Hooland - Shqiperi

Asklipio

Primus registratum
Hooland - Shqiperi

Do u sjell foto dhe video live mos u merzitni,ketu e kam prer bileten:

vak112.jpg

kjo eshte pamja qe do kem une /pf/images/graemlins/ooo.gif

ameba

Forumium maestatis
Re: Hooland - Shqiperi

/pf/images/graemlins/lol.gif Ej e nigjoi njeri qe trajneri jone, Baric, kishte deklaruar qe do i jepte 30.000 Euro kujtdo nga stafi i vet qe besonte qe ne Hollande kombetarja do merrte barazimin... /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

Nga stervitja e kombetares:

Baric: Bravo Skela
- Nuk jam Skela profesor jam Lala
Baric: aha, mire bravo Lala

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

nejse

Primus registratum

E moret vesh qe Baric kishte humbur rruget ne Hollande, kshu degjova.

I uroj suksese kombetares se do e shikoj sot patjeter.

cacol

Forumium maestatis
Hollande - Shqiperi ---> Drejtperdrejte ne Tv Klan

Ndeshja do te transmetohet dretpersedrejti ne Tv Klan ne oren 21:00 me oren e Shqiperise! Ata pra, qe kane Digitalb do mund ta shohin!

Per mua mbaron 0-1 per ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum
Re: Hollande - Shqiperi ---> Drejtperdrejte ne Tv Klan

3 me 0 me dopio Huntelar dhe nje Roben them une /pf/images/graemlins/smile.gif

KoDoShi

Primus registratum

3-0 qe n'pjes t'par per Hollanden /pf/images/graemlins/shrug.gif ..jemi shum t'dobet per tu perball me Hollanden ..lojtar me cilsi t'lart ..s'kemi shanse /pf/images/graemlins/shrug.gif

Ps: Pranoj baste! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

pppppppppffffffffffffffffffffffff rob pesimista negatif....

mrekullirat ekzistojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALLE L'ALBANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....

KoDoShi

Primus registratum

..s'esht se jam negatif ..por s'besoj ne k'to tip mrekullirash qe thu ti ..pastaj dhe Albania NUK esht ekip qe ben mrakullira, thjesht shet ndeshjet /pf/images/graemlins/shrug.gif

..Meqe ra llafi /pf/images/graemlins/laugh.gif ..besoji TI k'saj rradhe mrekullis dhe vej nje bast me m'u(..ta fal dhe barazimi po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif )

olololol

Primus registratum

Ndeshja Hollandë - Shqipëri LIVE VIDEO tek Futbolli.com!
Te nderuar vizitorë të Futbolli.com dhe shqiptarë kudo në botë!
Futbolli.com me kënaqësinë më të madhe ju dhuron FALAS ndeshjen Hollandë – Shqipëri LIVE VIDEO!!!

Ndeshja zhvillohet të mërkurën, 11 tetor, ora lokale 20:30 (1:30pm Central Time, 2:30pm Eastern Time U.S.A.). Ndeshja do të transmetohet me cilësi të lartë, 700 kb/sec, dhe për këtë kërkohet një lidhje e shpejtë interneti (Cable/T1/LAN). Nëse keni lidhje qe ka shpejtësine e transmetimit me te vogël (Dial-up, ISDN, DSL) do të keni mundësi ta shihni videon por me shume ndalesa për shkak të bandwidth-it te kufizuar që do keni.

Për të parë këtë ndeshje ju duhet të jeni anëtar i faqes.

Regjistrimi në faqe është falas dhe kërkon vetëm pak minuta. Me Username-in dhe Password-in tuaj do të keni mundësinë të hyni në seksionin specifik të Futbolli.com në të cilën transmetohet ndeshja në formatin LIVE VIDEO.

Le të mbështesim kombëtaren tonë në këtë ndeshje të rëndësishme. FORCA SHQIPERIA!!!

Me Respekt,
Stafi Drejtues

Sqarim Teknik:

Transmetimi do të fillojë 5 minuta para fillimit te ndeshjes. Nuk ështe nevoja për të patur ndonje sofware të vecantë. Thjesht duhet të kini programin windows media player, me versionin më të fundit mundësisht, si dhe të përdorni Internet Explorer version 6.0 ose më lartë për ta parë ndeshjen me cilësine optimale. Ka pasur disa raste qe me Mozilla/Firefox videoja nuk hapej. Gjithashtu për të parë ndeshjen pa ndërprerje ju këshillojmë që pasi të futeni tek seksioni i transmetimi mos ta mbyllni videon, sepse do të keni probleme për t'u rilidhur me linjën direkte dhe do ju duhet të rifreskoni faqen disa herë derisa administratori t'ju rilidh me sinjalin live. Ju falënderojmë dhe njëherë per mbeshtetjen tuaj. Për cdo paqartësi mos ngurroni të na kontakoni nëpërmjet komenteve të këtij njoftimi ose nëpërmjet Kontakt Form. Do mundohemi t'ju përgjigjemi shpejt, pastër dhe saktë.

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
..s'esht se jam negatif ..por s'besoj ne k'to tip mrekullirash qe thu ti ..pastaj dhe Albania NUK esht ekip qe ben mrakullira, thjesht shet ndeshjet /pf/images/graemlins/shrug.gif

..Meqe ra llafi /pf/images/graemlins/laugh.gif ..besoji TI k'saj rradhe mrekullis dhe vej nje bast me m'u(..ta fal dhe barazimi po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif )

[/ QUOTE ]

pfffff un???bast??? me ty ???
vallaj me gjith qef,por i kam lene bastet ...se filloi te behej smundje psiqike e transmetushme /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Degjova se holandezet na e kane shitur ndeshjen! Nuk e di sa leke, por di qe Shqiperia do fitoje 2-1!

pinkparadise

Forumium maestatis

po ne me ça lekesh e pagujtem ??? me ato te sudes ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

O Regele ka t'beje shume edhe se nga kush e ke degjuar ket lajm!
..ky tipi ose ka pas temperature t'lart, qe i bie t'flasi perçart /pf/images/graemlins/laugh.gif ose ose vuan nga nje semundje serioze e pasherueshme /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ..

regele

Forumium maestatis
Re: Hollande - Shqiperi ---> Drejtperdrejte ne Tv

E pate qe doli 2-1 ?:) Vetem qe kisha ngaterruar anen!

Daniel H

Primus registratum

Pjesa e pare cope-cope, e dyta si rralle here ndonjehere ne kishim energji per te shpenzuar. Nejse gjithsesi miu mund ta lodh ariun, por per ta mposhtur e ka te pamundur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bravo Kombetarja!

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Pjesa e dyte ishte e mire vertet. Me erdhi keq per Deden per autogolin. /pf/images/graemlins/shrug.gif Ne fakt, eshte lojtar i mire, po rastesite jane gjithnje te pranishme ne ndeshje futbolli.

Vetem me ate Taren e kam inatin /pf/images/graemlins/madie.gif . Aman mor Zot si nuk e coi naiher topin perpara ai rob, po vetem plasi tu e kthy n'mesfush. Rrinte si shul gjithe kohen /pf/images/graemlins/madie.gif, nderkohe qe Bogdani levizte sa ne sulm, sa ne mesfushe.

Goli i Currit ishte yll /pf/images/graemlins/thumbsup.gif.
Arbitri qe i cop .... (ahem, s'po e them mo mir) /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ne mbrojtje them qe vazhdojme te kemi probleme. Kishte ca gjera pozitive, po prape eshte larg asaj qe duhet te jete /pf/images/graemlins/shrug.gif .

Holandezet ishin ku therret qameti /pf/images/graemlins/eek.gif. Po vazhdun ashtu, as fazen e par t'kualifimit rrezik s'kalojn /pf/images/graemlins/shrug.gif .

</font>