IRAKU - Dalengadale po kthehet ne nje histori suksesi .

IRAKU - Dalengadale po kthehet ne nje histori suksesi .

Pse... ?

Sepse :

- Nuk udhehiqet me nga nje diktator gjakpires si Sadami.

-Diktatori nuk do ikte vete dhe per kete u deshen sakrifica , sakrificat u bene , dhe pas ketyre vejn shperblimi qe eshte liria dhe demokracia . Sigurshte liria dhe demokracia nuk konsolidohen per nje dite, nje muaj apo nje vite duhen vite dhe perpjekje.
Por rruga drejt tyre filloi qe ne momentin kur u rrezua gjakpiresi.

- Irakienet po e ndihmojne dhe perkrahin qeverine e re.

- Irakienet nuk i duan terroristet dhe fondamentalistet islamike te cilet vrane me qindra dhe mijera te pafajshem .
Irakienet e kuptojne se terrorizmi i fondamentalisteve islamike eshte edhe me i pergjakshem se regjimi diktatorial i SADAMIT.

- Irakienet po shkojne drejte suksesit se iu dha rasti qe te shihnin driten dhe drita triumfon mbi terrin.

u74

Primus registratum
Re: Iraku më vrastar se 11 shtatori

Sic duket pak nga pak po ua shterngojne lakun edhe anarkisteve shite qe mbeshteten prej Iranit. Mundesia qe ata te mernin revanshin kundrejt suniteve tuj shperdoru pozitat qe kishin si shumice , edhe pse me perpara e dhunuar rende nga regjimi i Sadamit ishte gabim fatal.

Nobis

Primus registratum
Re: Iraku më vrastar se 11 shtatori

rrofsh kondre qe na fshin shkrimet kur ke kohe.
ja kush eshte i ri demokrat i shqiperise se ardhme...censurues i fjales se lire.

blabla

Primus registratum
Re: Iraku më vrastar se 11 shtatori *DELETED*

Jasht teme...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mos u merrni me replika apo bindje personale ju lutem.

[/ QUOTE ]

Me fal Kondra, per cfar arsye e delete postin tim? Nuk ishte offendim, thjesht nje ide qe doli si resultat i leximit te disa posteve me lart. Sa per bindje personale, te garatoj qe cdo post ne kte forum esht result i bindjeve personale. Ne shkruajme ato qe mendojme ne baze te asaj qe dime--kjo nuk do te thot qe jemi filozofe apo shkrimtare, vetem lloqe bojm ktu--kupto? Again...replika, kjo do me thon pergjigje? Po pergjigju thot aty anash te posted, kshuqe dhe ne pergjigjemi.

Mendoj se ky vendimi yt ishte atak pre-emptive bazuar ne "bindje personale" dhe "replika" jote e pavlere. Nqs. vendos te me kerkosh falje per kte veprim, faleminderit. Nqs jo, athere do e boycot kte forum. E do thuash ti po pastaj...po nejse.

notorious

Primus registratum

avash ti mi Hmmmm pse me kaq nerva, pse mi do me na ik per nje censur... mu me kancelojn 333 shkrime ne dit /pf/images/graemlins/smile.gif

po t'kerkoj un falje do mi pranosh...?

p.s. po do edhe te puth /pf/images/graemlins/smile.gif

blabla

Primus registratum

N, flm per offerten po e du nga Kondra--faljen.
Se jo per gjo, po un matem ku shkruaj, sja fus kot m'kot.

Kondrapedali

Kondrapedali

Jasht teme...

Mos u merrni me replika apo bindje personale ju lutem.

[/ QUOTE ]

Me fal Kondra, per cfar arsye e delete postin tim? Nuk ishte offendim, thjesht nje ide qe doli si resultat i leximit te disa posteve me lart. Sa per bindje personale, te garatoj qe cdo post ne kte forum esht result i bindjeve personale. Ne shkruajme ato qe mendojme ne baze te asaj qe dime--kjo nuk do te thot qe jemi filozofe apo shkrimtare, vetem lloqe bojm ktu--kupto? Again...replika, kjo do me thon pergjigje? Po pergjigju thot aty anash te posted, kshuqe dhe ne pergjigjemi.

Mendoj se ky vendimi yt ishte atak pre-emptive bazuar ne "bindje personale" dhe "replika" jote e pavlere. Nqs. vendos te me kerkosh falje per kte veprim, faleminderit. Nqs jo, athere do e boycot kte forum. E do thuash ti po pastaj...po nejse.

[/ QUOTE ]

Arsyeja e fshirjes së postimit tënd është se ai ishte thjesht replikë me anëtarët e tjerë të forumit e pa lidhje me temën.

Të flasësh për mendime personale është tjetër e të flasësh për bindje personale nuk besoj se i intereson njeriu këtu pasi askush nuk i pranon bindjet e tjetrit nëse ato nuk përkojnë me të tijat. Pra diskutimi me bazë bindjen çon në degjenerim teme. Por ky nuk ishte rasti yt.

Gjithashtu replikat personale nuk kanë vendin në një diskutim mbi politikën ndërkombëtare (përveç çudisë kur replikuesit mund të jenë politikanë të implikuar në çështjen e diskutuar). "Përgjigju" në anën e djathtë, lart është që të shkruash mendimin tënd por në lidhje me temën e jo për ndonjë poezi që mund t'i vijë dikujt ndër mend.

E së fundi, nuk është nevoja për gjithë atë kërkesë llogarie për një shkrim të cilin edhe vetë e din që nuk kishte lidhje me temën. Ti s'je më e mirë se të tjerët /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Megjithatë, të rekomandoj ta mendosh edhe njëherë faktin e të mos shkruarit në forum. Nuk kishte asgjë personale në fshirjen e shkrimit tënd.
Me kaq shpresoj të jetë mbyllur ky incident.

Faleminderit.

MLK

Primus registratum

Kondra po na largo klientelen ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif ene nja 6 muj ne do fillojm me bo mobologe /pf/images/graemlins/laugh.gif

blabla

Primus registratum

Nqs i ve re postimeve te meparshme (ndaj postit ne fjale) kuptohet qe komenti im nuk ishte pa lidhje. Dmth, po flisnim per Sept 11, nyc, luften ne afganistan, luften ne iraq, deshirat e new yorkers per te mar hak, komenti im ishte plotesisht ne lidhje me biseden.

Megjithate, flm per nolo contendere-n.