I love new york
Primus registratum
Re: Imagjinate Seksuale...
aman proto fillo njehere lol
aman proto fillo njehere lol
ke provu nji lesh tina. :rockband: ajo goca tha te kunderten,qe ato dallget e bukura po te shtynin aq fort, saqe ti nuk po gjeje qe nuk po gjeje vendin e kunferences.Fillimisht postuar nga HIGHLANDER:
[qb]ku ka gje me fantastike se te besh dashuri ne uje mer po ku merrni vesht ju kalamoja duke te rene dallget e detiti mbi trup ndersa ben sex pupupupupu ca gjeje e llahtarshme ishte me besoni se e kam provuar /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pasqyrat i gjej NUk o problem Jom une ai njoni ??????'Fillimisht postuar nga lori81:
[qb]imagjinata ime seksuale qe o do ta bej nje her ne jeten time o do vdess
ta bej sex me njonin ne nje dhom plot me pasqyraaaa...[/qb]
po sikur te bente tatuazhe do te pelqente :thumbsup:Fillimisht postuar nga Sweet Lolita:
[qb]Do me pelqente qe i dashuri te me pikturoje ne trup, sigurisht une te jem lakuriq dhe ai te pikturoje gjera te bukura mbi trupin tim. Trendafila, tulipane etc.[/qb]
thjesht nje paralajmerim per shkruesin:heren tjeter me pak explicit ne pershkrime, pamvaresisht se eshte teme erosi. ka patur disa reagime qe ju kane reportuar.Fillimisht postuar nga Homunculus:
[qb] E vjedhur:
Nuk të kisha parë për një kohë të gjatë. Sa më kishte marrë malli për ty. Sa kenaqësi të të takoja pas aq kohe. O zot, më kishin humbur edhe fjalët nga mallëngjimi. Vetëm të shikoja dhe kujtoja kohët e shkuara. Më ngjante e tëra sikur të ishte dje, e jo para aq shumë kohe. Derisa qëndronim ulur dhe ti flisje, se ç’më erdhi dhe të putha. Sa shumë ti doja ato buzë të zjarrta. Ti u ndale. Vështronim njëri tjetrin në sy, dhe dora filloi ngadal të më rrëshqiste prej faqës tënde teposhtë qafës, gjoksit, dhe deri te miku yt, që më kishte bëre sa here të çmendesha e tëra. Nuk ndëgjoja më gjë. Në veshtë e mi ushtonin kujtimet e afsheve të zjarrta që kisha përjetuar me ty. U afrova ngadal dhe lehtazi të kafshova qafën aty ku fillon veshi, derisa me dorën e majtë nuk ndalesha së lëvizuri poshtë e lartë, përgjatë kufinjëve kë kishte okupuar ari yt. Sytë më ndillnin zjarr. O zot, më dukej vetja si një e uritur që ishte para vdekjes nga mungesa e bukës, dhe pak para se të ndërroja jetë më sjellin ca bukë pran. Do të të haja të tërin duke shkumbëzuar. Si e çartur, si e tërbuar. E ndjeja arin tënd si forcohej. E shpejtoja ritmin edhe më shumë. O zot, do ta përbija të tërin, doja ta ndjeja në buzët e mia, në fytin tim. Doja ta shijoja at ar’ që sa here më kishte bërë femrën më të lumtur. Sa mire që në restorant nuk kishte shumë njerëz. Besa sapo vërejta se ne ishim të vetmit që kishim zënë një kënd aty. Nuk hezitova të zbërtheja kopset e pantollonave tua dhe të fus dorën aty ku miku yt strehoej. Se c’më përshkuan trupin ca t’ rrënqethura sapo e preka atë. Paralelisht të puthja, kafshoja, lëpija lehtazi qafen, faqet, veshin. Ndjeja si ndryshonte temperatura e trupit tënd. Me dorën e djathtë hoqa ngadal brekët dhe ti futa në xhep. Ngadal u ngrita nga tavolina dhe u drejtova për në WC. Nuk shkuan as dy minuta erdhe dhe ti. Une isha kthyer me fytyrë nga pasqyra dhe të veshtroja aty. Ti më kape me hov për beli dhe më shtrëngove për trupin tënd. Me bythë ndjeja fortësinë e arit tënd. Me shkathtësi më ngrite fustanin dhe dora jote e djathtë rrëshqiti drejt idhit tim të stërndezur e të qullur. Me dorën e majtë më shtrëngoje gjinjtë. Më kafshoje qafës, shpatullave, si bishë e uritur. Me dorën e djathtë lëshove pantollat dhe me hove më mbështete për tavolinen e toaletit. Me dorën e majtë më kape për flokë dhe përnjëherësh ndjeva se si me hov, ari yt depertoi mbrendësinë e idhit tim. Lëshova një rënkim të mbytur. Ti më ije me zjarr, me hov, me ashpërsi. Ah kjo ashpërsi e jotja gjithmonë më kishte çmendur. Më shtrëngoje flokët gjithnjë e më shumë, derisa me dorën e djathtë më shtrëngoje, më pickoje, më mëshoje bythve, belit, kofshëve. O zot, përjetoja orgazmat një pas një. Idhi më ishte shndërruar në ujvarë. “je me mbrojtje?”më pyete. “Po” u përgjigja shkurt. Ti nuk fole më. Fillove të më qije edhe më ashpër me pushime. Sikur doje të arrije fundin e botës. Ndjeja arin tënd tek më godiste mitrën. Një dhimbje e vogël që më bënte të çmendesha fare. Përnjëherë ti e shpejrove dhe ashpërsove ritmin e pompimeve, dhe ndjeva se si llava jote vërshoi mbrendësinë e idhit tim. E rraskapitur dhe e qullur nga djersët u mbështeta për tavolinën, dhe ti u mbështete mbi mua. Zgjata kokën duke u munduar të arrija buzët e tua. Ujerat e përziera, tuat dhe të miat, më rridhnin përposhtë këmbëve.
U ngritëm ngadal. Shkëmbyem ca puthje, dhe filluam të punonim në pamje të jashtme. Dukeshim sikur te kishim ikur nga burgu. Lol.
Ti dole i pari, dhe une mbeta te pastroja edhe pak grimin e përshkëllirë. E shikoja vetën në pasqyrë dhe nuk e besoja,…., nuk e besoja se prap të kisha pranë! [/qb]