Internet Cash

Santiago

Primus registratum
Re: Internet Cash

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: merc</div><div class="ubbcode-body">S'ka objektiv te rendesishem ekonomik???
Provo ta hedhesh kete si teme ne nje forum te huaj dhe te besh mbi 100 referime.
Une kam bere 2354.67$ megjithese eshte muaji i 6.
Dmth vetem muajin e 6 kam 756.89$
Muaji i pare 30$ </div></div>

Po simund te mbidhen referimet e forumit??
Sipas kontrates qe lexova duhej qe referimet te ishin nga adresa jote.????

Kto 2354 $ nuk jane nje cike si shume???? I bie te jesh trash gjithe diten para kompiuterit tu kliku reklamat nji nga nje????
pastaj une e provova me ca klikimie dhe nuk me erdhi asnje njoftim per kreditet qe kisha marre....

merc

Forumium praecox

Ne rradhe te pare per te referuar te tjere Adbux te jep nje link qe me shume mundesi ka per te qene http://adbux.org/?r=nickjot nga ku duhet te regjistrohen ose nese i ke te njohur mund te shkruajne direkt nickun tend ne kutine refer. Personi qe referon dike tjeter fiton 50-100% te shumes se personit te referuar ndersa personi i referuar nuk humb asgje. Sa per $$$ per te marre 0.01$ duhet te rrish 30 sekonda duke pare reklamen (ose mund ti marresh kur rrine ata qe ti ke referuar). Nr i reklamave eshte i kufizuar max. 20 ne dite. Dhe nese ti ke derguar 20 persona qe shikojne reklama ne kete faqe mund te fitosh 60$ prej tyre pa bere gje. Per te marre pagesen duhet te fitosh min 25$. qe me shume mundesi i ben ne 15 dite. Pagesa behet me paypal. Mund te regjistrohesh falas te http://www.paypal.com.

merc

Forumium praecox

Duhet te disponosh nje nga kartat e kreditit qe pranon sherbimi paypal. Me duket se jane MasterCard, Visa, dhe nja dy tre te tjera qe s'po me kujtohen.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po e di ti qe ketu te mbajne komision per hapjen e nje karte krediti? E ca fitova une?

Santiago

Primus registratum

aha...
muhabet koti....
pse duhet karte krediti?????
NUk mjafton nje numer llogarie????
karta e kreditit perdoret per pagesa jo per perfitime????
Mos eshtre nga ato site qe te budalleps tu kliku dhe ne fund te rrezikosh dhe leket e tua ????

Santiago

Primus registratum

une e kam nje karte krediti ....por edhe sikur te me thonin se do me transferonin 10000$ nuk do merrja mundimin te jepja te dhenat....as edhe numrin e kartres.
Eshte shume e thjeshte, mjafton nje numer llogarie dhe kalojne leket kollaj fare...pse duhet karta e kreditit?????
Vrejeni mire se ka mundesi te jet me te futme.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mua sme ka lene mendja akoma.keto me duken budalliqe,kjo menyre te fituari lek.

merc

Forumium praecox

Ti nuk i jep nr e kartes faqes. Ajo thjesht te transferon $$$ ne llogarine tende te paypal. Pastaj je ti qe transf. para nga llogaria paypal ne karte krediti.(Te mbajne disa % ne varesi te shumes se transferuar). Te pakten keshtu kam vepruar une. Nuk e di nese mund ti transferosh ne nr llogarie. Sa per PayPal kam pershtypjen se ka rreth 3.000.000 perdorues te tij dhe sbesoj te jete mashtrimi i shekullit. Gjithsesi nuk e bera postimin me qellimin qe te bej shqiptaret milionere, mendoj se keto faqe sherbejne atehere kur s'ke ca te besh ne internet. Dhe per te mos rrezikuar me shume me ato qe fiton nqs nuk do te leshosh nr karte mund te blesh aksione kompanish ne interenet te sapohapura qe kushtojne 2-5$ dhe qe i shet duke trans parate ne nr llogarie. Gjithsesi fitimi nuk eshte shume i madh kshu qe do i rekomandoja me shume si site per te kaluar kohen e lire. Nqs e keni me pertese keni dhe te tjera si Hits4Pay qe te japin 10$ per regjistrim dhe 0.02$ per reklame.
Ia kalofshi mire

Santiago

Primus registratum

jo jo vllai...
rrofsh....
kur ti marresh ato leket ne karte krediti na thuaj.

Mashtrimi ne internet perfshin dhe blerjen e aksioneve me cmim te lire lire.

Sa per faqet qe te japin leke per tu rregjistru di me dhjetra raste te tilla. Dmth thuhet se japin leke POR cuditerisht nuk ti kalojne dot ne llogari por VETEM ne karte krediti !!!!!!!!
Si me tfutme mduket mu????

Une me timet jam me tvjetren....po deshen me mdhon nonji lek pranoj vetem CASH..... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Santiago

Primus registratum

po pra....
dhe meqe ra fjala: GOL Milani... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Sa eshte gezuar Albani per fitoren ,ne keto ndeshje po qe behet lek /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Para Milan!!!!

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: The_Watcher</div><div class="ubbcode-body">Keto jane budalliqe . </div></div>

Edhe un e dija /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif por ik meso ti se ta hoqa internetin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

merc

Forumium praecox

Shikojeni iher kete

MyFreeShares

Mesa thote aty vetem duker u regjistruar te jep nje aksion te shoqerise dmth teorikisht mund te fitosh para dhe pa bere gje.
Praktikisht pa bere asgje fare fiton aq pak sa ne fund te vitit mund te besh nja 10$. Megjithate mund te fitosh aksione te tjera te shoqerise duke ndihmuar te perhapesh ate dhe te klikosh mbi reklama e gjera te tjera te ktij lloji