Ish-Modelja Australiane Turia Pitt, Pësoi Djegie Në 65% Të Trupit

Agjenti_007

Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres
Anëtar i Shtabit
12009824_413531838851010_1776340037853342677_n.jpg
Ish-modelja australiane Turia Pitt, pësoi djegie në 65% të trupit të saj duke humbur edhe gishtërinjtë në një aksident në një maratonë 100 kilometërshe.
Ajo qëndroi në spital për 5 muaj dhe i dashuri i saj la edhe punën për t'u kujdesur për të.
Kur ai u pyet në një intervistë për CNN: A ke menduar të paktën njëherë ta braktisje Turian dhe të paguaje dikë tjetër për t'u kujdesur për të?
Përgjigja e tij preku botën: Unë jam martuar me shpirtin e saj, karakterin e saj dhe ajo është e vetmja femër që mund të përmbushë ëndrrat e mia!
 
Top