INTER-land

klodix

Primus registratum
Re: INTER-land

nejse iku dhe nje vit kot se koti.
ne populli interist per tre muajt e veres jemi me te lumturit ne bote se bejme merkato, kurse 9 muajt e tjere vetem na hapet barku. megjithate duhet thene se ekipi ka marre trajten e vertete te nje skuadre qe i mungojne vetem TROFE.
NUK E DI POR NE MESFUSHE DUHET GOXHA PUNE PER TU BERE.
duhen larguar patjeter DI BIAGIO, GULI, MORFEO, VIVAS.
SIKUR TE VINTE NJE PIZARRO NGA UDINE OSE DHE PERROTA, OSE DHE FIORE OSE DHE STANKOVIC (ME MIRE KETO TE FUNDIT SEPSE LUAJNE NE TE GJITHAS POIZICIONET E MESFUSHES.

geek

Primus registratum

sa te kemi Xha Morattin nuk e çajme menderen. Champions le ta fitojne me te miret, sepse neve nuk ishim ne gjendje.
ej, ça filmi ka sot ne darke???

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga geek:
[qb] sa te kemi Xha Morattin nuk e çajme menderen. Champions le ta fitojne me te miret, sepse neve nuk ishim ne gjendje.
ej, ça filmi ka sot ne darke??? [/qb]
ej ps eju interistat po shikoni filma tani e? :cry: si mar vesh keta interistat une qe mburen me presidentin e ekipit i bie qe milanistet te mburen me shum se e kan presidentin kryeminister /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: o x-rayyyyyyyy po ku je re ku je mos i ke dhen drejtim jetes mo ? :rockband:

loaded

Primus registratum

/pf/images/graemlins/mad.gif :cry: :cry: :cry: :cry: Pse e humbe mer Kallon pse....pse e humbe mer te humbte fytyra...pse na le te trishtum mer...oiiiii...

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] /pf/images/graemlins/mad.gif :cry: :cry: :cry: :cry: Pse e humbe mer Kallon pse....pse e humbe mer te humbte fytyra...pse na le te trishtum mer...oiiiii... [/qb]
Xingaro se kuptoj qe jeni te trishtuar ju interistat sikur se dini ju do humbisnit papapap si beni gjojaaaaaaaa edhe tani prap gjoja jeni te trishtuar ju hiqni dor nga inter o dudumaaaaaaaaa
x-ray vashdon te jet i trishtuar se ka mbledhuar akoma veten ai tutkun femi /pf/images/graemlins/frown.gif

O rrushko(zeqo),aty po me rref mua,ja nuk e shef ti tere diten duke qar kam ngelur.
Por eshte normale qe merzitesh,por futbolli i ka keto,dhe perderi sa jam tifoz i pranoj edhe humbjet.
Nga ke ke humbur,se na thave syt,do vish sot?

Ja po te pereshendes edhe njehere une :wave: ,kot mo nuk me behet me te shkruaj.
Na cmenden edhe keta gazetaret e kane kapur me ne(INTERIN)dhe mengjes, drek, dark, degjon batuten"Dilema Cuper,Rimane o se ne va ?"Sikur nuk kane pune tjeter,p... ropt.

klodix

Primus registratum

ti rrujne lesht cuperit ata gazetaret e felliqur. nuk kapen me ate ancelot trapin (mgjthse mbreme pati fat ku fitoi) qe ka 22 lojtare yje ne ekip e nuk ka pas asnje demtim serioz, mezi doli i treti ne kampionat e nuk ngeli empol e breshia pa e rraf.

cuperit vjet nuk iu ble asnje anesor i hajrit dhe nesten qe kerkoi nuk ia bleu xhaxhi moratti( bleu cannavaron,jo keq), pastaj njhe tufe me demtime gjithe vitin qe e shkaterruan fare si ekip.

per vitin e ardhshem une jam shumne i sigurte qe me dy blerje te mira anesoresh (ljunberg, bechkam, joakuin, fiore)dhe ne te majte (giggs, hasan sas, kili gonzales apo dhe solari)qe jane bisha dhe nese ble chivu, ekipi i interit as e rrun fare me PER asnje ekip sepse:

ne porte kemi; TOLDO, FONTANA, MOREAU.
mbrojtja; ZANETI, CORDOBA, MATERAZZI, CANAVARO, COCO, ADANI, SORONDO, PASQUALE. (CHIVU)..
mesfusha; OKAN, ALMEYDA, ZANETTI, EMRE,DALMAT, (PERROTA, LUCIANO)(giggs).....
sulmi; VIERI,CRESPO, KALLON, MARTINS, VENTOLA.

ata qe si kam permendur kuptohet qe duhet te shiten, duke filluar nga:
VIVAS, DI BIAGGIO, GULI, MORFEO, GAMARRA DHE RECOBA...

Juir

Forumium maestatis

ronaldo.jpg

ronaldo-milene_165x200.jpg

Dhe ne fund nje pershendetje!!!!!

ronaldo.jpg

helibak mucogllava

Primus registratum

po ta uli interi ne mos gaboj? mos me thoj qe sta ka ulur interi se do tregohesh budalla :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif i bie dhie zgjebosur bishtin perpjet :cry: :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

po re x-ray e di se kush ta mabn ty lart po po flasim per topin ne re jo per femrat dhe interi ta ka ulur keq po he mos u merzit gjera qe ndodhin ne jet jan (ej se e kam haruar per te pyetur mos keto kohet e fundit ka filluar ta ngrej dhe nje milaneze ty ajo moderatorja e kupton vet ti se kush? /pf/images/graemlins/tongue.gif ) :smash:

Upppuuuu mos na ver ne konflikte kot,ate e kam vetem shoqe.
Po mire Inter na e uli flamurin ket vit,por do e ngreje vitin tjetr,do e shohesh!