Hmmmm!!! Ku ndodhet "SIMPATIA"??? :P

TEA

Forumium maestatis
Re: Hmmmm!!! Ku ndodhet "SIMPATIA"??? :p

hallall ta boft Zoti tyja ... mu m'la ketu kete vit ... /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

e nuk mundem esh e pamundur rri tashtiiiiiiiiii

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]hallall ta boft Zoti tyja ... mu m'la ketu kete vit ... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ho mos u merzit se kur te plakesh ne ti si puna ime kushedi nga ke per ta kalu me noji Hawaii, Maldive, Les Sechelles, Canari ose mbase thejsht e bukur ne Tr /pf/images/graemlins/wink.gif

tirana

Primus registratum

Kshu osht lale.. Kur je i ri shko ne Amsterdam me nez noi barishte ose ne Munchen me i fut noi gastare birr.. Kur plakesh (si puna jote), ven noi best seller nen sqetull ne ja ma me noi buz deti me i bo dermon reumatizmes..
Hajd te shkume plako /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Hik mer ti se ti edhe kur i jep vetures i jep duke lexu gazeten. U bo xha Sulo te shaj xha Beqon!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]e nuk mundem esh e pamundur rri tashtiiiiiiiiii[/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif

Pershendetje Simpati :thumbsup:

po ik te fle :sleep: :sleep:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]e nuk mundem esh e pamundur rri tashtiiiiiiiiii[/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif

Pershendetje Simpati :thumbsup:

po ik te fle :sleep: :sleep: [/qb]
Neo, ho re e ke vu krevatin n'kotec re? Ora 5 pm ti do me shku me flejt, po n'darke me cfare pislliqesh e kalo kohen?

olti

Neo

fiuuuuu tani u zgjova une /pf/images/graemlins/laugh.gif

qysh jeni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Naj urim keshtu per vit te ri , hic eeeeeeee...... :mad:

S'na that gjo , ju qe shkuat ne Shqiperi, si ja kaluat, cfare bete, hoi e pra mo..... hordhiqet sheshit......

Hajt gezuar iher! /pf/images/graemlins/smile.gif Ju martofte te gjitheve 2003 -i. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ishte urim re, jo mallkim..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Penele xemer /pf/images/graemlins/smile.gif me 31 e puthe Klejdin a? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Penele xemer /pf/images/graemlins/smile.gif me 31 e puthe Klejdin a? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shi shi..... ksaj i thojne me te njoft forumsat ma shume se mami e babi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif , ku ta puthsha mi, kom qene ne pune deri ne oren tre te mjesit te dates 1 , masnaj erdha ne shpi cope cope, m'kishte marre uria , hengra ne 4 te mjesit, fjeta deri ne 1 te drekes , e sipas teje Klejdi nejti aty tu prit qe tu zgjosha une prej gjumi.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Nji vit ma e re se ne 2004 ..... :tipsy:

Ho me, naj t're nga ty, cfare bonin vaki n'tirone , po tek rruga durrsit? A plase naj kapsolle prej ballkoni? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kapsolla nuk plasa, po mi plasen ke veshi /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk boni vaki noji gjo e modhe, vetem u kernoqa dhe takova plot albforumista, biles edhe ca nga forume te tjera po nuk thuhet se te bojn ban /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me Linosin kom dal shpesh biles na qiten dhe n'televizor aty ke blloku /pf/images/graemlins/laugh.gif Une s'tregoj gjo, pyt Linosin ma mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Shi shi..... ksaj i thojne me te njoft forumsat ma shume se mami e babi.... , ku ta puthsha mi, kom qene ne pune deri ne oren tre te mjesit te dates 1 , masnaj erdha ne shpi cope cope, m'kishte marre uria , hengra ne 4 te mjesit, fjeta deri ne 1 te drekes , e sipas teje Klejdi nejti aty tu prit qe tu zgjosha une prej gjumi....

Pse moj nuk ishe ti ajo ke Buona domenica naten e vitit te Ri , qe u puth me Klejdin ne ora ding - dong 12.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Shi shi..... ksaj i thojne me te njoft forumsat ma shume se mami e babi.... , ku ta puthsha mi, kom qene ne pune deri ne oren tre te mjesit te dates 1 , masnaj erdha ne shpi cope cope, m'kishte marre uria , hengra ne 4 te mjesit, fjeta deri ne 1 te drekes , e sipas teje Klejdi nejti aty tu prit qe tu zgjosha une prej gjumi....

Pse moj nuk ishe ti ajo ke Buona domenica naten e vitit te Ri , qe u puth me Klejdin ne ora ding - dong 12.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ajom ishte vetja ime ne inconscio.... :cool:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Hika i her te ha i kafshat mish derri se m'ka mor uria. [/qb]
Ke te drejte se n'Shqipni derrat s'i gatujne , po i lejne parrllamentave..... /pf/images/graemlins/wink.gif .

T'bofte mire lali, hika ene une , se sot s'paska kombe derri knej...... /pf/images/graemlins/laugh.gif