Igli Tare Kroat?!!!!!!!!!

zog

Primus registratum
Re: Igli Tare Kroat?!!!!!!!!!

une vete jam race mbreterore, te njejten perzjerje si te aleksandrit (lekes) ilirian me epirot. :cool:

LERTI

Primus registratum

IGLI TARE ESHTE NGA VLORA .... UNE I NJOH PRINDERIT E TIJ FARE MIRE

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje te gjithve. Me qe ra fjala per Igli Taren doja te thoja timen. Un banoj ne Udine (Italy) edhe shikoj ndeshjet e Udinezes. Kur erdhi Bologna kte vit (skuadra e Iglit) ketu ne Udine arbitri e feshkelleu n je here kunder Iglit pa te drejte, ai e shajti nga nona shqip. Desha te them sma merr mendja qe kroatet po msojn shqipen. Shnet e pare te gjithve. :lol:

Renea88

Primus registratum

I jati Iglit eshte nga vlora, jo e ema se e njoh mire une.....prinderit e mi jane miq te vjeter me te tijet. Baben ja quajn Isa dhe nenen sandra.Isai eshte rekordme i hedhjes se diskut e mban akoma rekordin.;vellai ka qene basketbollist Auron Tare

Florus

Forumium maestatis

Ore po c'e kan kapur me futbollistet tane kta gazetaret xhanem e :rolleyes: para ca ditesh nje komentator futbolli i huaj tha (me shume se 1 here) qe Hasi eshte me origjine kroate :confused:
:smash:

S6T6N6

Forumium maestatis

Ore po mbylleni kete teme se ta marri vesht Isa Tarja qe perfliten nenprodhimet e tija do ju gjeje nje nga nje dhe do ju rrafi :lol: :lol: :lol:

xhaxhi_eli

Primus registratum

Me siguri ai qe ka shkrujtur komentin ka ngaterruar Taren me Hasin. Hasi ka me verte origjina kroate

S6T6N6

Forumium maestatis

po pra! kur ta pushtoje qytetin e Hasit ushtria kroate edhe futbollisti Hasi do jete kroat :lol: :lol: :lol:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] e po mua nuk me rrezulton qe isa tarja, i jati i iglit te jete kroat!!! me sa e njof personalisht po flas :confused: [/qb]
ISAIN plakun e *kuqit* kshu i kena pas thir kur ka qene vogel.
Plakun dhe plaken i ka nga Me origjine SKRAPARI car thuni mer popull,jo per naj gjo e kom fis te larget.keshu qe te tjerat jane vetem budallalleqe.