Hotkobursat :D

TEA

Forumium maestatis
Re: Hotkobursat :D

Ciao hottsa /pf/images/graemlins/smile.gif

ciao hotte . :thumbsup:
ne una se kisha me pak Shenin e Valit /pf/images/graemlins/tongue.gif

butterfly

Primus registratum

une, c'me pyet mysybet thuaj, vetem nje rose.
nejse se une nuk prisja hic, allall edhe me aq plako

Albanian_Hottie

Primus registratum

Sa mire mi Tea..po sna tregove cte dhuruan /pf/images/graemlins/wink.gif apo e ke sekret eeee /pf/images/graemlins/smile.gif
Majestic, hajt se do bohet mo mire vitin tjeter.. te pakten kshu thot ajo kenga.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Une mora goxha dhurata, dhe e bukra ishte se menoja se asnjerit sdo i shkonte mendja per mu..po ja qe Zoti me te vertete ti nigjoka llafet ka i her. lol.
Gjeja me e bukur: nje vizite nga nje person teper specjal. /pf/images/graemlins/wink.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

mezi pres te shof ci kane dhene nazhukut te vogel /pf/images/graemlins/wink.gif se e di qe ai vdes per cukullata.
papi dhe zevzi, ku jeni juve????
T[], abstract kane kohe qe nuk duken /pf/images/graemlins/frown.gif maaaah

T[]

Forumium praecox

erdha shefe /pf/images/graemlins/smile.gif hi ju te tjeret si ja kini kalu

personazh

Valoris scriptorum

çao t'gjithve.

shen valentini na solli pune plot e dhurata hiç: po ama tu menu qe jena ne periudhea reçesioni nga ana ekonomike, na mjafto me na sjell 20 euro benzine me ja fut i xhiro ne buze detit /pf/images/graemlins/laugh.gif
çao dhe i her.

Albanian_Hottie

Primus registratum

nazho mer drec...asnje gje sani i valit ty???? cneee...une thash te paska kap naj njona pranej je zhduk..po shof te paska kap gjo tjeter. /pf/images/graemlins/tongue.gif
T[], ku bohesh ti lale???

T[]

Forumium praecox

shefe muj dashnie ky,spo na le nge te hame as buke /pf/images/graemlins/smile.gif

jona20

big bum bam...

mirmjes te gjithve...erdha pas shume kohesh,po ketu sikur ka rene zia.... pak njerez...papin s'po e shof me asnje vend?

nje pershendetje te gjithve kesaj radhe nuk po shkruaj emra... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb] mirmjes te gjithve...erdha pas shume kohesh,po ketu sikur ka rene zia.... pak njerez...papin s'po e shof me asnje vend?

nje pershendetje te gjithve kesaj radhe nuk po shkruaj emra... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ju puth fort fort fort ene una /pf/images/graemlins/tongue.gif Jam me pushime /pf/images/graemlins/smile.gif
Zeve, se Nazhukut s'po i them gja. I dihet ca fame ka dreqi /pf/images/graemlins/tongue.gif Jam ne Ferrara (Lido delle Nazioni) edhe per nja 5-7 dite /pf/images/graemlins/tongue.gif Po deshe hajde zemra.
Te pres. Ju puth fort te gjitheve. Nazho tu nje te kacme ke hunda /pf/images/graemlins/tongue.gif

T[]

Forumium praecox

eee erdhi dhe pranvera.celen lulet plasen minit edhe keteja.tani vec me lidh koken me shami te lagur se te lot tepeleku i kokes.ciao te terve

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Gon3:
[qb] Jam ne Ferrara (Lido delle Nazioni) edhe per nja 5-7 dite /pf/images/graemlins/tongue.gif Po deshe hajde zemra.
Te pres. Ju puth fort te gjitheve. Nazho tu nje te kacme ke hunda /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
lal po qe se shef jevgun nga ato ane , futi nje te rame topve nga une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Une thosha nga bohen keto. Po ju shkruni vetm ketu e s'dukeni me asnji teme tjeter pervec Hajdutit.

Keshtu qe, po e bej une hapin e pare si gjithmone , po trokas iher se kushedi m'hapni deren kesaj radhe .... /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

me Celo ne mes Pusit dhe Mezanit

nga qejfi batutes harrova me permen Celon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] si del penelja nga Pusi Mezanit? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me siguri me dy te shtyme /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nji terheqje te menjhershme gjenerale ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif