INTER-land

Bad-guy

Primus registratum
Re: INTER-land

ej po akoma hapur qenka kjo tema?une kisha ca dite pa hyre edhe thashe epo keta fakirat e interit do e kene mbyllur temen tani!po si svute mend njehere mor te zinjte ju!
per ju Serie B eshte pak per zotin!

klodix

Primus registratum

mos hap teme me sereie B se .....
pastaj ne perpara milanit jemi dhe kur juventusi rekuperoi 6 pike per 5 jave pse ne nuk duhet te rekuperojme 3 pike per 8 jave.
tani na kthehet ai crespo qe ka per tja fut te gjitheve (kryesisht valencias e milanit ne champ),kush ti dale perpara.

klodix

Primus registratum

per 6 dite na presin tre ndeshje te veshtira megjithese i kemi te treja ne san siro.
se pari te dielen me romen ,te merkuren me valencian dhe te shtunen me milanin.

e fillojme me romen:
KEMI QE NGA 89 MOS GABOHEM QE E KEMI TREGUAR VENDIN RREGULLISHT.PRANDAJ NUK PRES DHE NDONJE DEVIJIM,DUKE MOS HARRUAR SE KETE VIT ATA JANE COP-COP. (3-1).

me valencien:
nuk eshte ndonje ekip qe me shtin friken shume.dhe ne spanje nuk po kalon moment te shkelqyer(lufta per titull per valencian ka marre fund),nuk ka as ndonje superyll(aimar ha buk vec)qe te vendose fatin e lojes, pasataj vjet ia futem dhe e kemi mesu ate rruge.

me milan:
do jete ndeshja me e veshtire dhe nder me vendimtaret per vazhdimin e kampionatit.si derbi qe eshte nuk ka parashikime, por nje barazim do na e fuste te dyjave.

Inter-Roma ket jave.
Qe do fitojm nuk diskutohet,po sa do dali rezultati ne favorin tone
,kush me thote??

Forza Inter,Siamo i Migliori!

loaded

Primus registratum

Ka thone Sensi:"Me Batistuten ja kemi fut interit sa krahu...".Ti ** gocen...!!!

Juir

Forumium maestatis

Bati Bati duam gol si per inat te Sensit.....

P.S E ka gocene bukur,se nuk ja kam pare?

Sindroma

lv sx sx

ajde loje qe i beri Roma Interit 10 min e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

klodix

Primus registratum

vallaj me 5 pike prapa e me nje kalendar me te veshtire se juvja zor se ndodh ndonje e papritur. jo per ndonje gje por si ekip keto vitet e fundit nuk kemi treguar ndonje grinte e rregullsi ne rezultate. me te medhate shkurt nuk na ka ecur.
epo ta kesh rezultatin 3-1 e te lesh te barazohesh haram i qofte rroga q emarrin nga morati. te pakten te ruajme vendin e dyte e te mos bejme paraeliminatore....

keto nuk i them se jam pesimist por thjesht realist.

Juir

Forumium maestatis

Ca ti besh ,se kam pare montellan nga roma se kam per tja gervisht ate ferrarin qe ka.......

ardx

Primus registratum

daje roma daje!!!!!!!!

5 minuta tmerr ne san siro.te kishit pare fyruren e x-ray-it midis barazimit te romes dhe shtulles se monteles,s'do kishit nevoje te shikonit zelig per nje vit.hajde gallate hajde!!rrofte domenico morfeo!!!!!hajde top qe ka humb hajde!!!hahahahahahhahahaha.venin e trete te pakten e keni te sigurte!!!

klodix

Primus registratum

sot na pret nje ndeshje e veshtire po kam shume besim se do ia dalim.
lexova formacionet e mundshme dhe kane mundesi te jete kjo:
INTER (4-4-2): Toldo; J.Zanetti, Cannavaro, Materazzi, Cordoba; Okan, Di Biagio, C. Zanetti, Emre; Recoba, Vieri. A disp. Fontana, Adani, Pasquale, Coco, Conceiçao, Crespo, Martins. All. Cuper.
ne gazzetta.it gjeta ne te kundert me kete (me duket se e kane pergatit ata te juves):

INTER 4-4-2): 1 Toldo; 4 J. Zanetti, 23 Materazzi, 2 Cordoba, 26 Pasquale; 22 Okan, 14 Di Biagio, 6 C. Zanetti, 5 Emre; 32 Vieri, 20 Recoba. (12 Fontana, 13 F. Cannavaro, 77 Coco, 15 Adani, 7 Sergio Conceiçao, 9 Crespo, 30 Martins). All. Cuper.
nuk e di por ne mbrojtje do ishte me mire te kishim zaneti-cordoba-canavaro-coco.

loaded

Primus registratum

Kane ate pallen e gjate ata...Carew...duhet Materazzi me e majt ate se Cordoba i vjen deri te bolet.

Mire e pra mire,por mos ta heqi coco-n,sepse eshte ne forem te mire.

O Ardx,hajde se do ta shofim sot tek Irish Pub,Nqs fiton Interi ke nje Birre!

loaded

Primus registratum

Apapapapa...Hec ardx se ta garantoj une qe e pi birren.X-ray po fitoi 3-0 jepi 2 birra se ti jap une leket. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po u eleminu Milani do i jap atij bad-guy i birre une.

Do e bejme keshtu atehere,per cdo gol ndonje birr,une per te Interit,Ardx per te Valencias,kam pershtypjen se nuk ke per te me qersur!

He Ardx si thua!?

ardx

Primus registratum

kam pire shume kete fundjave dhe sdua as te te harxhoj leket e burses........portier veni morfeo kete rradhe.te isha interist do me vinte turp,akoma,si eliminuat valencian vjet.

inter-valencia 0-2

p.s.interin e shoh kur dua te bej qyfyre,sot nuk mundem dua te shoh ca cuna qe vuajne nje futboll te bukur.....JUVE!!!!!!!