Inçesti ne familjen Shqiptare.

ShkodraniNY

Primus registratum
Inçesti ne familjen Shqiptare.

Cdo te thote Incest?

Do te thote marrdhenie seksuale mbrenda familjes.

A ekziston kjo tek familja Shqiptare?

Le te tregojme histori te tilla dhe te diskutojme pak.
Ju flm.

D-J

Forumium maestatis
Re: Inçesti ne familjen Shqiptare.

oki fillo ti i pari /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:
Seriozisht urime per temen :thumbsup:

Guest

Incesti esh dicka shuem e ndyre aq me teper kur behet fjale per familjet shqiptare qe jane shume te mbyllura ndaj ketyre gjerave ...
Incest do te thote seks baba e bije , mama e djale , apo moter e vella apo vella me vella dhe moter me moter apo me ndonje pjestar te aferm te familjes apo fisit esh vertete digusting eww
kam degjuari histori te tilla po si kam besuar megjithate cfare nuk ndodh .
Ata qe bejne incest jane pak te semure menderisht dhe nuk i kontrollojne dot ndjenjat qe kane ndaj atyre personave mund te jete fizik po ka dhe mendor dhe pothuaj ka te njejtin efekt pasi personi vihet ne pozita shuem keqndjellese dhe nese lind nje femije nga ky akt ka shuem mundesi qe ai femije te jete semure mendor me te meta ,

Alba Shehi

Primus registratum

Sigurisht qe incesti eshte nje problem social boteror dhe ketu nuk perjashtohet aspak Shqiperia. Edhe kur kemi qene te izoluar dhe mundesite e shprehjes kane qene te pakta,kjo dukuri e peshtire ndodhte. Kam patur nje shoqe filloreje. Babai i saj ishte drejtor diku dhe ishin familje e respektuar. Kisha mjaft respekt per to deri sa mora vesh se nje here(te pakten kaq di une :rolleyes: ) babai i saj kish dashur ta perdhunonte dhe fatmiresiht kjo s'kish ndodhur.Si mund te jetosh me nje person te tille dhe c'trauma e komplekse te fshehura mund ti kete krijuar asaj ky problem?( sepse ajo deri vone mesa di une jetonte me prinderit)
Mendoni sa shume familje te tilla te mbuluara dhe aspak te dyshimta se jashtmi, kishin dhe kane probleme te tilla... /pf/images/graemlins/frown.gif

bimba81

Primus registratum

albushe ajo qe thua ti eshte pedofili.edhe incest gjithashtu po i ati ishte pedofil dhe pike.per keto ndyresira te botes :smash: :smash: :smash:

bimba81

Primus registratum

lara lexoje mire rrusho.shoqja e saj ishte ne fillore.sa raste pedofilie ka dhe midis familiareve.

bimba81

Primus registratum

eshte dhe pedofili i jati dhe sigurisht qe quhet incest.ate kisha shkruajtur dhe une.le qe i jati shyqyr s'kishte arritur ta perdhunonte. /pf/images/graemlins/wink.gif

edda

Primus registratum

Vellai, beri dashuri me motren per Shen Valentin

Precedenti i incestit brenda familjes i takon ne rastin me flagrant, atij ne Peqin, ku nje familje denoncoi se midis vellait dhe motres kryehshin marredhenie te rregullta seksuale. Policia e Peqinit arrestoi me 14 shkurt te ketij viti, djalin 25-vjecar i cili u la i lire pas tre ditesh per shkak se vete e motra 20-vjecare, e terhoqi denoncimin. Me pare ajo kishte pohuar se kryente marredhenie prej disa muajsh me vellain dhe me 13 shkurt e denoncoi. Por me pas u pendua duke fajesuar edhe veten dhe e cliroi vellain "dashnor", nga prangat e policise. (Korrieri)

Rambla

Primus registratum

aman se te dridhet mishi kur degjon per keto pislliqe. une nuk mund ti lexoj/degjoj dot, ma shpifin shume, sa gje e ulur

gjergji

Primus registratum

Me sa shof une incestin e keni kuptuar gabim,ajo qe folet me siper eshte pedofili dhe jo incest.
Kur ka incest,mardhenjet sexuale jane shumicen e rasteve pa dhune por me pelqimin e te dyja paleve.
Dicka vertet e felliqur