INTER-land

Re: INTER-land

Cuna mos e cani koken fare per Benfiken(me nje fjale ajo qe na ka rene per ne turin tjeter te UEFA_s),se kemi problem fare do e shkaterrojme!
Di gje ndonjeri cannavaro luan kete radhe me romen??

Guest

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Cuna mos e cani koken fare per Benfiken(me nje fjale ajo qe na ka rene per ne turin tjeter te UEFA_s),se kemi problem fare do e shkaterrojme!
Di gje ndonjeri cannavaro luan kete radhe me romen?? [/qb]
cannavara sikur te marri edhe te shoqen nuk ju ben derman o X-RAY

Guest

[qb] Po mire pastaj po te marrim ty,ti do na besh derman?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
X-RAY e kisha ne lidhje me sportin,kujdes kur te flasesh se nuk ta ka kush borxh.

Florus

Forumium maestatis

[qb] Cuna mos e cani koken fare per Benfiken(me nje fjale ajo qe na ka rene per ne turin tjeter te UEFA_s),se kemi problem fare do e shkaterrojme!
[/qb]
Benfica :eek: keq e kemi vallaj /pf/images/graemlins/mad.gif po vazhduam keshtu nuk e besoj se do na fali si soshoksi :shrug:

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb]
[qb] Po mire pastaj po te marrim ty,ti do na besh derman?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
X-RAY e kisha ne lidhje me sportin,kujdes kur te flasesh se nuk ta ka kush borxh. [/qb]
Po pra dhe une ne lidhje me sportin e kisha,pse per cfare mendove ti?? /pf/images/graemlins/wink.gif

Boby

Primus registratum

paska ja 3 dit qe spaska shkrujt njeri ktu....
Hajt se jua ngrej une i cik temen

BO SI JU NGRITI ROMA ZGUPTHI /pf/images/graemlins/laugh.gif
Skeni mo shpresa me ec me tej.Kot qe te merrena me me ju.Tani do transferohemi te tema juves se ktu sja vle mo.HIHIHIHIHIHI

leonora

Primus registratum

Haha sa neshje e bukur ishte mbrem :lol: :lol: :lol:
Po interistet ku i kemi ti pergezojm /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Xhooooooooooooni urime se marut per kyt dynja :lol: Nuk je vone behu me neve me mire :thumbsup:

albavina

Primus registratum

he pra se se mora vesh mire una cfare beri inter
mbreme /pf/images/graemlins/confused.gif
ahhhhhhhhhhhhh me duket se humbi apo gaboj? /pf/images/graemlins/laugh.gif
82-shko jo vetem xhoni por edhe flobo duhet
te nderroj!
inter inter...

forza juve :rockband:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albavina:
[qb] he pra se se mora vesh mire una cfare beri inter
mbreme /pf/images/graemlins/confused.gif
ahhhhhhhhhhhhh me duket se humbi apo gaboj? /pf/images/graemlins/laugh.gif
82-shko jo vetem xhoni por edhe flobo duhet
te nderroj!
inter inter...

forza juve :rockband: [/qb]
Pse nuk e more vesh ti?? :eek: Kane humbur 4-1, sa lezet. :lol: Per ne ishte me mire te fitonon po nejse. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sigurisht dhe FloBo-n, por ai eshte me milanin dhe nuk mund ti ngaterohemi shum se e rrene menja qe mizoteron ne klasifikim ate :smash: :smash:

mostro

Putraku

Pa sa keq me ka ardh per interin djeeeee uaaaaaa!!!
Sidomos kur na anullun golin e tret...
forza roma /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Ju juventinet majeni i cik sumen drejt.Mos kujtoni se po luni bukur.Edhe ju si puna jone jeni.Vetem roma me milanin po lujn mire tani per tani.Hajt ,krisni by..then.
Bo sa inat e kam juven. /pf/images/graemlins/mad.gif
Vetem nje gje kane te mire.....tifoset femra.Te gjitha qe kam pa jane ylla bote :eek: :eek:
S'e di keto dreqkat ketu ne forum si do jene /pf/images/graemlins/confused.gif
-------------------------------------
Sa tu ka bo bofsha,moj tu kofsha

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ju juventinet majeni i cik sumen drejt.Mos kujtoni se po luni bukur.Edhe ju si puna jone jeni.Vetem roma me milanin po lujn mire tani per tani.Hajt ,krisni by..then.
Bo sa inat e kam juven. /pf/images/graemlins/mad.gif
Vetem nje gje kane te mire.....tifoset femra.Te gjitha qe kam pa jane ylla bote :eek: :eek:
S'e di keto dreqkat ketu ne forum si do jene /pf/images/graemlins/confused.gif
Sa tu ka bo bofsha,moj tu kofsha [/qb]
/pf/images/graemlins/confused.gif kush e di! mister

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albavina:
[qb]
Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ju juventinet majeni i cik sumen drejt.Mos kujtoni se po luni bukur.Edhe ju si puna jone jeni.Vetem roma me milanin po lujn mire tani per tani.Hajt ,krisni by..then.
Bo sa inat e kam juven.
Vetem nje gje kane te mire.....tifoset femra.Te gjitha qe kam pa jane ylla bote
S'e di keto dreqkat ketu ne forum si do jene
Sa tu ka bo bofsha,moj tu kofsha [/qb]
kush e di! mister [/qb]
Po, po MISTER :eek: :eek:
Pastaj mjafton qe jemi te kenshme ne komonikim apo jo /pf/images/graemlins/confused.gif Behu me neve se do zbulosh me shum /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eshte e vertete qe mi... dhe ro... po luajn me mire per momentin :smash: :smash: Por prap se prap JUVE eshte klas :wub: :kiss:

xhoni

Primus registratum

Se mos kujtoni se po gjuj moj.E kam seriozisht ate muhabetin e tifozeve.Ja shif Martina Colombarin ti.Seksi me i bukur i gjithe koherave ne Itali.
Qe nga ky moment pranoj scomesse.
Une them jeni ju me te mira se angeldevil qe eshte milaniste dhe se dikush tjeter ramaniste apo e kujtdo ekipi qofte(pervec Interisteve).
Eshte thjesht gusto personale,ose nje hipetze....S'besoj se po ofendoj njeri.Jo per ndonje gje po ta marrin per ters edhe fjalen me te vogel ketu.
Sa per temen...DO E SHQYJME BENFIKEN.
------------------------------------
INTER PER SEMPRE

albavina

Primus registratum

nuk ta merr fjalen per keq njeri ty jo
nejse se edhe tifozat nuk jane keq jo /pf/images/graemlins/laugh.gif