IRANI ben boooom!

IRANI ben boooom!

Iran says it has enriched uranium for first time
Iran has produced enough low-grade enriched uranium to power nuclear plants, President Mahmoud Ahmadinejad announced today. "I officially announce that Iran has joined countries with nuclear technology," he said. White House spokesman Scott McClellan reacted to the news by saying Tehran is "moving in the wrong direction."

blabla

Primus registratum
Re: Izrael-Liban

m'duket se i goce i kishin thone qe po luajti strip-tease do e lejonin ne helikopter free of charge. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Po pikerisht kjo esht arsyea: per njerezit qe po flasim bohet llaf per gjyms libanez gjyms amerikon people, per te cilet us as qe i plas fare.

Sa per Israelin, e kam thene edhe me par: esht pjelle e terrorismit dhe krimit, dhe kjo esht e natyrshme per to. Diplomacia esht art, nje institut ne te cilen kto nuk kan shkelqyer ndonjere. Mos keqkuptohemi ktu, ka nje difference mes Diplomacise dhe Poshterimit (Deceitfulness).

Shkoder_Shpirt

Primus registratum

Kuklmi i kulmit qendron tek djalli Bushi i cili pa pik njerzie ,eh po kujt ti ket tretur qe ta ket gjetur ai,deklaron dje qe i kam dhene OK edhe per nje jave sulme izraelit mbi Liban .
Deri me tani Libani ka qene se tani ka mbetur germadhe mijera njerezve ju eshte kthyer jeta ne makth eshte bere kufome ai qytet i tej mbushur me turiste ,vend qe para 20 vjetesh izraeli e masakroi tamam si serbet me Kosoven dhe me Bosnjen.Ndaj Bush i jep dhe nje jave kohe rraketa qe mos te mbetet fryme njeriu .

hawk

Primus registratum

Edhe Izraeli ka te drejten e egzistences dhe te vetmbrojtjes.
Problemi eshte qe kjo e drejte te mos shnderrohet ne leje "bashkie" per invazion.Ktu nuk jemi ne futboll.

MLK

Primus registratum

E njeta gje ka ndodhur para dy ditesh kur ministri i jashtem i Izraelit takoi ministrin e brendhem francez Sarkozy. Sarkozy deklaroi se duhet lene Izraeli te bej punen e vet!! Gjate takimit pyeti homologun e tij izraelit se sa kohe i duhej per kete pune, pergjigjia ishte 1 jave deri 10 dite maksimumi!

Kondrapedali

Kondrapedali

Deri tani ka mbi 300 viktima civile në Liban dhe mbi 30 në Izrael. Hezbollah është i paprekur, Libani është në shkatërrim e sipër, Siria e Irani përfitojnë nga kriza.

Edhe 10 ditë bombardime do sjellin edhe 300 viktima të tjera civile dhe asnjë rezultat më shumë. Atëherë cila është arsyeja e vërtetë e këtij sulmi /pf/images/graemlins/shrug.gif?

i_own_u

Primus registratum

destabilizim total i jetes civile ne Liban... dhe preteksti per te mbajtur dhe per ja dhjet vjet nen kontrodh jugun e Libanit per te devijuar noi lum nen toksor ne drejtim te Izraeli...

çfar spret nga kto te ndyrit, nejse

po gjithsesi ato duan te dalin tek Irani e pik dhe do ja arin qellimit

sepse shikojn qe bota spo reagon ndaj nje populli te qet siç esht Libani... kshuqe thojn o burra ne Iran

skuptoj pse shtetet Europiane s'marin Ambasadoret qe kan ne Izrael per protest...

sepse te gjitha infrastutkurat ne Palestin ashtu si dhe Liban jan ndertuar me lek te qytetareve te komunitetit Europian

Kondrapedali

Kondrapedali

Në lajmet e fundit.

Izraeli dislokon mijëra trupa në kufirin me Libanin dhe urdhëron evakuimin e pjesës veriore të Izraelit.

Hec e merre vesh pse.

A mundet Siria dhe Irani t'ja nxijnë jetën SHBA në Irak? Mendoj se po. Prandaj zgjatja e konfliktit në Liban mund të ketë për qëllim humbjen e durimit të këtyre vendeve dhe dhënien shkak për sulm kundër tyre.

killed%20people.jpg

Dani83

Primus registratum

KY ESHTE MODELI I CIVILIZIMIT QE PERENDIMI DESHIRON TI IMPONOJ BOTES!!?

NESE DO TE ISHA LIBANEZ DO ISHA ME SIGURI KAMIKAZ.
FUCK OFF

S6T6N6

Forumium maestatis

plako! mbyllu ne banje, hap dushin dhe fut duret tek priza me e afert! vetem keshtu do i besh nder civilizimit pasi do kesh hequr qafe nje mut proarab!

MLK

Primus registratum

Populli libanez nuk ka lidhje me konfliktin ne fjale! ne Liban ka rreth 17 fe e komunitete fetare qe bashkejetojnee ka qen model tolerance.
Nuk mund te shkaterrosh nje popull te tere me preteksin se jan kap dy ushtare, ky eshte thjesht nje preteks.

kalel

Primus registratum
Re: IRANI ben boooom!

une mendoje qe irani duhet te shduket nga harta gjografike,dhe shume vende si irani!!!!!!!!!

MLK

Primus registratum

Ushtria izraelite ka thirr rezervistat, ka vende akoma bosh, mund te shkosh te luftosh per te mbrojtur mendimet e tua, ste pengon njeri!

Kondrapedali

Kondrapedali

Izraeli pranon vendosjen e një force paqeruajtëse të Kombeve të Bashkuara në Libanin Jugor.

Përsëri janë të tjerët që nxjerrin gështenjat nga zjarri për Izraelin.

ndricim

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Nga kush do i vi fundi???????????

[/ QUOTE ]

nga Amerika, cdo shtet qe i ka ndihmuar cifutet ne fund i ka torturuar dhe perzene si Gjermania dhe Rusia.

te njejtat pislliqe qe po i bejne cifutet Amerikes i ben edhe ne Gjermani, prandaj i vrau Hitleri.

RediRock

Primus registratum

une akoma nuk mund te arrij te kuptoj se si mund te mbroje dikush veprat e hezbollahut. kjo eshte nje organizate qe e ka deklaruar qe jane terroriste. UN i dha nje rezolute qe te carmatoheshin (pa hedhur bomba) para 10 vjetesh me duket. hezbollah jo vetem qe nuk u carmatos por morri mbi 10000 raketa katjusha nga irani. ne mes te nates shkojne ne token izraelite, marrin peng ushtaret izraelite, dhe gjuajne te paret me raketa. dhe sipas jush, izraeli duhet te rrinte urte dhe mos bente asgje. ja la UN ne dore per 10 vjet ti carmatoste dhe se bene dot. tani i erdhi ne maje te hundes dhe thane "ik pird.u se e bejme vete". cfare problemi ka. viktima te pafajshme ka dhe gjithmone do te kete sa here qe te ekzistoje nje konflikt i armatosur. por pse cuditeni kaq shume qe izraeli reagoi. po sikur te na benin neve te njejtin muhabet serbet ne veri, cfare do thonit ju. shpresoj qe nuk do u lotonit per 300 te pafajshmit serbe qe do te vdisnin ne konflikt.

po flasim per vende qe e kane bere te ditur qe izraeli duhet zhdukur nga harta. Izraeli po perpiqet te mbijetoje. Hezbollah te mendohet tre here para se ta kruaje b..then me fuqine ushtarake nr. 1 ne bote. sa per ameriken (dhe kete idiotin bush qe nqs ju se pelqeni 3 here, une e urrej 10 here) cfare duhet te beje amerika sipas jush. te jete ne krah te hezbollah??? apo te perkrahi te vetmen demokraci ne lindjen e mesme. amerika nuk ka dale ne rolin e policit te botes per te vene drejtesi por per te perfituar interesat e botes perendimore dhe drejperdrejt te vetat duke perkrahur demokracine ne lindjen e mesme. eshte e drejte apo jo, eshte pune tjeter. nqs nje komb i ben gjithe gjerat drejt e drejt (dhe jo per interesin e vet), kurre nuk do te arrije te mbizoteroje arenen nderkombetare.

thjesht opinioni im...

pershendetje

Kondrapedali

Kondrapedali

B-More, Izraeli po djeg jorganin për një plesht.

Sa hezbollahë janë në ato 300 e ca viktima? Sa lidhje kanë hezbollahët me aeroportin e Libanit? Po me ujin? Po me elektricitetin? Po me ndërtesat e ONU?

B-More, Izraeli shpenzon shuma marramendëse për sigurimin, më shumë se ç'disponon Hezbollah gjithsej. Lufta kundër Hezbollahut duhet bërë pra me anë të MOSAD e jo me bomba qorre.

Sa u ul urrejtja e arabëve me këtë sulm? Nën pretekstin e vetëmbrojtjes Izraeli duhet të vrasë gjithë arabët? Unë them më mirë të vriten izraelianët pasi janë më pak në numër sesa arabët /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Kondrapedali

Kondrapedali

Izraeli sot mobilizoi edhe 40 000 rezervistë të tjerë. Megjithëse thotë që për momentin nuk mendohet një pushtim total i Izraelit duket sikur situata po drejtohet drejt një fakti të tillë.

Edhe sa kohë do hiqen Izraeli dhe SHBA si viktima të terrorrizmit???????????