I pergjigjem komentit te Soleil

a1987

Primus registratum
para nje jave te me pyesje dhe te infromova qe ste ka kaluar ende data e nick te regj por fol me djemte meqe une nuk jam me Sope .gjate kesaj kohe kujt i kerkove ndihme lidhur me komandat..meqenese dashuria jote e pa mate per te qene pjese e stafit qenka kaq e ethshme???

-----------> ku e di ti kujt i kam kerku ndihme apo nese i di komandat mjaftueshem? Kontrollon bisedat e mia? jo sbesoj qe e ben por dhe te kishe te drejte per informacjonin tend qe ben gjasme se ke,per te msu komandat ska nevoj per msus ty apo at tj,gjinden ne google te gjitha. Mos deshiron te te dergoj ndonje linK? Eshte e vertete qe mund tkem qen apo tjem me pak e afte se tipi yt apo ndonje tj qe bet 15 vite ne chatt po injorante e naive totale mbaje veten mos na bej per interes te lucignolos ,kadafit apo ndokujt tj qe e di ti. Ty ste kam ra ne qafe ndonjehere per komandat? apo i harron ato here kur nk do me i kujtu?!

gjithsesi ishte rastesi shume e pa zakonte qe nje dite nje user te hyj me potence dhe me nje ego relativisht te semure per access dhe te thote e shoh arritje!!! minkia!

-------> ego e semure per tu ndjer e privilegjuar dhe e vleresuar? Ca te keqe ka ta shikosh si arritje te te vleresojne e te te privilegjojne? Veja iher gishtin koken mos bej shembull kaq te keq si nje ish pj stafi meqe je zgjedh duhet me dit dhe me u pergjigj e jo ne dy fjali 10 ofendime.

..hmm them se levizjen e tua te kane penalizuar...deshire accessi

-------> Me kan penalizu mendon se kaq se kam hamendsu apo se kam prit? dhe te duket me vend te penalizohem? sipas asaj ca kam lexu qe ti se di se sdo me e dit se e kam lexu nje rregull thote: gjerat personale menjane,rregullorja dhe gjakftohtesia per personat e stafit. Gje qe spo e ben as ti. Un e nderuar i kam marr parasysh gjitha kto penalizime qe kam prit te me behen por prap kam vepru kshu dhe kshu do veproj ne vazhdimsi per cdo shqetesim qe do kem. Dhe te kishe qen aq e apasjonuar dhe ti per te dit te verteten e te kuptosh mu apo idet e mia ,gje per te cilat ste lejohet te kritikosh meqe su kushton vemendje,po tu kishe kushtu do kishe pare qe un jam kap vetem per menyren si secili nga kta komentatorte e temave te mia perfshire ty me eshte pergjigj.

ps: ke len vetem dicka me shtu,qe qe kur ngreva zerin dhe ti deshiron me demostru ktu n forum se ke dyshime dhe ti per seksin tim sepse as ty per hater te shokeve ste bie pershtat. Heren tj kur te shkruash mos harro me e permend se mendoj se dhe vetem kjo te ka ngel pa then.

ImoRtaL4EveR

Forumium praecox
jashte teme: per mendimin tim personal ju jeni me adape per forum sesa per chat. se chati nuk te jep mundesi te shprehesh kaq gjate e gjere.

a1987

Primus registratum
ImoRtaL4EveR ca lidhje kishte kjo? Mos valle mos tu pergjigjemi komenteve ne lidhje me ne e per neve ne rastet kur nk bim dakort per te bind ndoken qe jemi te afte edhe per chatt? Mos valle te jesh adap per njeren do me then domosdosshmerisht mos me qen adap edhe per tj? Besoj se cdokush eshte adap per me dhan pergjigje ne gjerat qe i perkasin,gjithandej. Kshuqe as un s'heqa ndonje shkence te madhe,dhash pergjigjen me nje koment te gjate nje komenti te gjate. Ne chat besoj se komenti i madh me komentin e madh do nderthureshin me nj tj e artikuloheshin ne fjali te njeres e tjetres. Pse po shkruj un ketu? Meqe paskam qen aq e pa qarte po perpiqem te jem e tille: Kjo menyra si me drejtohet nje person si disa ktu,NUK ME PERLEN,dhe sme duket si me pergjegjesi. Nejse se tashi me ka humb deshira e vullneti me qen pj e debateve.

Timi

Valoris scriptorum
Boll e keni kthy chit chat. O hapni tema serioze o mos e merni mundimin fare duke shkruajt si kodra mas bregut. a1987 po deshe me hap tema chit chat ke nje zone argetuese perkatese. Ju te tjeret po te doni hapni tema ne lidhje me chatin ndryshe do fshihen cdo her e po vazhduan nderhyrjet koti do merrni ban. Gjith te mirat...

a1987

Primus registratum
Timi Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:)---> kte pash e kte zbatova por dhe me kto qe qun ti cit-chat mbrojta imazhin tim kundrejt cit-chattevet tuaja ,kolegeve apo ish kolegeve tuaj. Te pakten ktheni pergjigje pa komentu personin tim me epitete e konkluzjone perpara se me mbydh mundsin me u pergjigj un,meqe per te me verifiku se keni ven najher ujin ne zjarr. Kshuqe me pak fjal jan gjitha ankesa kundrejt stafit apo ish pj te stafit,me pak fjal nk ndjehem jashte temes apo vendit.

a1987

Primus registratum
kjo kalon me cit chat ,Nese me ankese nenkuptojme : Un flas e ju me mbydhni goje. Theksoj perseri qendroni brenda pergjigjeve te pytjeve te mia,pa komente me hamendsime kundrejt imazhit tim dhe un skam pse te komentoj prap.