Hotkobursat :D

jona20

big bum bam...
Re: Hotkobursat :D

ciao grupi faqja ktu ka ngel po ajo, nejse me mire keshtu te pakten ne qe vijme rralle s'do rrime tu lexu faqe per faqe me mor vesh ca ka noll.

nje pershendetje te gjithve...

o nazho ho me si te ecin pazari hurmave?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Zeve /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk kam kohe tani se jam tuj dal /pf/images/graemlins/frown.gif Sa te kthehem ti coj fotot ke emaili /pf/images/graemlins/wink.gif

pS: Ke dale 100 here me mire se une maj :mad: :mad: :smash:

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] oj oj po i soj Hotto, vijme ktu e kapena mas germave te njoni tjetrit, se shyqyr ne Af s'ta merr njeri per ters trapllikun qe shkru /pf/images/graemlins/laugh.gif .

m'ka fillu java i nevrikos ne mximum, po sikleti osht qe nuk po i gjej arsyen ktij nevrikllikut.

n'gjo ate foton hudhe nga bubi se ta postoj une masi ta kem shqyrtu mire e mire /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ngjo se ta gjej une nervllikun ty. Mthuj icik nga cila an ke flejt dje? /pf/images/graemlins/laugh.gif ne ke kishe afer? /pf/images/graemlins/tongue.gif
hihihihi

P.S. Ma co icik emailne se se kom. :kiss:

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Coma foton ke emaili se e vendos una /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ke dal tash per ditelindje a? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
paperina, une do te coj nje tjeter ty me te lezetshme :goofy: .. se kom hallin e nazhin se po na bo naj pisllik kupto ti.

P.S. Ma hudh ne ti emailin

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Albanian_Hottie:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Coma foton ke emaili se e vendos una /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ke dal tash per ditelindje a? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
paperina, une do te coj nje tjeter ty me te lezetshme :goofy: .. se kom hallin e nazhin se po na bo naj pisllik kupto ti.

P.S. Ma hudh ne ti emailin [/qb]
Vallai yllo....Mire qe s'e ke vu foton knena zemer /pf/images/graemlins/smile.gif Jo per gjo por do me dhimbsej Nazhuku i shkrete....pseja vetedihet duke para karakterin e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: :kiss: Je s shpirt yllo.

personazh

Valoris scriptorum

çao cuckave ne renditje alfabetike, i soj sikur me bo apelin te klasa me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hotto, ato lloj fotosh qe po i dergo papit vej bast qe te ngjallin emocjone qe ndahen edhe me çunat /pf/images/graemlins/laugh.gif , leje papin se do me na perça /pf/images/graemlins/smile.gif

mooni, ho e lal, sa veze te kuqe ke thy ne duelet e vezve gjate ktyne tre diteve? hugh honke /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

Perso i endrrave te mia, si ke qene? Veze doja me ly e ngjit figura, po s'mu zine mire e ia futa nji sallate me vez te ziera me ato qe pata be gati.
(Tedi e din qe ca cope veze mu plasen mbi sobe se u shteroi uji) hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paperina, alamet goce dukeshe nga fotot; si steke ma ke trupin... modelin e flokeve ta kam marr vet nime. /pf/images/graemlins/smile.gif
Hotti, hugs yllo. /pf/images/graemlins/smile.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]Vallai yllo....Mire qe s'e ke vu foton knena zemer /pf/images/graemlins/smile.gif Jo per gjo por do me dhimbsej Nazhuku i shkrete....pseja vetedihet duke para karakterin e tij

pS Je s shpirt yllo. [/qb]
muchas gracias sweetie... /pf/images/graemlins/laugh.gif
..edhe une prandaj nuk ja cova nazhit,HIHIHI...po shhhh se eshte sekret /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe nje cik dhe prit se do thyj ndonje gje, kurioziteti ka vrare dhe macen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. :kiss:

Albanian_Hottie

Primus registratum

....{vazhdim}

Megjithse une kam ven dhe nje foto ktu ke forumi po eshte e mcefme dhe nazhi po qe se eshte cun i zgjut e gjen vete.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Duhet te lodhet pak ..shfletosh kushedi se sa faqe..po kjo arrihet me pune me perpjekje.lol.

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Perso i endrrave te mia, si ke qene? Veze doja me ly e ngjit figura, po s'mu zine mire e ia futa nji sallate me vez te ziera me ato qe pata be gati.
(Tedi e din qe ca cope veze mu plasen mbi sobe se u shteroi uji) hihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paperina, alamet goce dukeshe nga fotot; si steke ma ke trupin... modelin e flokeve ta kam marr vet nime. /pf/images/graemlins/smile.gif
Hotti, hugs yllo. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Hej, look whos back...just when I thought you dind't love me/us no more.. :wave: Po ku je chica? Cna thua ndonje gje, shkollen e mbarove, ndonje plan per ne vere?

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Perso i endrrave te mia, si ke qene? Veze doja me ly e ngjit figura, po s'mu zine mire e ia futa nji sallate me vez te ziera me ato qe pata be gati.
[/qb]
mire kam qene honke, me pushime knej nga ne, tu u dend me veze (çokollate) e me "pellumba" brumi me bajame e me sheqer siper....hame, pime, po kalamaj nuk bejme ama /pf/images/graemlins/laugh.gif

e bukra ktyne kohve ka qene koha e mire disi, fakti qe jena mledh me lujt volejboll çuna goca (e te ka lezet goca me veshje me monge te shkurtra!!!!) /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

[qb] ....{vazhdim}

Megjithse une kam ven dhe nje foto ktu ke forumi po eshte e mcefme dhe nazhi po qe se eshte cun i zgjut e gjen vete.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Duhet te lodhet pak ..shfletosh kushedi se sa faqe..po kjo arrihet me pune me perpjekje.lol. [/qb]
mmmmmmmmm.....sa me pelqe te luaj "ishullin e thesarit".....edhe "mosunxeh"....mmmmmm.......me jep nje plaçke tenden se i leshova langonjte , Pupi dhe Kupi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albanian_Hottie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]
[qb] ....{vazhdim}

Duhet te lodhet pak ..shfletosh kushedi se sa faqe..po kjo arrihet me pune me perpjekje.lol. [/qb]
mmmmmmmmm.....sa me pelqe te luaj "ishullin e thesarit".....edhe "mosunxeh"....mmmmmm.......me jep nje plaçke tenden se i leshova langonjte , Pupi dhe Kupi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

s'ja hudh dot kollaj me i te zgerdhime e nji te shkelme syni joooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Aty me rri /pf/images/graemlins/laugh.gif Se s'ke me as primo, ..as secondo...as dolce /pf/images/graemlins/laugh.gif