i lagjes, dashnori i nje gruaje te moshuar ose ben saltro neper shkalle dhe perfundon me cepa neper koke sikur je krishti i epokes moderne....
S'eshte nje ndjenje e kendshme dhe mundohem ta evitoj shume here, dhe dua ti rri sa me larg alkolit...

Erison700

Forumium maestatis

Pse mi e moshuar? 5 vjet e 1/2 me e madhe se une dhe qeka e moshuar??? Hajde milet hajde. Te bon plak me zor. Une e tregova moshen sepse tek ajo disco nuk para vijne moshat 25 e siper por ajo ngjante sa une dmth 23/24 vjece.
Ahuuu uuuuu
fundi i fundit une bona qef ti tregon moralet.
Mbaji fort se mos te ikin. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

Apache vdeksha une qe si do moralet ti, se bona me qellim mer po thashe helbete me te rene nje e moshuar per pjese, leqe harrova fare une ti i pelqen femrat me te vjetra se veten kjo sdo te thote se ti je plak as ajo partnerja po thjeshte perdorimi i gjuhes...
Te na falesh e.... se na paske dhe seder ti cuno... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

hallall apache!
keshtu duhen djemte qe nuk din ku gdhihen ne mengjes!

ps. nuk ka qene plak ajo jo, ishte pak me e madhe po nje diference qe ne krevat nuk ndihet shume! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Apache vdeksha une qe si do moralet ti, se bona me qellim mer po thashe helbete me te rene nje e moshuar per pjese....[/qb]
Mjere ata!!!

P.s.
E di qe se kishe me te keq. /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] hallall apache!
keshtu duhen djemte qe nuk din ku gdhihen ne mengjes!

ps. nuk ka qene plak ajo jo, ishte pak me e madhe po nje diference qe ne krevat nuk ndihet shume! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo se nuk dija ku po shkoja por po te isha esull nuk do te ndodhte nje gje e tille, dmth te shkoja ne krevat me nje vajze te sapo njohur. Ajo qe kam thene me siper eshte pak e rrumbullakosur por jo se une kisha humbur rrugen per ne shtepi.

personazh

Valoris scriptorum

bubi osht i urte ke zoti, do me nejt me i cep mos me i dhon bezdi njeriu, se bajalldi hesapi, te kput edhe komet ajo kodosh pijeje.

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] bubi osht i urte ke zoti, do me nejt me i cep mos me i dhon bezdi njeriu, se bajalldi hesapi, te kput edhe komet ajo kodosh pijeje. [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Vallaj kaq i urte je sa sta kam marre vesh asnjehere bubllekun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une jam e mbare. Nuk pi! :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif