Re: INTERVISTA VIRTUALE !
2-fizikisht kam ndryshu goxha,rrezik sme njofin mo anej ka shqipria..po ne kshu shpirterisht e ndjej veten si me te rritur e me te forte
3-ku mor vesh ka valutat un re..ja koronat psh
4-vallaj ktu kam njofte tipa :thumbsup: edhe e vlersoj shume "shoqerine virtuale" qe besoj se me kalimin e kohes eshte bere paksa me shume se "virtuale" se ne(jo te gjithe kuptohet..ai rrethi i ngushte) i ndajm tgjitha me njani-tjetrin..me muhabete me llafe i dim tgjitha themi /pf/images/graemlins/laugh.gif ne vallaj ina njerz persmari qy tgjith /pf/images/graemlins/laugh.gif
5- e para ina shqiptare ne na njit muhabeti me njani tjetrin,pra kalojm kohen nen nje shoqeri shume te kendshme, e dyta: heqim streset e dites sa here qe vijm ktu apo llafosna neper yahoo, e treta: ktu tregohemi icik mo te lirshem se sa jemi ne te vertete..kapishi? /pf/images/graemlins/laugh.gif
6-dallavere,llogje tan diten
7-vallaj sdi gja,po me nundet..mu smka rastis gja per vedi
8-e se maj men tashti..i her tjater ket pytjen
9-rendsi ka mendimi /pf/images/graemlins/smile.gif
10-kte pytjen se kapishi..po nqse bohet llafja per foto tonat, un kam qef ato fotot kur kam qone e vogel ne kam dal me vllain..jan shume sweet
1-tashtina verberisht jo,po co ku e lexojme mjes per mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif se vje gazeta ke shkollaFillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] 1)Besoni verberisht ne oroskop?
2)(Mendoni qe)Keni ndryshuar,shpirterisht dhe fizikisht?
3)Ke valute vleresoni me shume?
4)E vleresoni shoqerine online?
5)Perse ju sherben?
6)Cdo te thote CHAT per ju?
7)E mendoni CHAT-in si nje poligon pedofilesh?
8)Kush eshte Bllofi juaj me i madh?
9)Kur ju pershendesin me nje kenge (qe nuk i pergjigjet shijes tuaj)si pergjigjeni?
10)Fotoja me e bukur (per ju)! [/qb]
2-fizikisht kam ndryshu goxha,rrezik sme njofin mo anej ka shqipria..po ne kshu shpirterisht e ndjej veten si me te rritur e me te forte

3-ku mor vesh ka valutat un re..ja koronat psh
4-vallaj ktu kam njofte tipa :thumbsup: edhe e vlersoj shume "shoqerine virtuale" qe besoj se me kalimin e kohes eshte bere paksa me shume se "virtuale" se ne(jo te gjithe kuptohet..ai rrethi i ngushte) i ndajm tgjitha me njani-tjetrin..me muhabete me llafe i dim tgjitha themi /pf/images/graemlins/laugh.gif ne vallaj ina njerz persmari qy tgjith /pf/images/graemlins/laugh.gif
5- e para ina shqiptare ne na njit muhabeti me njani tjetrin,pra kalojm kohen nen nje shoqeri shume te kendshme, e dyta: heqim streset e dites sa here qe vijm ktu apo llafosna neper yahoo, e treta: ktu tregohemi icik mo te lirshem se sa jemi ne te vertete..kapishi? /pf/images/graemlins/laugh.gif
6-dallavere,llogje tan diten
7-vallaj sdi gja,po me nundet..mu smka rastis gja per vedi
8-e se maj men tashti..i her tjater ket pytjen
9-rendsi ka mendimi /pf/images/graemlins/smile.gif
10-kte pytjen se kapishi..po nqse bohet llafja per foto tonat, un kam qef ato fotot kur kam qone e vogel ne kam dal me vllain..jan shume sweet