ishte kenaqesi ketu

scadarsko

Locus omnem
Faleminderit te gjithve n ket forum,kalova moments te bukra due ju jam mirnjohes te gjithve!si kudo teprohet nga njeher, pour si thon te gjith gistat e dores nuk l Jan isoj prandaj mora vendim que te largohem nga ky forum per arsye evitim dhe mos qen i rendueshem ndaj asnjeriu ketu...... Ju uroj shendet te gjithve e jeté te lumtur !

dr love

Locus omnem
Faleminderit te gjithve n ket forum,kalova moments te bukra due ju jam mirnjohes te gjithve!si kudo teprohet nga njeher, pour si thon te gjith gistat e dores nuk l Jan isoj prandaj mora vendim que te largohem nga ky forum per arsye evitim dhe mos qen i rendueshem ndaj asnjeriu ketu...... Ju uroj shendet te gjithve e jeté te lumtur !

Duku ndonjehere..ishte kenaqesi dhe per mua..pac fat

Hektor12

Locus omnem
Bethqim.... m gjej luftar que don greqin?ti le luftu per kosov hahaha do jesh noj zagar que pu non n kroaci née restorane kosovarsh e lan pjata... qifsha rracen !
po vazhdo ke me ... jepi kam mesu kurs ne greqi parashutizmi ... punova 17 vjet me forcatr speciale kam ardh per relaks ketu ne kroaci ... apo sjane shkinat fantastike per pune pune vdesin per shqiptare ... ti jepi nxirr ca ke ...

Hektor12

Locus omnem
Sociologu gjerman Verner Sombart (1863-1941) shprehet ;

Padyshim, duke parë raportet e reja të njeriut me mirëqenien në shoqërinë tonë, shumë herë kam shkruar për ndikimet kontroversale të konsumizmit dhe konfortizmit, si forca sociale që ndikojnë dukshëm në transformimin gradual të shoqërisë tonë në “shoqëri qejfi” dhe “jetë të spektakli”. Sepse është e padiskutueshme që në thelb të jetës së njerëzve, është e fortë ndjenja e konfortizmit, si dëshirë pasionale dhe tregues i realizimit të kënaqësive thelbësore dhe sipërfaqësore të natyrës së njeriut. Dëshira për konfortizëm, që tashmë është bërë kuintesencë e filozofisë së njeriut modern, ka jo vetëm anët e mira por dhe problemet e veta. Në sociologjinë moderne kur analizohet kjo ndjenjë njerëzore, sociologët e konsiderojnë përgjithësisht konsumizmin dhe konfortizmin si “ndjenja pasive” të njeriut të kohës moderne. Sepse, ato janë bërë të tilla që të pengojnë të kuptosh të vërtetën se tjetër është ndjenja e konfortizmit si qëllim në vetvete dhe tjetër ndjenja e kënaqësisë së njeriut. E cila jo në cdo rast është produkt i lidhur vetëm me konfortizmin.

Hektor12

Locus omnem
Nuk ka gje se ska ik e kish per te kalu rradhen , ketu rrin prap lamtumir per mirupafshim eshte ...