Re: Intervista:sugjerimet dhe komentet...
Kjo tema e intervistave shume interesante.
Drinin e kam takuar 1 here,me ka lene pershtypjen e 1 djali shume te sjellshem dhe te kendshem.Me vjen keq qe se kam pare me neper forum.
Per Alinosin kam pershtypjet me te mira.E mbaj mend si sot njohjen me te (ne forum).Une se mbaj mend sepse e shava,ofendova.Sa isha regjistruar ne forum dhe kisha hyre me shpate ne dore.Alinosi me dergon 1 pm qe me ben te flas me vete.Me erdhi shume zor qe kisha ofenduar 1 njeri te tille.Edhe pse e ofenduar prej meje,ishte shume e edukuar dhe realiste.Mesova shume prej saj.Perfitoj nga rasti ti kerkoj edhe 1 here falje.
Emen e kam pare neper fotot e takimeve te ndryshme.Kam lexuar edhe shume postime te saj dhe me eshte dukur shume simpatike.Ma ka prish i here qefin se ne ven me me msu si bohet akullore me ka msu me bo ,mualebi akulli /pf/images/graemlins/laugh.gif .E puth fort.
Mandi nuk e njoh pothuajse fare,por me kane thene fjalet me te mira.
Te gjithe juve qe keni krijuar kete gje kaq te bukur,urimet me te sinqerta.Eshte vertet shume bukur.Do ju lutesha vetem 1 gje qe mos ja varni punes,mos u influenconi nga miqesite por punoni fort qe ky forum te vazhdoje i bukur sic ka qene edhe me i bukur ne te ardhmen.