Ideali???

karamel

Primus registratum
Re: Ideali???

mashkulli ideal?
You make me laugh!
deri tani as nje sma ka mbushur mendjen,
po nje cun inteligjent, funny, shume sportif dhe handsome kuptohet sdo te me linte indiferente!

A po harrova te shtoja duhet qe te jete gjithashtu i nenshtruar!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]PO pse nuk do u mjaftonte ju gocave qe te ishim <span style="font-weight: bold">simpatike</span> dhe sigurisht ajo qe tha njera ketu &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; <span style="font-weight: bold">dashuria</span> Kaq do te mjaftonte &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; mos kerkoni shume nga jeta.

Sa inat, kush ka qene ai qe ju ka dhene lirine te emancipoheni e te zgjidhni?
smash.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
-----------
Je i squt ti mor xhan &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; , sidomos tani qe je me i madh &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

edda

Primus registratum

Ideali..boo.. s'besoj te ekzistoje
Dikur thuhej seksi i forte dhe seksi i dobet, por tashme ne jemi shume me te forta se meshkujt (non è vero ragazze!!) dhe mendoj se sikur meshkujt te mos kishin ate gjene ne fare mire mund te benim dhe pa to..apo jo

disku

UNI

dicka me ben pershtypje mua...te gjitha femrat flasin per dashurin por kur vjen puna te gjitha ose shumica kan kerkesa...........

Anasykaltra

Primus registratum

Ti kete te treja meqenese nje burre nga ata qe propozon Ema nuk mund ti kete te treja une do te preferoja te merrja te tre te mundshmit!

1-qe te te beje me qesh Hotin
2-inteligjent Dobermani
3-te bukur Perraja
C'te bej nga halli e kam dhe une se kush eshte ai qe do me iu martu tre here... he zot c'ar sikleti eeee
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

eM

Paper Moon

Hemmm
Nuk me pelqen te them mashkulli ideal po mbase ai qe mund ta kisha me te thjeshte ka kaloja jeten me duhet te kishte dy cilesi pastaj te tjerat mund te nrydhojne!

Duhet te jete pak aventurier, pra te mos kete frike te beje ate qe ndien
Duhet te jete i gjate! 5'7&quot; une keshtuqe se dua xhuxh!

eM
thumbsup.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ema, keshtu ky si kallup te merrka n'qafe &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; , po po mendoja; nga menyra si i ka picerru syte mbase eshte edhe inteligjent, nejse, ti e di mo...........Do zoti e takon ndonje dite
thumbsup.gif
.

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Ema, keshtu ky si kallup te merrka n'qafe &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; , po po mendoja; nga menyra si i ka picerru syte mbase eshte edhe inteligjent, nejse, ti e di mo...........Do zoti e takon ndonje dite
thumbsup.gif
.[/qb]
Flm ,cope budalli s'kam ce dua,chek pm!

nushiii

Primus registratum

na falni por kete po e shkruaj kshu si klandestine , pa i lexuar te gjitha postimet!
smash.gif
po them se ideali nuk exsiston, por prape se prape ne vazhdojme te themi: ah e kam gjetur idealin tim....
Pse ? sepse ideali qe ne mendojme se kemi gjetur na pershtatet ne.dhe ahhhhhhhh, per mendimin tim kur arrin te duash dhe te duan ....cfare ideali tjeter do doje nga ai apo ajo?
&lt;img border=&quot;0&quot; alt=&quot;[help]&quot; title=&quot;&quot; src=&quot;graemlins/help.gif&quot; /&gt; eshte e kote te fillojme te mendojme per ideale se vetem nje jete kemi dhe te pretendojme per me shume do te thote te ngelemi pa gje...tafmoja modhe te le pa gje!mjaftn te jesh e lumtur me ate qe te qendron prane!

hihi, por per mua duhet me qene icik gallataxhi! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Cleopatra

Forumium praecox

Calipso te trija vetit qe ke ven duhen...dihet respekti dashuria...blah,blah,blah...pa fund..te gjith kerkojn dicka qe nganjeher kalon ate qe jan vet...

Mashkull ideal per mua?
Duhet te ket shpirtin tim ,e te dij si ta trajtoj.

Has

Primus registratum

femra ideale?

te jet aq e bukur(per syt e mi) ne te gjitha sa kur te mos jem me te, te jet para syve te mi ne cdo moment.

Gegë

Primus registratum

(teme interesante) Femra ideale? Ah, une dua qe ajo te jete sensuale, e brishte dhe nderkohe me sy shqiponje, te jete gjithmone e buzeqeshur, si pranvera, te dije te heshte, te jet plot arome natyre, te kete pranuar bekimin e Eros-it, te kete hapin e nje romakeje, shpirtin e nje maceje te eger, te jete e pafundme, ashtu sic eshte ne natyre, 'e pa bere pis', dinake, te mashtroje ashtu siç mashtrojne poetet, dhe mbi te gjitha te jete si hena qe reflekten driten e diellit. Po ku gjendet nje femer e tille? Jo se eshte e pamundur, por me pare duhet, ashtu si hena per diellin, te kete sakrifikuar shpirtin e saj per ate te nje mashkulli, ne menyre qe shpirti i saj i ri qe rikrijohet me keto cilesi.(Po cili mashkull eshte i zoti ta pranoje kete bekim? jane me pak e pakica). Duhet qe te mos mungojne meshkujt qe te ekzistoje 'femrorja ideale'. Tani nuk mund te rri pa thene nje aforizem te nje filozofi mbi femrat dhe meshkujt, e kam me shum merak; 'Tipi i femres se perkryer qendron me lart se mashkulli i perkryer, por qe gjendet me rralle'.

Kondrapedali

Kondrapedali
Ideal si fjale vjen nga "ide" qe dote thote dicka vetem ne mendje. Shprehja "femer ideale" apo "mashkull ideal" e perfshin shume mire faktin qe eshte dicka vetem qe enderrohet, por qe nuk arrihet kurre.

E

elibubazheli

Guest
Dy pyetje kisha une ;

E para : a jeni te tan gjall ktu n'albforum ?
E dyta : kush prej e ka gjet idealin ?

Wise

Valoris scriptorum
"IDEAL"nje fjale e mbetur vetem ne imagjinaten tone sepse ideali nuk ekziston dhe nese perpiqemi duke kerkuar per te gjetur idealin te jemi te sigurte se sdo e gjejme asnjehere por te pakten te bejme te pamunderen te bejme ..ideal..ate qe kemi.!!!!!

Megg

Carpe Diem
Askush nuk eshte perfekt,,prandaj as ideali nuk egziston,,,,mbase fjala ideal mund te na ngulitet neve ne mendje pasi duam nje person por absolutisht nuk egziston....:)