I bukur ,apo i pasur ?

William Wallas

Forumium maestatis
Re: I bukur ,apo i pasur ?

Po ... edhe une per teorine ... as i bukur as i pasur ... biles ... do shtoja ... mundesisht i palare !!!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Tedo ,me pelqen se je i sinqerte .
Ndersa une do te thoja"-Bukuria e zgjon dashurine ,pasuria e mban zgjuar ate"'
:lol: :devil: [/qb]
Ehe .Varet sepSe PAsuria mund ta MBaje te Zgjuar me 2 Vetat qe shkembyen Prangat . POr Mund te Jet edhe Opcioni Tjeter qe e Zgjon me Gjera te reja dhe te Fresketa Perhere . Sic Zakonisht Ndodh...

AnaBlue

Forumium maestatis

Eh, i/e bukuri te behen boze pas ca kohesh kurse pasuria eshte gjithmone interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Tedo ,me pelqen se je i sinqerte .
Ndersa une do te thoja"-Bukuria e zgjon dashurine ,pasuria e mban zgjuar ate"'
:lol: :devil: [/qb]
Ehe .Varet sepSe PAsuria mund ta MBaje te Zgjuar me 2 Vetat qe shkembyen Prangat . POr Mund te Jet edhe Opcioni Tjeter qe e Zgjon me Gjera te reja dhe te Fresketa Perhere . Sic Zakonisht Ndodh... [/qb]
:lol: Po qe je cun i mencem ti Tedo...E pra mua prangat s'me pelqejne,por jam e prirur ta shoh goten gjysem te mbushur ,e jo gjysem te zbrazur.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ti e dashke dhe te pasur dhe te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... hik e lal se po bo kontakt me varakun e antenes dhe flije men'jen nga Ylli bardh&zi ! Ska mo filma me lufte te dielen ne 11 e izet sahati :lol:

personazh

Valoris scriptorum

ju jeni kategoria qe plaku im i qu rob mistrec :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ideja o qe i gru te till e shnosh mir e mir, e kur vje laku ke fyti per pune gjendje financjare mund te shesesh gjak e dhom me e shty ca kohe. :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

a se harrova. e zonmja korentit nga dhomet t'heq qamet romatizem kam nigju.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

po edhe te bukur edhe te pasur a ka mundsi? :rolleyes:

burrin e gjen te pasur manej gjen dashnor te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
burrin e gjen te pasur manej gjen dashnor te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Krijo dhe nje spreadsheet me listen e ankesave, nje kolone per burrin kurse tjetra per te dashurin, mos harro totalin /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

ideali fare do ishte i bukur, i pasur dhe budalla. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... vetem qe me kte te fundit ke me shume probabilitet me fitu llotarine se sa kte !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... dallo ashiqare qe se meno me termen kte se t'eshte dridh dora kur e ke postu dha ja ... t'ka dal 2 her' !

:lol:

sweet eda

Primus registratum

shif si bo kjo, po per kok te qamiles se katit te tret me termen e kam, pse une e kam fajin qe pikerisht ne ate moment kompjuteri u friz out, edhe paska dale 2 here se tu e shtyp 100 here per te qen te sigurte qe ju ta kuptoni qe e kam me termen :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] [/qb]
:lol: Po qe je cun i mencem ti Tedo...E pra mua prangat s'me pelqejne,por jam e prirur ta shoh goten gjysem te mbushur ,e jo gjysem te zbrazur.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO Goten e Ke n Dore Tate ...E Ma si t dush Plot ose Bosh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif