I njohim femrat aq sa duhet??

@d@

Primus registratum
Re: E shoh te veshtire mundesine..:D

/pf/images/graemlins/lol.gif avatari me kull qe m'kan pa syt absi /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

NEeeeeeeeeeeev /pf/images/graemlins/smash.gif Bej shpejt lidhjen e avatarit me temen se ndryshe te fshiva /pf/images/graemlins/smash.gif

@d@

Primus registratum

lidhja eshte qe n'mes gjithe atyre burrave te kostumuar dhe kollarisur ajo femra terheq vemendjen e gjithe salles /pf/images/graemlins/laugh.gif Pra kjo tregon se femra eshte shume spontane, dhe mbi te gjitha nje labirinth per gjinin mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif

e thash n'rregull gjinin? /pf/images/graemlins/wink.gif edhe hiq mi ata cekan se xhan xhan une tyjan /pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Moj une te kuptoj ty nje gogocke te postosh, po duhet te flasesh per ata qe te duan si edhe per ata qe nuk te duan /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Cekanin e kam mjet dashuror une /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...
Re: I njohim femrat aq sa duhet??

Sa shqetesime te bluan truri o mlk, a mund te jete valle kjo nje lidhje me gjinine femerore, qe aq shume e terheq zotrine tate /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Them se gjinia femerore eshte e lidhur ngushte me seksin e saj, kjo ne aspektin social te fjales. Tashme femra ka arritur te beje te njohur, pa shume paragjykime e te flase hapur edhe per problemet e saj me seksin. Ky i fundit eshte lidhur ngushte, me ndjenjat e brendshme te gjinise femerore /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Mu mduket se jane te rralle ata cuna qe perpiqen ti njohin ....shumica marrin te mireqene faktin qe femrat jane te komplikuara dhe se lodhin trurin me tej ...madje kjo seshte nje nga ceshtjet analitike per te cilat truri i tyre eshte programuar te zgjidh /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Pastaj ska nevoje ti njihni, lereni te bejne whatever they want, your life will be much more easy /pf/images/graemlins/laugh.gif

era100

Primus registratum

e lumsi ti te ka ndodhur te te zbraz portofolin ndonje femer? si te eshte dukur vetja kur e ke pare bosh?

Annabella

Primus registratum

Me mire te mos na njihnii

Mjafton vetem tju perkedhelesh,ledhatosh,tju besh komplimenta,tju kapesh perdore dhe tju perqafosh e kaq e keni ju shkriheni krejt si akullorja.............

OOO shake_wellb4use keto komentet e tua me lane te kuptoja qe ke date vetem bjonde. /pf/images/graemlins/tongue.gif

por nuk besoj se djemte sillen para femres si nje ushtar i thjeshte para gjeneralit...
Duket qe s'paske pasur lidhje me nje real F
........se vallai o lali fle me gjithe rroba e kepuce ne rast se te bie telefoni ne mengjez heret /pf/images/graemlins/sleep.gif .. me ik meeeeee vraaap me ble 1 pakete, 20-she Malboro Light, ene me e gjet ku te dush dhe nqs jane mbyllur gjithe karburantet pa pakete mos te ti shoh syte /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Shake_wellb4use: Pasaj mos kij merak se nuk ka femer qe nje mashkull mos di ta manovroje..........
looooool oooooo sa kame qesh oooooooo sa kame qesh..
3 here kame qesh.......

xxx

Le_Routard

Forumium maestatis

Ka qe thone qe Zoti eshte i gjinis femerore, prandaj dhe si i till eshte me e lehte te besohet sesa te kuptohet.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

<font color="purple">Femrat ne fjale (qe po kerkoni te kuptoni ta kam llafin) mos jane gje nje marke e re ne treg e cila duhet studiuar, provuar, gjykuar, zevendesuar me kalimin e kohes, qe lind nevoja TE NJIHET AQ SA DUHET si prodhim unik ne specien e vet? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif</font>

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Edhe ata qe kane deshiren e mire ta njohin palen tjeter kane nevoje per ndihme... Ketyre iu keshilloj librin Men Are from Mars, Women Are from Venus i John Gray, Ph.D.

[/ QUOTE ]

Une kam nevoje per ndihme po nuk e kam kete librin /pf/images/graemlins/laugh.gif Bej shaka, na thuaj ndonje gje si mendon ky libri /pf/images/graemlins/booki.gif

H

harap

Guest

Femra nuk njohin veten jo me ti njohim ne.

ana karenina

Primus registratum

Pyetja eshte: a i njohim aq sa duhet, jo i njohim apo jo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Cdo dite ka dicka per te zbuluar tek 'ajo' /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ados

Primus registratum

Femrat jane si djalli..ndryshojne cdo dite dhe ne cdo kohe..E keqja eshte se na ndryshojne edhe ne si meshkuj. Mjere ne..na kam bere si skllever....:)

S

Scorpion

Guest

Cdo dite ka dicka per te zbuluar tek 'ajo' /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Femrat thone te verteten, por jo gjithmone e te te teren. /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Cikrrate - gerrmoe - verr verr se do e nxjerrish te teren...
(me shpresen qe do e &lt;kesh&gt; para se te dali nje e dyte) /pf/images/graemlins/wink.gif

Prespa

Primus registratum

<font color="purple">Femrat ne fjale (qe po kerkoni te kuptoni ta kam llafin) mos jane gje nje marke e re ne treg e cila duhet studiuar, provuar, gjykuar, zevendesuar me kalimin e kohes, qe lind nevoja TE NJIHET AQ SA DUHET si prodhim unik ne specien e vet? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif</font>

[/ QUOTE ]
Keshtu sic thua ti i bere femrat produkte

zoe

Primus registratum

nuk ka te bej me shume fakti qe eshte femer se sa cfare femre eshte.