Internet Cash

MLK

Primus registratum
Re: Internet Cash

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LiPS</div><div class="ubbcode-body">Ej po mire ato 0.000005 centin qe kam fitu un,e di ca, me mire mos mi dergo me email sa here qe futem ne faqe, po ma jep me kafe dhe jemi te lare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

Ti boj kujdes me gjithe keto pare qe po fito, se mund te te vejn nonji gjobe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Me duket se do me vihet dhe ne fuqi edhe taksa e sheshte e hengra fare me gjith kto para qe po fitoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Santiago</div><div class="ubbcode-body">dmth brenda 2 diteve ben 3% skonto.....
pak....mendova per ndonje oferte te fuqishme te tipit....SKONTO 40% /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif </div></div>

40% ??? Dmth nga 0.005 $qe fitoj une,afersisht gjysmat i dashke ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif aaa nuk hahen kumbllat kshu se te thartojn dhembet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gif

MLK

Primus registratum

0.00005 ku me shku ma i shesht si fitim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ty t'kapka t'paren kjo taks /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ndaj Sala eshte duke bere /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

Santiago

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LiPS</div><div class="ubbcode-body">40% ??? Dmth nga 0.005 $qe fitoj une,afersisht gjysmat i dashke ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif aaa nuk hahen kumbllat kshu se te thartojn dhembet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gif </div></div>

Ok.
Kam hedh ne treg nje ofertë të re. Shikoje se ndoshta ja vlen dhe me atë rast kompesoj qesen e kumllave. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kte oferten ka qene njeri me i shpejt se ty qe e ka hedh ntreg.
Me kte kam blere edhe akullore edhe cokollata une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jam gjithe sy e vesh per te diten koston oportune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

Santiago

Primus registratum

Mbasdite do te jap disa te dhena te kostots oportune.
Besoj se eshte e "konsiderueshme" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

maybe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif not today .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

S

Scorpion

Guest

A t'ju jap nga 5 USD dhe ta mbyllni kete si teme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahahhahhahahahahahhahahahahaha

ja dhe 0.25 $ bakshish nga une ..

Santiago me kte jam shkri fare Mos o Trim !! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

DriniS

Ecejak

E keni kthyer temen ne chit-chat ne nje forum si Ekonomia. Meriton te dergohet ne kosh.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Dergoje ,qe ne fillim s'eshte se kishte ndonje objektiv te rendesishem ekonomik. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

merc

Forumium praecox

S'ka objektiv te rendesishem ekonomik???
Provo ta hedhesh kete si teme ne nje forum te huaj dhe te besh mbi 100 referime.
Une kam bere 2354.67$ megjithese eshte muaji i 6.
Dmth vetem muajin e 6 kam 756.89$
Muaji i pare 30$

^^MIA^^

Forumium maestatis

Spo flasim per ekonomi te huaja,po flasim se si funksionon kjo gje ne Shqiperi dhe derisa ketu kultura e internetit akoma nuk eshte themeluar ,as mos pretendo te rrish te klikosh neper faqe webi per te bere lek.S'ke si diskuton per Internet Cash kur kartat e kreditit te nxjerra ne Shqiperi nuk njihen nga asnje vend tjeter.Ate kohe qe humbet duke klikuar ne faqe ,me beso fiton me teper duke kerkuar per lajmerime per pune.