Intervista:sugjerimet dhe komentet...

enton

Primus registratum
Re: Intervista:sugjerimet dhe komentet...

Te pakten une nuk thashe "Ti je mandi moooo" kur u takuam,Ti ishe ai qe the "ti je Toni mooooo" jo po te duash kam dhe deshmitar Drinin /pf/images/graemlins/smile.gif
Pershendetje Mandi nga Enton

Dolores

Primus registratum

Kjo ka qene interviste per te zbuluar Ema jeten dashurore te Mandit ?? :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif ...apo si keni vene titull ende...........sepse vetem per ate qenka folur :lol:

JoNiDa1

Primus registratum

Nje gje kisha une ne lidhje me intervisten..
Persa i perket teorise se mos pasjes mardhenie paramartesore /pf/images/graemlins/smile.gif
Shpresoj qe ti(Mandi) mos e mendosh vertete ate qe ke thene.... lidhja e familjes dhe fakti nese ajo eshte e shendoshe apo jo!!!nuk varet aspak nqs gruja dhe burri kane qene te virgjer para se te jene martuar.Vertet qe kane dale ne mode dirvocet kohet e fundit,po kjo s'varet aspak nga fakti se kane pas eksperienca seksuale paramartesore /pf/images/graemlins/smile.gif

Albinos

Primus registratum

Mandi pershendetje
Me pelqeu intervista jota pavaresisht se pyetjet ishin jo te sakta dhe ne varesi te pyetjeve dalin edhe pergjigjet.
Duke te respektuar si pukjan dhe banues per nje kohe te pacaktuar ne Rubik te Mirdites, desha te shtoja duke te kujtuar se mirditoret dhe pukjanet kane nje kulture te unifikuar dhe fakt per kete jane dokumentat historike dhe vete historia jone, desha te shtoja se nuk duhet ti shohesh gjerat me syrin negativ por duhet te tregohesh i durueshem dhe progresist ne lidhje me nje veprim, mendim ose dicka te tille.
Te rikujtoj se pavaresisht se ti ke qene bashkeadministrues me Drinin dikur, forumi edhe sepse ka marre ngjyra te ndryshme, renie, etj etj, perseri eshte ky forum qe ka nxjerrur ne pah Iluministat.
Te rikujtoj Gene, Klinton, Atman,Kordelja etj etj te cilet me nje deshire te madhe dhe te zjarrte per vendlindjen, d.m.th Shqiperine, kane ngritur zerin e tyre per te alarmaur se Shqiperia po behet perseri nje vend plehre e dikurshme.
Realisht ky forum ka nxjerrur iluministe te vertete karizmatike packa se ata kane qene vete disa ne numer.
Une kam kontaktuar Klintonin me email i cili tashme nuk ka me kohe te humbe mbas ketyre gjerave te cilat krijojne regresitet per te ardhmen e tij dhe te kujtdo qe ndodhet ne vend te huaj.
Duke u marre me albforumin(rasti im pereth nje vit e gjysem), njerezit humbasin cdo dite lidhjet me boten reale ne te cilen jetojne dhe atje ku jetojne.
Koha vleresohet si floriri kendej nga jetojme ne
Pa punuar nuk ka te fituar.
Do me pelqente me shume neqoftese pyetjet do te ishin sajuar me bukur se fjala vjen, nje bari te thote:
O shoq ka je ka shkon?
Si do ti pergjigjesh? :shrug:
Intervistat ngelen si dicka historike per cdonjerin dhe nuk shkruhen cdo dite.
Mirupafshim dhe suksese ne shkolle.

Ema

Goddes

E me mir mos bertisni se kom qen e papregatitme.Nai cop interviste e kom fshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores u munova po s'me dul gjo,me rrejti gjithanej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk e di sa rren :idea:

Mone sa keq qe ajo foto s'ishte n'kome /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Ej me rrejti kur tha s'ka pas shum goca ne jeten time /pf/images/graemlins/tongue.gif

A

Adami

Guest

Verejtje
Eshte e dyta here qe kritikoj gjithe adminet e forumit per intervistat qe behen.
Adminet ketu intervistojne njeri tjetrin dhe pyetjet jane si me qene kompjuterike, pra dihen me lehtesi.
Intervistat duhet te behen gju me gju me popullin sic ka thene ai i Madhi dikur (lol) /pf/images/graemlins/smile.gif .

..................................................
Me respekt Adami

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Adami:
[qb] Verejtje
Eshte e dyta here qe kritikoj gjithe adminet e forumit per intervistat qe behen.
Adminet ketu intervistojne njeri tjetrin dhe pyetjet jane si me qene kompjuterike, pra dihen me lehtesi.
Intervistat duhet te behen gju me gju me popullin sic ka thene ai i Madhi dikur (lol) /pf/images/graemlins/smile.gif .

..................................................
Me respekt Adami [/qb]
Ti je ai Adami qe njof una? :kiss:

A

Adami

Guest

po JONI ai jam /pf/images/graemlins/smile.gif

JoNiDa1

Primus registratum

E pse kaq serioz ti?
Si te kam? /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S Na falni se dolem nga tema

TEA

Forumium maestatis

Pershendetje Mandi !

Nga intervista kishte shume pergjigje domethense...me pelqyen shume . TE uroj gjith te mirat e kesaj bote per rruget qe do te hapen ne te ardhmen /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema le t'thojn ç'te dun ...è un buon lavoro /pf/images/graemlins/smile.gif

A

Adami

Guest

LOL.
Ja ku na dolen edhe servilat me thenie si keto:
Urime mandi per intervisten, je shume i mire, sa e ke numrin e telefonit,je i zene kete te shtune,
sa e ke rrogen,etj etj.
lol
ok ok se po na behen me nerva simpatizantet e Mandit /pf/images/graemlins/smile.gif (j/k)

PS:Joni eshte si puna e ndeshjes se futbollit qe nqs dy persona e shikojne dhe jane me te njejten skuader, nuk behet tifozllek. /pf/images/graemlins/smile.gif

.................................................
Me respekt Adami

Kordelja

Valoris scriptorum

Mos ngatarroni simpatine dhe miresjelljen me servilizmat tani.Budallalliqe!

Al-Punk

Still here

Fillimisht postuar nga albinos:
[qb] O shoq ka je ka shkon? [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif
Albinos eshte veshtire me ju pergjigje ketyre pyetjeve.
E mira e ketyre intervistave ka qene se jane bere ne menyre shume miqesore dhe te lirshme...
(edhe me kaq dhe ka gjykime te ceketa ... )

:thumbsup: :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mone a ta boj nji pyetje :rolleyes: :wink:
A ke ndryshu gje mendje :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s. :angel:

bebi

Primus registratum

me than t'drejten nuk kam gja as me mandin e as me emen... te dyja palet jane bajagi komplete ne interviste.
por kjo historia e intervistes s'di si m'duket! (e kam fjalen ky stili i ri me msu mbi jeten e njerzve). pse mos me e zbulu natyrshem por me "invade"?
:confused:

gjaja ma interesante tek nji interviste asht gjuha e trupit qe shoqron biseden. gjestet e mimikat. ka raste qe pa fol asht shum ma interesante thjesht me ane te shikimit, buzeqeshjes, apo levizjeve naturale dhe gjesturave tipike te dikujt.

nejse, thjesht mendim eee, mos filloni me gjujt me gur!

ps: me aq sa kam lexu kam kriju pershtypjen se ne af ka shum personazhe interesante (flas per te intervistuarit), por per fat te keq ka edhe prej atyne me nji stime teper te larte per veten, gja qe duket shum pa vlere edhe ban personin shum ordiner. (kjo per ata qe vine me lan opinione).

rrofte sinqeriteti! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Bluja,Mandi osht ofru "vullnetar" per interviten dhe jemi perpjek qe intervistusi dhe i intervistuari te kene nje raport miqesor precedent.
P.s:Mu m'duket do rri pa shkru ne Af gjith javen /pf/images/graemlins/frown.gif se kto pc-te qekan skndal!

A

Adami

Guest

Dakort qe Mandi doli vullnetar.Intervista jo se ishte skandal se spo e thote njeri kete gje, por si mendoni ju Sali Berisha te marri ne interviste Ilir Meten, ashtu i bie edhe mandi me emen ne interviste)
Ka plot forumnista te pjekur qe njohin mandin e emen dhe adminet e tjere te albforumit.
Por se si me duken pyetje-pergjigjet si me qene,
Ema:Mandi sa bejne 2+2?
Mandi:4 Ema
Ema:Bravo mandi e gjete, te lumte.

Se di nese e keni te qarte se cfare dua te them.

Ps:Mire e tha dikush me lart:mos filloni me gjujt me gur tani se e dime qe jeni te lidhur si kocka me mishin . /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

.................................................
Me respekt Adami

DriniS

Ecejak

o Adamo, c'te ka gjet mer daj te kapesh pas ketyre vogelsirave. mandi e ema s'jane opozitare /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe pyetje-pergjigjet shoqerore nuk jane ekzakte si ne matematike.

I thuj lalit, cfare te mundon ne te shkreten mendje? Apo te ka marre malli per ndonje shishe raki rrushi nga shqiperia? Hapju shoqnis /pf/images/graemlins/smile.gif