Re: Intervista:sugjerimet dhe komentet...
Mandi pershendetje
Me pelqeu intervista jota pavaresisht se pyetjet ishin jo te sakta dhe ne varesi te pyetjeve dalin edhe pergjigjet.
Duke te respektuar si pukjan dhe banues per nje kohe te pacaktuar ne Rubik te Mirdites, desha te shtoja duke te kujtuar se mirditoret dhe pukjanet kane nje kulture te unifikuar dhe fakt per kete jane dokumentat historike dhe vete historia jone, desha te shtoja se nuk duhet ti shohesh gjerat me syrin negativ por duhet te tregohesh i durueshem dhe progresist ne lidhje me nje veprim, mendim ose dicka te tille.
Te rikujtoj se pavaresisht se ti ke qene bashkeadministrues me Drinin dikur, forumi edhe sepse ka marre ngjyra te ndryshme, renie, etj etj, perseri eshte ky forum qe ka nxjerrur ne pah Iluministat.
Te rikujtoj Gene, Klinton, Atman,Kordelja etj etj te cilet me nje deshire te madhe dhe te zjarrte per vendlindjen, d.m.th Shqiperine, kane ngritur zerin e tyre per te alarmaur se Shqiperia po behet perseri nje vend plehre e dikurshme.
Realisht ky forum ka nxjerrur iluministe te vertete karizmatike packa se ata kane qene vete disa ne numer.
Une kam kontaktuar Klintonin me email i cili tashme nuk ka me kohe te humbe mbas ketyre gjerave te cilat krijojne regresitet per te ardhmen e tij dhe te kujtdo qe ndodhet ne vend te huaj.
Duke u marre me albforumin(rasti im pereth nje vit e gjysem), njerezit humbasin cdo dite lidhjet me boten reale ne te cilen jetojne dhe atje ku jetojne.
Koha vleresohet si floriri kendej nga jetojme ne
Pa punuar nuk ka te fituar.
Do me pelqente me shume neqoftese pyetjet do te ishin sajuar me bukur se fjala vjen, nje bari te thote:
O shoq ka je ka shkon?
Si do ti pergjigjesh? :shrug:
Intervistat ngelen si dicka historike per cdonjerin dhe nuk shkruhen cdo dite.
Mirupafshim dhe suksese ne shkolle.