IRONIA,PLAGE DHE SARKAZEM..!

olti_9-kobra

Primus registratum
IRONIA,PLAGE DHE SARKAZEM..!

-NE SKAJET E SHOQERISE SHQIPTARE,BASHKE ME ZHVILLIMIN PSIKOLOGJIK TE NJERIUT DHE TE GJERAVE QE NA RRETHOJNE,KEMI MARE ME VETE NE BRENDESI DHE NE SHPIRT "IRONINE" ESHTE NJE NGA TEMAT ME TE PREKURA NE SHOQERINE SHQIPTARE,JAM I MENDIMIT QE KY ESHTE NJE NGA FENOMENET ME GJURME LENES NE KOHE,SHUME NJEREZ TE PREKUR NGA IRONIZIMI I FIGURES TE TYRE,BIEN NE NJE DEPRESION DHE NE NJE GJNDJE QE MUND TE BEJNE GJERA TE PAMENDUARA,KERKOJ NJE OPINION PER SA I PERKET KESAJ GJEJE. :angel:

hot

Hotgirl
Re: IRONIA,PLAGE DHE SARKAZEM..!

SHUME NJEREZ TE PREKUR NGA IRONIZIMI I FIGURES TE TYRE,BIEN NE NJE DEPRESION DHE NE NJE GJNDJE QE MUND TE BEJNE GJERA TE PAMENDUARA
e vertete eshte..ka shume nga ata qe bien ne depresion vetem sepse figura e tyre eshte ironizuar nga disa tipa te tjere..
une per vete se vras mendjen..
ata ironi une sarkazem /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

kjo gje eshte mjaft subjektive dhe varte shume nga karakteri i njeriut. Shume njerez ama krijojne brenda nje grupi te caktuar figuren qe peson shakate ose batutat. Fillimisht mund edhe te jete e kendeshme por neqoftese vazhdon ne kohe ky njeri nuk do te mund ta heqi me ate maske qe ka. (do te ishte me mire te nderronte ambient) /pf/images/graemlins/wink.gif

Simpatikja.

Primus registratum

Te jesh ironik dhe te ironizosh aty ku duhet,mendoj se ia vlen,por te ironizosh apo te ironizohesh pa te drejte,eshte me te vertete plage dhe sarkazem! :wink:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] kjo gje eshte mjaft subjektive dhe varte shume nga karakteri i njeriut. Shume njerez ama krijojne brenda nje grupi te caktuar figuren qe peson shakate ose batutat. Fillimisht mund edhe te jete e kendeshme por neqoftese vazhdon ne kohe ky njeri nuk do te mund ta heqi me ate maske qe ka. (do te ishte me mire te nderronte ambient) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shume e drejte kjo..ama ka edhe nga ata qe krijojne figuren e nje tipi qe ben shaka gjithe diten,nje tipi qe i rrin dhomet vetem perjashta dhe qe ndoshta eshte tip klas per shoqeri..
keta lloj tipash si njef njeri si jane ata really brenda :shrug:
ndonjehere edhe "asimilohesh"...

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb] kjo gje eshte mjaft subjektive dhe varte shume nga karakteri i njeriut. Shume njerez ama krijojne brenda nje grupi te caktuar figuren qe peson shakate ose batutat. Fillimisht mund edhe te jete e kendeshme por neqoftese vazhdon ne kohe ky njeri nuk do te mund ta heqi me ate maske qe ka. (do te ishte me mire te nderronte ambient) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ne se ty issi nuk te shtyhet me shoqeria me tipat ose tipin e pershkkruajtur me lart,ke disa zgjidhje!
1)injoroje
2)pershtatu
3)hiq edhe ti masken tende!!
4)ambjenti ne hapsiren tende do te thote <<e ngushte>>

tirana

Primus registratum

Po te ironizoni dhe me/mbi veten tuaj do e keni me te lehte, biles eshte argetuese /pf/images/graemlins/smile.gif

Erind

Forumium maestatis

jam person qe e perdor ironine dhe nuk e perdor per te fshehur karakterin e brendshem, sic tha njera me larte, e shikoj thjesht si nje menyre komunikimi dhe nuk shoh ndonje gje te keqe ne te.

ilva

Primus registratum

Te ironizosh nuk eshte keq por besoj vetem atehere kur duhet, sepse po e teprove behesh qesharak dhe pastaj nuk ka vlere. Jam dakort edhe me Hirkon -"Po te ironizoni dhe me/mbi veten tuaj do e keni me te lehte, biles eshte argetuese " :wink: