INTER-land

Diddy19

Su@mi
Re: INTER-land

Fajin e ka Moratti qe nuk i kerkon fare llogari lojtareve dhe i le te bejne cfare te duan.As Cuper as Zaccheroni....vetem Moratti e ka ne dore fatin e Interit!

alpacino

Primus registratum

per menimin tim moratti gabon duke shkarkuar kuper
duhet ti heq nje perqindje nga kontrata lojtareve qe nuk lujne per bluzen e interit

Bad-guy

Primus registratum

hajt hajt mos u merzisni se zakeroni shquhet per te nxjerr ekipet nga veshtiresite!
e theksoj nga veshtiresite dmth nga renia nga kategoria etj po jo me shume
/pf/images/graemlins/smile.gif
shkurt me i mire se ai trapi kuperi eshte di sicuro po prape kur te vi derbi pse milanin e vet do rrafi aiiiiiii????????!!!!!!!!

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga X-Ray:
O suami,interiste edhe ti???

Jarg qofte,une jam JUVENTINE DOC. .Po jam un'intenditrice di calcio,dhashe vetem nje mendim gratuito..non è che me ne frega tanto di voi interisti

X-Ray,lo sai qual'è la differenza tra l'Inter e il dentifriccio???? /pf/images/graemlins/confused.gif

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] X-Ray,lo sai qual'è la differenza tra l'Inter e il dentifriccio???? /pf/images/graemlins/confused.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: une e di po eshte si me bombardu kryqin e kuq e po me vjen keq.
p.s.lokomotiv moska 3 - inter 0
:lol: :lol: :lol:

Boby

Primus registratum

Ca u rraf prap Interi e???????
ueeeeee kush e di si po qajn kta interistat. /pf/images/graemlins/tongue.gif

gezim lame

Primus registratum

Bobo te qamen ua lejme atyne qe rrifen me penallti se aty te djeg shume e rramja..

Tani e di qe je milanist, po puna eshte se per milanin edhe kur je me METRA on side jepen off side ... /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Mire kali qe na ngordhi, po s'na lene rehat as mizat...
:cry:
/pf/images/graemlins/tongue.gif

arbi

Primus registratum

http://www.tgcom.it/Sport/ultimissima.jsp?sport=home&news=/Sport/news/2003/10/news201240.h tml
no.gif

personazh

Valoris scriptorum

tifozat e interit jan tamam per ke filmi "Te Mjeret". çuna, ju pasken qene me zemer te modhe, ju du shoke te gjithve.

gezim lame

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
tifozat e interit jan tamam per ke filmi "Te Mjeret". çuna, ju pasken qene me zemer te modhe, ju du shoke te gjithve.
Internacionalista ne mer amon pse te mos kena zemer te modhe..... :rolleyes: :book:

arbi

Primus registratum

ruset e moskes me siguri ju falenderojne se i keni be me shenu 3 gola pas dy ndeshjeve me 0 gola e pasi i kishte rrahur edhe dinamo kiev pa llogaritur qe me pare kurre asnje skuader italiane s'kishte humbur ne rusi. Dhe gjeja me e bukur eshte se ndersa u mburrnit boterisht ne i kontrollojme, ne i bejme ju doli nandroloni ne shtepi :lol: :lol: :wave:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Une:
X-Ray,lo sai qual'è la differenza tra l'Inter e il dentifriccio????

Postuar nga X-Ray:
He zogu ma thuaj pak??

Inter e il dentifriccio nuk kane asnje dallim njeri nga tjetri : sono tutti e due dei Perdenti ("Per-denti").Capito?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Lere shume e bukur,me ke shkrire gazit,aman nga i gjeni keto batuta te shpifura!
Ore Ju milanista dhe juventine,gezohuni gezohuni,por mos harroni se dardha e ka bishtin mbrapa!