INTER-land

Re: INTER-land

Per cfare aleancash po flet,une mundohem te them gjithmone realitetin,edhe atehere kur eshte kunder meje.
Aleanc kam vetem me Interistat,pastaj ti e di shume mire se kush e ka hap temen Bar Anti juve.

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bad-guy:
[qb] hahaahahahahahaahah po normal o vlla po si friksove icik kundershtaret ska!i thone nje llafi presioni zien groshen jo me INTERIN!hahahahahahah
mos u merzisni qe shkruaj here pas here ketu ke juve
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nuk merzitemi ne mer plak jo...tani je bo si i shpise ti...madje,madje...une kam pershtypjen se ti thelle,thelle je interist...po shfaqesh si milanist qe te blesh mendjen e te tjereve.Te zbuluam Bad-guy...ti je interist po s'do me e tregu.
Tregoje para te gjitheve qe je interist! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ardi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ketu ke te drejt Ardo historikisht i keni dhene dru Milanit.
Te jem i sinqert statistikat me ne(INTERIN) nuk e di sesi jane,ka mundesi te me ndihmosh pak;me akzaktesi aman jo keshtu kot si tifoz.

FORZA INTER [/qb]
Meqe deshe shifra po ti jap.Do jene pak te hidhura per ty po do kaloje mos u merzit.

SQUADRE AFFRONTATE NEL GIRONE UNICO
Tot 195 ndeshje 90f-46b-59h;golavarazhi 280/241

Campionati a Girone Non Unico
Tot 141 ndeshje 67f-35b-39h;golavarazhi 205/169

Fitorja me e thelle 9-1(60/61)eshte dhe fitorja me e thelle e juves jashte.
Humbja me e thelle 0-6 (53/54)eshte dhe humbja me e thelle e Juves ne Torino.

Bad-guy

Primus registratum

mjaaaaaaaaaaaa o burr ceshte ky muhabet une interist????mos ta degjoje njeri!
jo jo puna eshte qe interistet i shof th jesht si rivale te perjetshem kurse juventinet i URREJ!
KAQ GJE DUHET TA KENI KUPTUAR

B

briiigi

Guest

e di qe sja fut fare kot ai X-ray?!
ka munci te jesh interist ti Bad /pf/images/graemlins/tongue.gif
hihihiihihih

Ardi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bad-guy:
[qb] mjaaaaaaaaaaaa o burr ceshte ky muhabet une interist????mos ta degjoje njeri!
jo jo puna eshte qe interistet i shof th jesht si rivale te perjetshem kurse juventinet i URREJ!
KAQ GJE DUHET TA KENI KUPTUAR [/qb]
Se ke keq ti cuno jo.Ke te drejete ta urresh Juven.Ja te tregojme dhe ty ca shifra po mos u tremb se do kaloje.

SQUADRE AFFRONTATE NEL GIRONE UNICO
Tot 188 ndeshje 67f-63b-58h;golavarazhi 268/255

Campionati a Girone Non Unico
Tot 137 ndeshje 48f-48b-41h;golavarazhi 194/183

Bad-guy

Primus registratum

e ca ka ketu kaq te tmerrshme?ja qekeni ca fitore para e pastaj?rri o plak se si milani nuk ka dhe nuk ka per te pas ekip ne itali
mos flisni perralla

Ardi

Primus registratum

Me llafe thu ti me,me llafe po me rrime gjithe noten ketu po deshe.faktet ku ike plako.ik me se s'keni goje me fol ju milanistet.Shyqyr qe eshte berluskoni thuj e te fitoni na nje gje.jo per na nje gje po te gjithe trofete kur eshte bo ai president i Milanit i keni fitu. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Po zihen milanistat me juventinet te tema e Interit...hahahaha.

Ardi

Primus registratum

U merzit bad-guy tu sha interin e ja filloj me juven tani.Po se ka mire punen se jena kocke e forte ne juventinat :tipsy: :smash: :smash:

Ardi

Primus registratum

Ka shume mundesi qe te jete me verte interist ky bad-guy se milanist qe te thote urrej me shume Juven se interi une per vete vetem ket kam pa.I bi illoj sikur me thone une tani si tifoz i Tirones kam me shume inot teuten se partizonin.turp kush e nigjon vallaj..

Bad-guy

Primus registratum

po pse o vlla ske degju tjeter ti qe ta urreje juven pervec meje?interin nuk e urrej edhe ngaqe kam shume shoke kurse juven papappapa!xhanem juven e urrejne te gjithe!
tani pergjigje per ate qe po thoje me siper per punen e fakteve,shiko:
KE DEGJUAR NE TV KUR LUAN INTERI PSH THONE INTERI OSE EKIPI I INTERIT,KUR LUAN JUVJA THONE VECCHIA SIGNORA,AMA KUR LUAN MILANI THONE:ECCO IN CAMPO IL "GRANDE MILAN"! VERI RE KETO GJERA SE JANE TE RENDESISHME!SKAM DEGJUAR TI THONE KSHU NDONJE SKUADRE TJETER!KURSE KUR LU MILANI TE GJITHE THONE EEEEEEE IL GRANDE MILAN....
BOOOOOOOO NUK DI CA ME TE THENE
MOS U MERRNI ME MUA SE JU DUHEN 10 FURRA BUKE
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ardi

Primus registratum

Se di ku i shef neshjet ti plako me duket se te Milan Chanel apo jo?U jo harrova e ke pa ne onderr me fal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

geek

Primus registratum

shikon shume medisetin ti bad guy
images

Te jem i siqerte,me shume urrej Juven sesa Milanin.Pothuajse per te njejten arsye qe permendi me larte Bad,sepse kam shume shoke Milanist,kam pare shume ndeshje te Milanit,dhe Milani nqs ka fituar ka fituar pa korrupsion(Me perjashtim te ketij vtit te fundit).

Aman Interin Nje Zot e di sa me pelqen.
Une kam qare kur INTERI humbi ne 5.5.02,dhe nuk e di nese ju juventina e keni ber te njejten gje kur humbi juvja ne perugia para 4 vjetesh.

Bad-guy

Primus registratum

vallai nuk di ca te them!di vetem nje gje qe po vazhuat me ket cooper pallen une them qe vetem 5 maj do kete per interin se seriozisht ai cooperi eshte i MARUM!!!!!