Imola jammin Festival

lorena

Primus registratum
Imola jammin Festival

te dashur metalare dhe metalare te cmendur si puna ime....
po afrohen tre data te rendesishme 13.14.15 qershor per ne. per ata qe jane ne Itali.. nuk mund te humbet kurre koncerti i metallicave por them sidomos.. sidomos ai i te medhenjve Iron Maiden ne 15 qershor....
Ju ftoj te gjithve te vini se nuk ka gje me te bukur te degjosh ironat LIVE eshte hera e trete per mua dhe akoma nuk jam ngopur...
pastaj ate Bon Jovin ne dac shifeni ne dacni mos e shifni se kto vitet e fundit jan bere shume romantik per gustot e mia...
oooooo BURRAAAAAA!!!! TEK KONCERTI i IRONAVEE

personazh

Valoris scriptorum
Re: Imola jammin Festival

njeh robi çmen, doli me vrap me bo reklame ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

aty ere me ke atyyyy.....diten e pare them, me veshje rrjepacuku e me birre ne dore.

personazh

Valoris scriptorum

llaftar e plako ishte, llaftari vete. na doli shkuma aty ne mes vape qy nga ora 2 deri me 9.30, po ja vlejti per zotin. te hikte truni kur shifshe ate det me rob qe knoshin me nji ze e mbashin ritmin. m'ka njel fiksim fakti qe asihere nuk i kam pa te bojn "Orion" live, as ne Tv. do ishte maximumi vallaj.

personazh

Valoris scriptorum

ironat nuk me kan pelqy kur i kam degju ne fillim e nuk i degjova mo hiç fare. po mas Metallicave nuk du me degju koncert tjeter he per he......maximumi i maximumit per mua.

personazh

Valoris scriptorum

ate s'e vej ne dyshim, perderisa arrin me mush sheshe te tere me rob, e i ngrejne peshe me dy tinguj. çeshtje veshi robo, varet sesi ta kap tingullin.

ti ke qene te treja ditet eh?

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ate s'e vej ne dyshim, perderisa arrin me mush sheshe te tere me rob, e i ngrejne peshe me dy tinguj. çeshtje veshi robo, varet sesi ta kap tingullin.

ti ke qene te treja ditet eh? [/qb]
bon jovin nuk e kam pa se sme pelqen dhe aq

IgLi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lori81:
[qb] te dashur metalare dhe metalare te cmendur si puna ime....
po afrohen tre data te rendesishme 13.14.15 qershor per ne. per ata qe jane ne Itali.. nuk mund te humbet kurre koncerti i metallicave por them sidomos.. sidomos ai i te medhenjve Iron Maiden ne 15 qershor....
Ju ftoj te gjithve te vini se nuk ka gje me te bukur te degjosh ironat LIVE eshte hera e trete per mua dhe akoma nuk jam ngopur...
pastaj ate Bon Jovin ne dac shifeni ne dacni mos e shifni se kto vitet e fundit jan bere shume romantik per gustot e mia...
oooooo BURRAAAAAA!!!! TEK KONCERTI i IRONAVEE [/qb]
Do jete njeri ne Bologna me 11 Dhjetor per Metallica? Nese po me beni nje ze e mbase behemi ndonje tufe shqiptaresh /pf/images/graemlins/wink.gif

SkinArt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ironat nuk me kan pelqy kur i kam degju ne fillim e nuk i degjova mo hiç fare. po mas Metallicave nuk du me degju koncert tjeter he per he......maximumi i maximumit per mua. [/qb]
Cfare thua more Maiden ishin great ne Imola qe te gjithe i kane pelqyer vetem ti jo ? ik degjo me mire Alterntallica mire e the.

Up Irons!!

SkinArt

Primus registratum

Maiden jane dhe do te mbeten njeshat e Heavy Metalit, i vetmi grup qe se nderroje rrymen e muzikes per 25 vjet.

Up Irons!!

SkinArt

Primus registratum

I M O L A
rockdevil.gif

liven.jpg

I M O L A - 2003
rockdevil.gif