INTERVISTA VIRTUALE !

hot

Hotgirl
Re: INTERVISTA VIRTUALE !

intervistoje me.knej verdalle rri ene ai po ka nja 2 dit qe sosht ndi hic

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Y,na u bone gjithe keto inervista.
O hoti,po burrin ta pse se intervistojme ne??
To to nice,nice intervew /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shume easy per tu plotesu!!!
po te pakten jane pergj. te sinqerta...hahahaha

FIXHI USA

Primus registratum

1.Sa vjec jeni-plot vjec
2.Ku banoni?-usa-nyc
3.Me cfare merreni ne jeten e perditshme?-shes men
4.A jeni te dashuruar?-po ore
5.E keni humbur virgjerine dhe ku e keni humbur?-kam ca ore
6.A merreni me sport?-dikur
7.Pse ju pelqejne dallveret?-jane me sheqer
8.A keni frike nga areplani?-sma ha palla hic
9.Kush lokal ju pelqen me shume ne Tirane dhe ku rrini me shpesh kur vini ne Shqiperi?-osht prish ai
10.Kush eshte burri-gruja ideale per ju dhe sa kalamqer do deshironit te kishit?-kjo e imja ere
11.Kush eshte aktori-ja, e preferuar.edward norton
12.Na flisni pak per te ardhmen tuaj.do bohem udheheqes partie
13.kush oshte mo i miri te af? -helena

--------------------

assassino26

Primus registratum

Nuk lejohet me i ndrru pytjet.
Megjithse interesante kjo pytja e funit :rolleyes: Duhet me ja shtu pyetsorit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Hoti, Neo oshte me nje harapke te zeze i matum mi, ne i bjen qymones me nje lokal ne Laprake. Me qymonen ta ka prish ate mendjen ai mi?

hot

Hotgirl

jam e martume me tjeter njeri una me..cpun kam me neon una :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] jam e martume me tjeter njeri una me..cpun kam me neon una :tipsy: [/qb]
Ti s'ke pune me Neon,por ka Neo me ty.E ka kap fiksimi keq mas teje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka me te nda nga burri me duket

hot

Hotgirl

jam martu prap re..neo sbo gjo jo se osht i martum per vete /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] jam martu prap re..neo sbo gjo jo se osht i martum per vete /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
PSe e mori prae ate jevgen ee

pin-negra.jpg

I love new york

Primus registratum

Ca bohet ktu ere :eek:
kjo teme sikur u hap qe une t'a intervistoja Blendin per pozicionin aq te lakmuehem per drejtor magazine ke agjensia "burra-gra" ktu qeka kthy pergjije pyetje personale nga intervista e shpikur nga Peshku.
ore i zoti i temes, ku ke humbur more, dili pra per Zot temes se te iku nga duret per pak /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea:

ok pra keto jane pyetjet per postin e famshem:

1.Emri i vertete dhe emri i preferuar (jo te gjithe e kane shancin te kene emerin e preferuar)

2. Pse ti mendon qe po ta marresh ti kete post, biznesi do rritet dhe rendimenti do permiresohet.

3. Kush eshte gjendja jote civile ihere qe ne te te besojme gjithe ate "mall" neper duar

4. A je i kualifikuar me experience praktike per kete post se CV teorike nuk ishte keq

5. A je i gatshem te punosh ore te zgjatura dhe t'i pergjigjesh ndonje kerkese jashte pune te bosseve

6. A je denuar ndonjehere per shperdorim posti, ose ngacmime seksuale ndaj kolegeve ose klienteve

7.. Cfare kaste politike i perkisni (ne ide sigurisht) dhe pse

8.. Sa e keni numrin e kembes dhe jeni krenar per te - mendoni qe madhesia e kembes perfaqson tjeter gje pervec kembes

9. Ne nje shkalle nga 1-10 sa ju pelqejne femrat dhe kush eshte your "favorite haircolor" ose "ideal female" dhe pse

10. Kush jane cilesite qe ju behjne per vete tek nje femer

11. (dhe me e rendesishme) firmos ketu, qe ne cdo lloj situate nuk do te ngatarrohesh shpirterisht ose seksualisht me asnje nga koleget ose eproret e firmes, qe per lehtesi po t'i rifreskoj kush jane - Hotti, Helena e Trojes dhe It's me[/b]

Ngrej doren e djathte dhe betohu :book: :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Ca bohet ktu ere :eek:
kjo teme sikur u hap qe une t'a intervistoja Blendin per pozicionin aq te lakmuehem per drejtor magazine ke agjensia "burra-gra" ktu qeka kthy pergjije pyetje personale nga intervista e shpikur nga Peshku.
ore i zoti i temes, ku ke humbur more, dili pra per Zot temes se te iku nga duret per pak /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea:

ok pra keto jane pyetjet per postin e famshem:

1.Emri i vertete dhe emri i preferuar (jo te gjithe e kane shancin te kene emerin e preferuar)
2. Pse ti mendon qe po ta marresh ti kete post, biznesi do rritet dhe rendimenti do permiresohet.
3. Kush eshte gjendja jote civile ihere qe ne te te besojme gjithe ate "mall" neper duar
4. A je i kualifikuar me experience praktike per kete post se CV teorike nuk ishte keq
5. A je i gathsem te punosh pre te zgjatura
6. A je denuar ndonjehere per shperdorim posti, ose ngacmime seksuale ndaj kolegeve
7.. Cfare kaste politike i perkisni (ne ide sigurisht) dhe pse
8.. Sa e keni numrin e kembes dhe jeni krenar per te
9. Ne nje shkalle nga 1-10 sa ju pelqejne femrat dhe kush eshte "favorite haircolor"
10. (dhe me e rendesishme) firmos ketu, qe ne cdo lloj situate nuk do te ngatarrohesh shpirterisht ose seksualisht me asnje nga koleget ose eproret e firmes, qe per lehtesi po t'i rifreskoj kush jane - Hotti, Helena e Trojes dhe It's me

Ngrej doren e djathte dhe betohu :book: :thumbsup: [/qb]
BETOHEM

I love new york

Primus registratum

ore Peshko :smash: do sillesh mire ti
kjo eshte intervista per Blendin more, ti e ke nje pune ke kubi bjondinave

EVERYBODY - kjo interviste eshte personale per BLENDIN....... te tjeret t'i pergjijen po patet ejf intervistes se Peshkatarit qe s'ka ka asi peshk kom morr vesh :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ore Peshko :smash: do sillesh mire ti
kjo eshte intervista per Blendin more, ti e ke nje pune ke kubi bjondinave

EVERYBODY - kjo interviste eshte personale per BLENDIN....... te tjeret t'i pergjijen po patet ejf intervistes se Peshkatarit qe s'ka ka asi peshk kom morr vesh :tipsy: [/qb]
ca THE MI,S'KAM KAP ASI PESHK EEE,po ky ca eshte
spigo205.jpg

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbsup: :thumbsup:
tashi ma mushe menjen, nuk te ngacmoj per nja nje jave

bimba81

Primus registratum

pappa ca paske qene o peshkataro dallaverexhi i madh mo.futesh te temat e te tjereve pa pyetur fare /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ne direkt e hame grepin shkojme e i pergjigjemi pyetjeve te tua. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

[qb] jam martu prap re..neo sbo gjo jo se osht i martum per vete /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Neos i lejohen dy gra :devil:

Nga nje zezake i duhet dhe nje bjonde qe te plotesoje ngjyrat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hi te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

bimba81

Primus registratum

une se di ca pergjigjesh ke dhene ti aty po prape ke te drejte te ngrihen nervat