Ishte kohe per dashuri!

kupidi

Primus registratum
Re: Ishte kohe per dashuri!

/pf/images/graemlins/laugh.gif Tani mendie mendie eshte kjo bote thuaj,por ka edhe ne te njejten mendie /pf/images/graemlins/wink.gif

ere

Primus registratum

nuk mund te flas per te tjerat po per vete..nuk me interesojne meshkujt me xhepin plot pasi kam krahet e mi!
ajo cfare me pelqen pik se pari tek nje mashkull eshte menyra si e tregon veten ne rrethin shoqeror , familjar dhe ne pune! nqs ia arrin ketyre te 3-jave ateher eshte ne rregull...

kupidi

Primus registratum

AAAAAAaaaaaaaaaaaa ja edhe nje goc tjeter qe nuk i interesojne leket.Sh sh mire /pf/images/graemlins/smile.gif

ere

Primus registratum

Epo Kupid me vjen keq qe po zhgenjehesh ndoshta ne jeten tende je hasur me femra materialiste! megjithate kjo ka mbetur ne shqiperi qe femrat shohin me shume anen materiale tek nje mashkull se sa dashurin dhe thjeshtesin po une nuk e besoj, se te ish keshtu te gjitha femrat do mbeteshin beqare...

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
he mi ti, e ke te mire te dashuren tende?po te pyet ai tjteri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
he mi se nuk e mora vesh pytjen prandaj nuk u pergjigja /pf/images/graemlins/laugh.gif

grun e kam...... me te gjitha te mirat, te bukur, te zgjut edhe te pasur ....skam ça te kekoj me shum /pf/images/graemlins/goofy.gif

[/ QUOTE ]

o Pinkuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif
se me akuzoje mua qe dukesha si cupeline nga avatari /pf/images/graemlins/laugh.gif
e sheh qe qellon te te ngaterrojne dhe pa patur faj /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

kupidi

Primus registratum

Epo Kupid me vjen keq qe po zhgenjehesh ndoshta ne jeten tende je hasur me femra materialiste! megjithate kjo ka mbetur ne shqiperi qe femrat shohin me shume anen materiale tek nje mashkull se sa dashurin dhe thjeshtesin po une nuk e besoj, se te ish keshtu te gjitha femrat do mbeteshin beqare...

[/ QUOTE ]Po ti moj goc,nuk e ke degjuar ate shprehjen,"Pac fatin e k****"! Kjo shprehje tregon shume gjera /pf/images/graemlins/wink.gif

ODISEA

Primus registratum

KuPiDi, ki kujdes se do hapesh debate te reja...
p.sh. c'do te thote k**** per ty? /pf/images/graemlins/idea.gif

kupidi

Primus registratum

KuPiDi, ki kujdes se do hapesh debate te reja...
p.sh. c'do te thote k**** per ty? /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]hehehehehehehe po shprehje eshte e shkreta.Ca t'i besh plako e thone ata te paret kete,nuk jam une qe e kam thene i pari.Nejse une nuk dua qe goca ta marri per keq.Kjo eshte gjeja e fundit qe dua.Por e shkruajta per shembull per asigjo tjeter.Mos te ma marri njeri per keq.Ju lutem /pf/images/graemlins/smile.gif loooool

Schmeterling

Primus registratum

Te jap te drejte kur thua qe dashuria eshte nje beteje por vetem per ne shqiptaret vlen kjo.sepse vetem ne i duam gjerat me zor.dashuria vjen atehere kur nuk e pret dhe te gjen aq te papergatitur sa.....Pra dashuro o popull dhe mos gjyko.

alinos

Forumium maestatis

ne kohet qe po jetojme njerezit jane me fatlumet persa i perket dashurise. Ka shume me teper njerez sot qe lidhen per dashuri sesa ka pasur ne cdo periudhe tjeter para kesaj tones.
Pa hidhini nje sy veprave artistike! Ato kane te gjitha ose pothuaj te gjitha fund tragjik, pasi te dashuruarit ishte nje luks qe askush nuk ia lejonte dot vetes, as te pasurit (qe duhej te martoheshin pas rrangut, dhe as te varferit qe duhet te martoheshin pas xhepit, se perndryshe vdisnin urie)

Lerini brockullat, se me shume dashuri se ne ditet e sotme s'ka pare njerezimi dhe ato/ata qe shohin ende xhepin nuk eshte se kane zbuluar rroten. Eshte thjesht nje sjellje rutine!

true confidental

Forumium maestatis

Cfare gjuhe esht kjo me siper se un skuptova gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe pse e thoni ne kohe te shkurter Ishte ..do te thote qe seshte me ?? /pf/images/graemlins/devil.gif

S

Scorpion

Guest

Ik Kupid me diell, pa fillu shiu /pf/images/graemlins/laugh.gif