Imagjinata

arturo

Primus registratum
Re: Imagjinata

imagjinata eshte fillimi i realizimit te endrave ,ne fillim imagjinojme dhe pastaj veprojme per te vene ne jete ate qe imagjinojme

shume imagjinata qe ishin te pa-realizuara ne te kaluaren por sot jane bere realitet i pakundershueshem ,edhe imagjinatat e se sotmes do te behet realitet i se nesermes

jeta keshtu ka qene gjithmone

zoe

Primus registratum
Re: Imagjinata

ato nuk jane imagjinata jane endrra, me sakte akoma, qellime.imagjinata eshte nje pengese per te arritur keto qellime.

gangsterja

Primus registratum
Imagjinata...e vetmja menyre per te pretenduar te arrish ate qe do...nganjehere e mire...por ne te shumten e rasteve te ben te ndihesh keq:(kur e kupton ne fund se paska qene imagjinate...e rikthehesh ne realitet.Bukur:)kur humbet ne imagjinata.

Hope

dans ton coeur
Imagjinata...e vetmja mënyrë për te pretenduar të arrish atë qe do...nganjëherë e mirë...por ne te shumtat e rasteve te bën te ndihesh keq kur e kupton në fund se paska qenë imagjinate e rikthehesh ne realitet...është bukur kur humbet ne imagjinate....

dr love

Locus omnem
Imagjinata!
Eshte nje pyll i madh..i pafunde.Ne te ka.zana,elfe,lule.aroma.zogj.kafshe..eshte jete brenda jetes.Me pelqen qe ndonjehere te hy ne ate pyll..tu mar ere luleve..te degjoj zogjte..te flas me zanat..tu kerkoj elfeve deshira.Ka raste qe s'dua te dal nga aty..eshte kaq bukur..ka kaq drite..sa s'do te doje te ktheheshe ne kte bote te eger..te erret..te zymte qe na rrethon.

Imagjinata!
Eshte arratisja ime e bukur..vendi im i endrrave...bota ime e fshehte ne te cilen une jam

MBRETERESHE.

dr love

Locus omnem
the-true-sign-of-intelligence-is-not-knowledge-but-imagination-albert-einstein-quotes.jpg

Sweety_boy

Forumium maestatis
Imagjinata eshte ajo te cilen njeriu mund ta arrije ndryshe nga realiteti,ne imagjinate njeriu eshte i lire

Hektor12

Locus omnem
Imagjinata ku sna con, here here na ben te enderrojme. Me mjafton te kem kembet ne toke dhe te imagjinoj te arritshmen

joetisti_

Locus omnem
Po te mos ekzistonte imagjinata s'do te kishim mundesine te lexonim nje liber. Ose edhe po ta lexonim s'do ta shijonim.
Eshte gje e mrekullueshme imagjinata...