INTERVISTA VIRTUALE !

hot

Hotgirl
Re: INTERVISTA VIRTUALE !

ehe u fliska per komshiun tim ktu (tjetri) /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ehe u fliska per komshiun tim ktu (tjetri) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shut mi dreq mos gerthit se na nigjo edhe kush merret me ate masnej :wink: :tipsy:

it's me

Primus registratum

Hajt se po e plotesoj edhe une njehere kete intervisten.
1)Si ju pelqen te visheni! - Si mbas rastit. Ne pune dhe ne shkolle sportive, per qef tip trendy.
2)A ndikon aparenca e dikujt tek ju! - Jo. Ndoshta me shume ndikon menyra e shikimit ose e te shprehurit por ndonjehere edhe ato mund te jene te stimuluara.
3)Sa egoiste jeni! - Pak fare, aq sa cduhet dhe aq sa nuk demtoj njeri me egoizmin tim
4)Horoskopi,a i besoni! - I besoj karakteristikave te shenjave por jo horoskopit te perditshem
5)U martuat nje dite,do ti ftonit Forumistat ne dasem! - Une me nje prej tyre do martohem e kam vendosur :tipsy: ndoshta do ftoja nja dy persona te vecante
6)Seriozitet,C'do te thote per ju! - I domosdoshem ne disa situata, por do te ishte e tmerrshme sikur te ishte i perhershem, me pelqen humori edhe te qesh. :lol:
7)Shqiperia,nje e shkuar e larget apo prespektive ! - Nje e shkuar e afert do thoja se ska dite qe mos e kujtoj dhe me duket sikur jam larguar dje por ndoshta nje prespektive e larget
8)A mendoni per nje privatizim ne AF! - Kete po ja u le atyreve qe e kane shume per zemer privatizimin e AF-se :tipsy: spo u hy ne pjese
9)Budallalleku i fundit! - Ka plot. Para ca ditesh rreshkita poshte lavamanit te barit ne restorantin ku punoj dhe spo dija si me dal qe andej se me kishte kap edhe e qeshmja me lot.Mos permend se sa here kap ne dore gjera qe duhen per ti vene ne vendin e tyre dhe shkoj e i hedh ne plehra.
10)Para apo lumturi! - Te dyja bashke. Do isha shume shume e lumtur sikur te realizoja nje endrren time te cmendur por per ate duhen shume, shume para keshtu qe :shrug:
11)Filmi Shqipetar! - Gjino, te vuri ne pune nusja
12)A e dini se,qe kur erdhet ju ne AF na mbyti pislleku! - Po ty per pune te kemi marre. Jepi tani pastroje /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Pse mos duhet tja them te gjitha ex-it eee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do te te ftoj po me premtove qe do sillesh mire dhe nuk do fillosh te gjuash vjerren time /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

1)Si ju pelqen te visheni! CASUAL DHE KLASIKE

2)A ndikon aparenca e dikujt tek ju! PATJETER! ESHTE IMPAKTI I PARE ME NJE PERSON, NUKE PERDOR SI VLERSIM BAZE AMA.

3)Sa egoiste jeni!- DO TE DOJA TE ISHA NJE CIKE ME SHUME SE KA CA KOHE QE POTHUAJSE NUK JAM FARE.. /pf/images/graemlins/frown.gif

4)Horoskopi,a i besoni!- E LEXOJ DHE E HARROJ. mE ARGETON TA LEXOJ!

5)U martuat nje dite,do ti ftonit Forumistat ne dasem!- KA KOHE KA. GOCEN E KEMI TE VOGEL, TE MBAROJ SHKOLLEN NJE HERE PASTAJ SHOHIM E BEJME! /pf/images/graemlins/tongue.gif

6)Seriozitet,C'do te thote per ju!- TE JESH PERGJEGJES PER ATE CKA BEN DHE THUA!

7)Shqiperia,nje e shkuar e larget apo prespektive !- PRESPEKTIVE E AFERT.

8)A mendoni per nje privatizim ne AF!- KAPITALIZEM HESAPI!

9)Budallalleku i fundit!-SME KUJTOHET GJE...ZAKONISHT JAM NJERI QE PELQEJ SERIOZITETIN.

10)Para apo lumturi!- BEH THJESHT IDEJA E MUNGESES SE PARAVE ME BEN NERVOZE...JAM ARMIKE E TYRE! POR DO ZGJITHJA LUMTURINE

11)Filmi Shqipetar!-DORA E NGROHTE...AMA PER TE QESHUR ME BEN PALLATI 176

12)A e dini se,qe kur erdhet ju ne AF na mbyti pislleku!- JO MO JO SE KA PISANJOSA ME TE MEDHENJE SE MUA VETEM 1420 POSTIME KAM :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] Pse mos duhet tja them te gjitha ex-it eee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do te te ftoj po me premtove qe do sillesh mire dhe nuk do fillosh te gjuash vjerren time /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:rolleyes: Qe baba duret.Te premtoj qe me vjerren s'kam pune fare.
Ama kunoten /pf/images/graemlins/wink.gif e kom merak vete :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

A e dini se,qe kur erdhet ju ne AF na mbyti pislleku!- JO MO JO SE KA PISANJOSA ME TE MEDHENJE SE MUA VETEM 1420 POSTIME KAM

Mduket se hykam edhe un te ata pisanjosat me te medhej se tyja :book: :tipsy:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] 5)U martuat nje dite,do ti ftonit Forumistat ne dasem!- KA KOHE KA. GOCEN E KEMI TE VOGEL, TE MBAROJ SHKOLLEN NJE HERE PASTAJ SHOHIM E BEJME! /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/qb]
:wink:

ene mos na quj neve zhulsa se do hash :smash:

hot

Hotgirl

peshkataro te te :kiss: pak se qekam nqef tashti e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

pse u nxefet ju mo amoni??? sguxo robi me thon i fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] shife erdhi gaxhija /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
erdha mi erdha po po deshe ti iki une. :cry:

Guest

hajde tek vendi atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif