Ja si do t’i fitojë vagjina juaj 5.000 dollarë! E po, nuk është ajo që po mendoni

Thamina

Papirus rex


Vajza, nëse konsideroni që vagjina juaj është e bukur, përse nuk do të paraqiteshit në garën për miss? Aktualisht në portalin VaginaContest është në zhvillim e sipër konkursi për vagjinën më të bukur, ndërkaq edhe shpërblimet nuk janë edhe aq të vogla.
Fituesja e vendit të parë do të marrë 5.000, e vendit të dytë 2.500, ndërkaq ajo e vendit të tretë 1.250 dollarë amerikanë, ndërkaq që të tria do të kenë të paguar në tërësi vendosjen dhe udhëtimin me aeroplan deri në Los Angeles, transmeton Telegrafi.
Gjithashtu, vagjina e cila do të fitojë do të jetë e nderuar në atë mënyrë që do të jetë e botuar në printerin 3D, por edhe do të bëhet model për llojin e ri të seksi-lodrave për meshkuj.
Parimi i votimit është plotësisht publik dhe çdokush mund të votojë për vagjinën e cila më së shumti i pëlqen. Femrat dërgojnë fotografitë e pjesëve të veta intime, ndërkaq pjesa tjetër e njerëzve i vlerëson me yje prej 1 deri në 10.
Në faqe të portalit ekzistojnë udhëzimet të cilat tregojnë se më mirë është të përdoret fotoaparati i vërtetë. Gjithashtu, pos vagjinës, patjetër duhet të jetë edhe letra me mbishkrimin #AutoblowVaginaBeautyContest, sepse në atë mënyrë caktohet pjesëmarrja në gara dhe pamundëson që dikush të paraqesë vagjinën e ndonjë femre e cila nuk e ka dhënë lejen.
Prandaj, nëse konsideroni që keni vagjinë të bukur (apo partnerët tuaj i keni ngazëllyer dhe ju kanë thënë ashtu) përse të mos e paraqitni dhe të fitoni paratë? Posaçërisht kur e dini që kjo garë do të mbrojë plotësisht privatësinë tuaj! /Telegrafi/
 

SNAP

Papirus rex


Vajza, nëse konsideroni që vagjina juaj është e bukur, përse nuk do të paraqiteshit në garën për miss? Aktualisht në portalin VaginaContest është në zhvillim e sipër konkursi për vagjinën më të bukur, ndërkaq edhe shpërblimet nuk janë edhe aq të vogla.
Fituesja e vendit të parë do të marrë 5.000, e vendit të dytë 2.500, ndërkaq ajo e vendit të tretë 1.250 dollarë amerikanë, ndërkaq që të tria do të kenë të paguar në tërësi vendosjen dhe udhëtimin me aeroplan deri në Los Angeles, transmeton Telegrafi.
Gjithashtu, vagjina e cila do të fitojë do të jetë e nderuar në atë mënyrë që do të jetë e botuar në printerin 3D, por edhe do të bëhet model për llojin e ri të seksi-lodrave për meshkuj.
Parimi i votimit është plotësisht publik dhe çdokush mund të votojë për vagjinën e cila më së shumti i pëlqen. Femrat dërgojnë fotografitë e pjesëve të veta intime, ndërkaq pjesa tjetër e njerëzve i vlerëson me yje prej 1 deri në 10.
Në faqe të portalit ekzistojnë udhëzimet të cilat tregojnë se më mirë është të përdoret fotoaparati i vërtetë. Gjithashtu, pos vagjinës, patjetër duhet të jetë edhe letra me mbishkrimin #AutoblowVaginaBeautyContest, sepse në atë mënyrë caktohet pjesëmarrja në gara dhe pamundëson që dikush të paraqesë vagjinën e ndonjë femre e cila nuk e ka dhënë lejen.
Prandaj, nëse konsideroni që keni vagjinë të bukur (apo partnerët tuaj i keni ngazëllyer dhe ju kanë thënë ashtu) përse të mos e paraqitni dhe të fitoni paratë? Posaçërisht kur e dini që kjo garë do të mbrojë plotësisht privatësinë tuaj! /Telegrafi/
SHUM E BUKUR KJO GARE:p
 

Mirabel

Locus omnem
Edhe une ashtu them ta leme se po filluam me sinonime e ankronime aha ska te sosur kjo pune
 

joetisti_

Locus omnem
Po ata te jurise ngritur do ta kene... ate kartonin me numer qe jep vleresimin e votimit, besoj :p
Te isha une anetar votimi, do lija nam me pantallona njolla-njolla :)

Ide e bukur u paska ardhur.
Fitofte pjeshka me e bukur !
 

agim40

Valoris scriptorum


Vajza, nëse konsideroni që vagjina juaj është e bukur, përse nuk do të paraqiteshit në garën për miss? Aktualisht në portalin VaginaContest është në zhvillim e sipër konkursi për vagjinën më të bukur, ndërkaq edhe shpërblimet nuk janë edhe aq të vogla.
Fituesja e vendit të parë do të marrë 5.000, e vendit të dytë 2.500, ndërkaq ajo e vendit të tretë 1.250 dollarë amerikanë, ndërkaq që të tria do të kenë të paguar në tërësi vendosjen dhe udhëtimin me aeroplan deri në Los Angeles, transmeton Telegrafi.
Gjithashtu, vagjina e cila do të fitojë do të jetë e nderuar në atë mënyrë që do të jetë e botuar në printerin 3D, por edhe do të bëhet model për llojin e ri të seksi-lodrave për meshkuj.
Parimi i votimit është plotësisht publik dhe çdokush mund të votojë për vagjinën e cila më së shumti i pëlqen. Femrat dërgojnë fotografitë e pjesëve të veta intime, ndërkaq pjesa tjetër e njerëzve i vlerëson me yje prej 1 deri në 10.
Në faqe të portalit ekzistojnë udhëzimet të cilat tregojnë se më mirë është të përdoret fotoaparati i vërtetë. Gjithashtu, pos vagjinës, patjetër duhet të jetë edhe letra me mbishkrimin #AutoblowVaginaBeautyContest, sepse në atë mënyrë caktohet pjesëmarrja në gara dhe pamundëson që dikush të paraqesë vagjinën e ndonjë femre e cila nuk e ka dhënë lejen.
Prandaj, nëse konsideroni që keni vagjinë të bukur (apo partnerët tuaj i keni ngazëllyer dhe ju kanë thënë ashtu) përse të mos e paraqitni dhe të fitoni paratë? Posaçërisht kur e dini që kjo garë do të mbrojë plotësisht privatësinë tuaj! /Telegrafi/Thamina! Po ndonjë garë për atë të meshkujve......:p Për 5000 Dollarë do kisha konkuruar menjëherë...........:p
 
Top