INTERVISTA VIRTUALE !

Erison700

Forumium maestatis
Re: INTERVISTA VIRTUALE !

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] shume shume do te te uroje o vlla, pse do te fajsoka :rolleyes:
fundi fundi kjo eshte pune qejfi kjo s'eshte pune halli /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
:lol: :lol: :lol: Aman ri...car pun qefi qeka???
Te jete per qef ka cuna sa t'dush, po thuj car ti bojm asaj qe e ka zon halli ne ska rrugzgjidhje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

aiiii kush ma ka cuar ne fun ket temen re /pf/images/graemlins/smile.gif

vinju puns vinju miq te dashtun /pf/images/graemlins/laugh.gif

1) sa here ne jave laheni ju ?
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo ?
3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle ?
4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter )
5) merreni me sport ose peshngritje ?
6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne ?
7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? /pf/images/graemlins/smile.gif
8) sa para keni ne konton bankare tani ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >? /pf/images/graemlins/wink.gif
10 ) kush nga pytjet me lart sju pelqeu dhe pse dhe cfare nuk ju pelqeu tek ajo pytje /
hajt shnet

Fillimisht postuar nga Goddess:
[qb] aiiii kush ma ka cuar ne fun ket temen re /pf/images/graemlins/smile.gif

1) sa here ne jave laheni ju ? Do ti numeroj...
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo ? Nuk e mbaj men,ndoshta nuk ka ...
3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle ?..ah...matematika.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter )...deri tani,ska dale ndonje me e forte....
5) merreni me sport ose peshngritje ?....sa here vjen pranvera ..palester..
6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne ?....si dreq....
7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? /pf/images/graemlins/smile.gif ....vetem kur e meriton...dmth kur fut hundet shume...
8) sa para keni ne konton bankare tani ? /pf/images/graemlins/laugh.gif ...asnje ...c'a marr,i fus prap ne pune....
9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >? /pf/images/graemlins/wink.gif .....seks...
10 ) kush nga pytjet me lart sju pelqeu dhe pse dhe cfare nuk ju pelqeu tek ajo pytje /Ajo e te zimes....si duroj dot te tjeret kur bejne si te fort.... :mad:
hajt shnet [/qb]
...shnet pac... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

1) sa here ne jave laheni ju ? perdite :mad:
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo ? ndjehem uncorfortable kur takoj njerez qe u kam thene qe do i tel dhe se kam bere... :shrug:

3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle ? 1 here...se di a quhet copjim pasi mesuesi(ne klase te 7)per te na mbajtur qetesi tha provim.une se kisha mesuar mesimin e dites dhe si perdreq ajo me ra si pyetje.hapa librin lexova mesimin dhe pastaj e mbylla dhe fillova e pergjigjem...

4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter ) me vellai theva xhamin dhe cava doren..me ka ngel akoma shenja /pf/images/graemlins/laugh.gif

5) merreni me sport ose peshngritje ? me pelqen te eci por peshengritje mund te quaj ato blloqet e betonit te librave te mi :cry:

6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne ? me dhemb barku kur kam ftohte nga kembet...cohem dhe vesh corape ne nuk rrah asnje pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? Jo! gjerat edhe te shemtuara i them me te qeshur...ne se ka marr vesh si ka qene puna /pf/images/graemlins/laugh.gif

8) sa para keni ne konton bankare tani ? shume ....pak nga ato qe me nevojiten :goofy:

9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >? i telefonova dikujt :wub:

10 ) kush nga pytjet me lart sju pelqeu dhe pse dhe cfare nuk ju pelqeu tek ajo pytje /
ishin te te kendshme!

arbi

Primus registratum

1) sa here ne jave laheni ju ? cdo dite e kur punoj edhe dy here ne dite
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo? kur mu desh t'i kerkoja ndihme nje njeriu qe s'doja te me kishte ne dore
3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle ? ne gjimnaz edhe kopjoja por gjithmone kam pas mesues tolerant se dallohesha fill kur kopjoja
4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter ) jo
5) merreni me sport ose peshngritje? me perpara luaja basketboll po tani gjeja me e afert me sportin eshte me vrapu mas autobuzit kur e humbas
6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne ? jo kur me dhemb ndonje gje mbyllem ne vetvete e behem i urte
7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? /pf/images/graemlins/smile.gif no koment
8) sa para keni ne konton bankare tani ? /pf/images/graemlins/laugh.gif pranohen donacione
9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >? shava nga fisi ate zonjen perballe qe kishte dale ne ballkon e bertiste pse s'kishte drita(ora 6.30 :rolleyes: ) te shkretet nuk jane mesuar
10 ) kush nga pytjet me lart sju pelqeu dhe pse dhe cfare nuk ju pelqeu tek ajo pytje? ajo e lekeve se sikur ve gishtin ne plage /pf/images/graemlins/tongue.gif :wave:

hot

Hotgirl

1) sa here ne jave laheni ju ? 6 HERE,1 DITE E BOJ PUSHIM /pf/images/graemlins/laugh.gif
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo ? UN ASOLLOJ NDIHEM PERDIT!! SKAM RA REHAT HALA :shrug:
3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle ? KAM QENE E ZONJA VET,PO GJITHMONE PERGATISJA NE KOPJE,KOT SI PER INERCI,SE KUR VITE PUNA SMA MATE /pf/images/graemlins/laugh.gif
4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter )SI JO RE,JAM GRIFSHE UNA :angel:
5) merreni me sport ose peshngritje ? ME SPORT I HERE NE JAVE,NE ATE ME PERTIM,PESHKNGRITJEN E KOM PERDIT ME ATE TRAJSEN NE SHKOLLE ME ATO LIBRAT E TRASHE :mad:
6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne ? I BOJ KEQ VETES,NUK HAEM ME NJERI
7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? TASHTI SMAJ MEN,PO NE KA MUNCI /pf/images/graemlins/laugh.gif SE NPERGITHSI SPARA GENJEJ
8) sa para keni ne konton bankare tani ? SKOM KONTO HIC,I MCEF "PARET E MDHOJA" POSHT DYSHEKUT :tipsy:
9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >? BOBO,SKAM SHKRUJT RAPORTIN THASH NE JA MATHA PER N'BANJO.. MDUKET :sleep:
hajt shnet QENE TE LEZETSHME

disku

UNI

1) sa here ne jave laheni ju ? 7 here

2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo ? kur me kapen mat me i tjeter thjesht hongra shpullen pa rrezistu lol

3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle ? nope te tjeret kopjonin tek mua...fatkeqsisht kam qen nerd lol

4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter )
hunden syt e nxime...etj jan pjese e jetes shkollore...

soccer kam qen marr peshnfritje jo se ngelem i shkurter lol

6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne ?
un me thon te drejten qahem goxha...mami im thot...mjere kush do te ket burre ke me ja morr shpirtin me te ankume /pf/images/graemlins/laugh.gif

7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? /pf/images/graemlins/smile.gif .....njehere jo ...disa here po lol

8) sa para keni ne konton bankare tani ? /pf/images/graemlins/laugh.gif ... u hap porti dashka protoja me na pa kontot..ska qofte ke daja

9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >? /pf/images/graemlins/wink.gif u vesha ika ne pun...pike

kjo e fundit se ska kuptim fare lol

hajt shnet
shnet pac

Erison700

Forumium maestatis

1) sa here ne jave laheni ju ? Me perpara u beja yzmetin flokve dhe lahesha cdo dite kurse tani qe i kam prer (si rregull eshte 1 here ne 2 dite por)praktikisht sa here qe kam ber seks. :shrug:
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo? Nuk para ndihem ngusht. Jam tip optimist dhe shikoj dhe mundohem te shenderroj peshen e gjerave. Megjithate njehere mbaj mend qe jam ndjere pak ngushte: Hera jone e pare, dmth ishim te dy te virgjer.
3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle? Po e kam ber, edhe pse kam pas nje shoqe (besoj njeriu me i mire ne bote) qe mi bente ajo detyrat ne klase. /pf/images/graemlins/laugh.gif
4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter ) Kam pas qene boksier per 3 vjet kshuqe mund ta imagjinosh.
5) merreni me sport ose peshngritje? Me shume lloje sportesh, vecanarisht X-games. Sporti eshte jeta ime. /pf/images/graemlins/smile.gif
6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne? gjithmone e bej: I cfryhem dikujt qe kam prane per dhimbjen e barkut ose dhemballes. /pf/images/graemlins/laugh.gif
7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? /pf/images/graemlins/smile.gif Une nuk jam perfekt. Eshte ves njerzor.
8) sa para keni ne konton bankare tani? Rrush e kumbulla /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk me lene makinat te veje leke menjane /pf/images/graemlins/frown.gif
9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi U nxefa me dike sepse me nxori gjumin duke me telefonuar. aaaaa gjumin e kam te timin dhe nuk dua qe te ma prish njeri. /pf/images/graemlins/wink.gif
hajt shnet Ska noi qe me bezdis ndryshe nuk do te pergjigjesha.

sweet eda

Primus registratum

1) sa here ne jave laheni ju ?----sa here jam zhul
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo ?----qyqa none ca pytje , sa gabime kena bo perhere jam zene ngushte
3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle ?--fantastike kam qene, sidomos ne biologji
4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter )--perhere jam zene kur me eshte krujt huna
5) merreni me sport ose peshngritje ?----merrem me vrap...pas autobuzit ene trenit, ene trenit, ene autobusit, deri sa me del llapa
6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne ?---kur me dhemb barku e di arsyen, kshu qe rri urte
7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? ---asnjehere
8) sa para keni ne konton bankare tani ? hahahahaaa....do you really wanna know?
9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >? pashe oren, dhe urgjent ne banjo para se te ma zinin te tjeret
10 ) kush nga pytjet me lart sju pelqeu dhe pse dhe cfare nuk ju pelqeu tek ajo pytje /-----kjo e funit vallai ishte e cuditshme , ene ajo e dyta mu duk e tille
hajt shnet ----gjithashtu

Sallaku

Primus registratum

[qb] aiiii kush ma ka cuar ne fun ket temen re /pf/images/graemlins/smile.gif

1) sa here ne jave laheni ju ?---Vetem per vit te ri
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo ?---Kur me kapen mat me nje tjeter
3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle ?---nuk kisha nevoje se i ipja raki mesuesit
4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter )---Eh e benim me rradhe
5) merreni me sport ose peshngritje ?---Kur kam kohe ne dimer bej ski
6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne ?---Rri vetem shtire dhe gjithe diten ne AF
7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? /pf/images/graemlins/smile.gif mund te feshkellej
8) sa para keni ne konton bankare tani ? /pf/images/graemlins/laugh.gif ---shume vetem se ka nje vize te vogel perpara
9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >? /pf/images/graemlins/wink.gif --- u ktheva nga ana tjeter
10 ) kush nga pytjet me lart sju pelqeu dhe pse dhe cfare nuk ju pelqeu tek ajo pytje /---perderisa u pegjigja nuk me bejne pershtypje
hajt shnet---shnet paça [/qb]

Guest

/pf/images/graemlins/smile.gif
ore do i viheni punes ju apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Baby_Girl:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
ore do i viheni punes ju apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash: [/qb]
Pse nuk eshte pune kjo qe po bej une?

ladouce2005

Primus registratum

1) sa here ne jave laheni ju
- kur ka uje... /pf/images/graemlins/laugh.gif
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo ?
-ka nja 4-5 vjet dhe arsyeja shkon si pergjigje pozitive per pyetjen #7 :smash:
-qellonte, por rralle :book:
-kam nje shenje te vogel tek mjekra qe ma ka bere nje xhuxh qe s'me arrinte as tek beli, por ai ka shume me teper shenja se une :devil:
-vrapoj dhe bej biciklete, nganjehere pesha te lehta per krahet
-jo, se ja fus gjumit me shenjen e pare te dhimbjeve
7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ?
-nje here!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif
8) sa para keni ne konton bankare tani ?
-e vetmja pyetje qe s'me pelqen! ka ca gjera qe as me shaka nuk thuhen :shrug:
9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >?
-shkova lava syte e dhembet
10 ) kush nga pytjet me lart sju pelqeu dhe pse dhe cfare nuk ju pelqeu tek ajo pytje /---
-8 pra, e kam shkrujt
hajt shnet
-pac

beshbossi

Primus registratum

1) sa here ne jave laheni ju
-kur ka drita!!
-c'do dite
-jo
-mua??kurre!une po te tjereve
-jam pase marre
-po
-vetem nje here?????
-s'kam konto fare
-mendova per dicka koti
10 ) kush nga pytjet me lart sju pelqeu dhe pse dhe cfare nuk ju pelqeu tek ajo pytje /---
-6!!s'e di pse!

zora

Primus registratum

1) sa here ne jave laheni ju ?
sa here te mundem
nuk e mbaj mend fare
ndonjehere dhe kam kopjuar
nuk me pelqen te zihem keshtu qe i evitoj njerezit qe mund te zihen me mua
edhe peshngritja sport eshte po une nuk merrem as me njeren as me tjetren
varet sa e forte eshte dhimbja dhe se cil njerez me rrethojne
nganjehere po,por sic thuhet gjithmone per qellime te mira
nuk kam konto bankare fare
u cova nga krevati dhe fika zilen,ora 7.30 e shtune o zot ca stresi
kjo nuk me pelqen dhe aq

ermaliurnick

Primus registratum

1) sa here ne jave laheni ju ?---per dite festash qe te bohem bukra bukra /pf/images/graemlins/laugh.gif
2) kush ka qena dita qe jeni ndje ma shuem ngushte per nai gja qe mund tkeni bo ?---kur ma plasi njoni me grusht se e shava
3) a keni pas kopjuar shuem ne shkolle ?---ska qene nevoja se tezat ja meja presorit ene i plotesoja ne shtepi /pf/images/graemlins/laugh.gif
4) a jeni zen ndonej here keq me ndonje sa jua a kane care hunden ? (ose ndonej gje tjeter )---tani edhe na i kane care hunden po dhe ja kemi care hunden sherr hesapi varet se si merr
5) merreni me sport ose peshngritje ?---zakonisht boj gjimnastiken e mr bean thon qe te bo te forte /pf/images/graemlins/tongue.gif
6) kur ju dhemb barku apo ndonje gje tjeter a silleni keq me ato qe ju rrethojne ?---jo zakonisht e kaloj ne gjume
7) e keni genjyer ndonjehere te dashurin apo te dashuren ? po ndonjehere tani pse me rrejt kot por kam genjyer per mire ne dobi te saj
8) sa para keni ne konton bankare tani ? ---aha spo kena neper xhepa jo me ne banke /pf/images/graemlins/frown.gif
9) care bete gjen te pare sot ne mgjes kur u ngritet na gjumi >? --- ne wc ato qe behen te parat ne mengjes normalisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
10 ) kush nga pytjet me lart sju pelqeu dhe pse dhe cfare nuk ju pelqeu tek ajo pytje /---pse pyetje ishin keto??

blendiys

Primus registratum

1)Besoni verberisht ne oroskop?
2)(Mendoni qe)Keni ndryshuar,shpirterisht dhe fizikisht?
3)Ke valute vleresoni me shume?
4)E vleresoni shoqerine online?
5)Perse ju sherben?
6)Cdo te thote CHAT per ju?
7)E mendoni CHAT-in si nje poligon pedofilesh?
8)Kush eshte Bllofi juaj me i madh?
9)Kur ju pershendesin me nje kenge (qe nuk i pergjigjet shijes tuaj)si pergjigjeni?
10)Fotoja me e bukur (per ju)!