Inis Gjoni - Tipike?

maybe

Primus registratum
Re: Inis Gjoni - Tipike?

Te dashur anetare te forumit!
Jeni duke diskutuar per I. Gjonin. E keni pyetur veten kush eshe I. Gjoni? Nga vjen? C'fare di te beje? Si jeton? Dhe c'fare karakteri mund te kete?

C'fare profesioni ka nje here? me duket se ka prof me te vjeter te botes (hahahah)
Besoj pergjigjet e tjera i dini vete

Rambla

Primus registratum

blendi rambla (lara etj) nuk eshte person publik mbi te cilen te diskutohet, mgjth s'ta marr per keq sepse e kuptova ku doje te dilje.

Jo te gjithe femrat kane folur me paragjykim. Xhoni ti ke shkruajtur gjithe ate mesazh dhe jam e sigurt qe mbasi ke mbaruar ke thene me vete "sa pune te bukur kam bere, sa mendje te hapur qe kam"..eehh. nejse se ne fakt ai mesazhi jot s'me beri pershtypje, mu duk i varfer. absi e ka thene, jo te gjithe femrat duan te jene si inisi (ne nje fare menyre po detyrohem te perdor emrin e kesaj goces, meqe merret si shembull, une vet nuk e kam zakon te merrem me punet e te tjereve dhe mbi te gjitha te kesaj ketu), apo kopja e nje personi tjeter.

KORCARIA

Primus registratum

skini pse e gjykoni femren keshtu aman thashethemet e shqiperise kto na len mbrapa ne dhe skemi per te kaluar ndonjer ne europ jemi shume mbrapa!per deri sa gjen budallenj mir ju a ben !te lumte inisi !bah juve sikur po ju a leket tuaja!

xhoni

Primus registratum

Rambla!
Sec kam menduar pas mesazhit ti kete gje nuk e di,prandaj mos fol kodra pas bregut.
Nuk e shkruajta qe te me gjykosh,dhe as me behet vone fare se c'mendon.
Tek e fundit ska pse te djeg se une nuk fola ne vecanti.
Nuk e kuptoj pse beni qimen tra.
Kesaj i thone,qaj hallin e kaloresit se i varen kembet.

qartesia

Primus registratum

Eh ty t'lumt moj Inis.Ba ça t'dush vet.Ata qe t'shajne e bajne si dhelpra me rrushte.
Ti je tu pjek geshtenja e t'tjereve ju digjen durt.

BISOU

Primus registratum

PERSE PO E GJYKOJNE TE GJITHE ENIS GJONIN???

SA MIRE QE SPO ME GJYKON NJERI MUA /pf/images/graemlins/laugh.gif

TI PRODIGY A DO NJE ASSISTANT PRODUCER FOR THE SHOW /pf/images/graemlins/laugh.gif I WILL HANDLE THE OPEN CALL /pf/images/graemlins/laugh.gif WITH THE BOYS, YOU HANDLE ENISIN /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Xhoni eshte nje djale i amancipuar /pf/images/graemlins/smile.gif dhe i shikon th&th ne tjeter kendveshtrimi(te pakten une kshtu e njoh simbas shkrimeve te tija),
ai e di se si Inisi dhe cdo femer tjeter ka nevoje per kushte te mira jetese, por me nje ndryshim te vogel, jo te gjitha preferojne te ndiekin rrugen e saj per te ja arrit qellimit te tyre.(megjithse Xhoni s ka dashte ta vendosi theksin ktu).
Eshte per tu vene ne dukje guximi i asaj. Plus vej re tek Inisi (ose grup Inisi) nje gje tjeter pozitive, ajo/ato kane nje piksionim para syve te tyre, dhe e injorojne masen, ecin perpara, jetojne jeten e tyre, ne kte rast shihet menyra e jetes se saj si nje thyrje tabuje.
Mendoj se kte kendveshtrimi paraqet mesazhi i Xhonit.

PS: Cfare mua me bjen ne sy tek ajo Zonja eshte makiazhi i forte, s do te deshiroja qe te behet nje ikone/idhull (ose si i thone ndryshe)per te tjerat, qe NUK ndekin profesionin e saj, i cili ja kerkon kte, plus mendoj, per Tipin e Inisit, e qenura ne qender te `skenes` eshte nje forme adrenaline, kjo eshte ajo e cila asaj ja ben jeten interesante, e ashtu rrezaton nga jashte.
GJithashtu mendoj, nese eshte e mirpritur/ e perzemert per bublikun (vete e njoh shume pak si artiste), athere ajo ka dhe kualitete te tjera, keshtuqe jeta e saj private, mendoj, duhet te dali ne plan te dyte.

Sa per th&th, ato i ben e gjithe bota me gjithe ngjyrat e kualitetit te thashethemit.
Kshtuqe nese nepermjet nje th&th ktu apo dikund, ajo vec mund te permirsoje dicka ne jeten e vet, aaa nese kritika eshte tendenciale hidhet ne kosh, deshem s deshem... /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: me bani pershtypje pyetja: nga vjen dhe...
po c rendesi ka o popull nga vjen...e tjere e tjere ?
rendesi ka qe eshte e zonja e vehtes dhe qe ban dicka te dobishme per shoqerine.

----------------------

Sekreti i Lumturise eshte Liria, sekreti i Lirise eshte Guximi!

Rambla

Primus registratum

Koha ime eshte shume e çmuar qe une ta humb duke fol per inisin (edhe pse te them te drejten une per ate kam shkruajtur pak fare, me intereson fenomeni) apo ti pergjigjem disa replikave qe nuk ja vlejne.

siduket ti xhoni i imagjinon vajzat qe shkruajne ketu te shemtuara dhe zhulse, kurse inisi (po me ngrihen nervat qe po shkruaj akoma per kete, qe sinqerisht , e sterperseris, nuk me intereson absolutisht se çben apo si eshte) si femra e zonja qe arrin te bej lek dhe nje jete per tu pasur zili :lol: (già ky si mendim me duket shume i ceket). zili e ke nje person vetem kur ai/ajo ka diçka me shume se ty /pf/images/graemlins/wink.gif

ps. me falni per daljen nga tema

109UV

Primus registratum

ai e di se si Inisi dhe cdo femer tjeter ka nevoje per kushte te mira jetese

ne kete linje arsyetimi, jam i mendimit qe dikush mund te arrije (pas studimit te hollesishem te fenomenit) ne krijimin e nje formule qe jep lidhjen proporcionale midis sasise se hapjes se kembeve dhe permiresimit te kushteve te jeteses /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Shqipja eshte gjuhe e lehte, por e veshtire per tu kuptuar... /pf/images/graemlins/wink.gif

---------------------

!

zog

Primus registratum

irisi eshte femer e BUKUR, dhe vetem keto i duan gangot, ngaqe siç duket respekti e dashnia jane reciproke, edhe gangot duan veç BUKUROSHET, ndryshe si thoni ju pse do beheshin gango.

nji keshtu, shume i thjeshte shpjegimi.

ps; natyrisht nje femer qe nuk i duket vetja gje, do te perdore rruge te tjera nga irisi dhe shoqet e saja, per ti arrit objektivat e saj ne jete. problemi eshte se KETO rruget e tjera NUK JANE me te fisme nga te irisit. per rrjedhoje edhe ato qe i aplikojne me te mira (jo te bukra hee, e thame nje here) nga ajo.
te pakten une gjykoj keshtu.

me duket e gjeta strumullarin e problemit tone (te temes mo), jo?

abs

nuk e di...

Ti futja dhe nja dy gota uj me gaz, se ta lehteson trunin.

c do thuash per femnat qe jane gango vete?

-----------------------

.

Rambla

Primus registratum

perse nje burre sqimtar e superior dashurohet gjithmone me nje grua te rendomte e ndoshta vulgare, kurse burri i rendomte e vulgar dashurohet me nje grua sqimtare e superiore? Mister.

o.wilde

ne luften per te care ne jet gruaja e ka rrugen me te lehte: mjafton t'i pelqej seksit tjeter qe e deshiron aq shume e qe mban frenat e shtetit e te shoqerise.

o. wilde
shyqyr qe eshte keshtu, me kane thene qe nje femer e bukur e ka me te thjesht te arri aty ku don, por per mua te behesh dashnorja e nje gango shqiptar nuk eshte arritje .ka arritje akoma me interesante, mgjth duhet te merret parasysh edhe qe ka "gango" dhe "gango" . siç thonte prof. im "perqindja e budallanjve eshte e njejte ne çdo profesion.

bebi

Primus registratum

Ala ju tuj diskutu punt e t'tjerve? :rolleyes:

Mire grate, por edhe burrat. Hajde popull hajde :lol:

Rambla

Primus registratum

blue te lutem kuptoje qe nuk po diskutojme shume per ate sesa per fenomenin (dmth femrat e bukura dashurohen me gangot dhe anasjelltas. fakti eshte qe ajo eshte bere shembull.). kaq e veshtire eshte?

zog

Primus registratum

grate nuk dine ta çmojne BUKURINE, te pakten ato te respektushmet.

OSHTKAR WIRA /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

kush mund te mburret se e njeh gruan?

po i njejti /pf/images/graemlins/laugh.gif (keshtu qe bien poshte pjeserisht aforizmat e wildet mbi femrat...mgjth pranoj qe ndodh rralle)

bebi

Primus registratum

rambla me bahet qejfi per iniciativen qe ke marre, ishalla me ket rast te marrin diku ne pune.
uroj mos t'vejn n'kryesi t'lagjes se ashtu kan me t'kap gjysa e grave per flokesh.

zog, a je i sigurte per at qe shkrun ma siper, se un psh nuk i du gangot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

blue mua nuk me pelqen ti drejtohem njerzeve me ironi, dhe sidomos evitova tu drejtoja ty ne ate menyre. me zhgenjeu fakti qe mu drejtove ne menyre te tille. une s'kam marre asnje iniciative, dhe mbi te gjitha nuk shkruaj per t'ia mbushur mendjen te tjerve. muhabeti i kapjeve te flokeve me duket di pessimo gusto, dha fare pak i pershtatshem per mua (nuk bashkohem shpesh me masen).

p.s. /pf/images/graemlins/frown.gif