Ho mos u merzit se kur te plakesh ne ti si puna ime kushedi nga ke per ta kalu me noji Hawaii, Maldive, Les Sechelles, Canari ose mbase thejsht e bukur ne Tr /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]hallall ta boft Zoti tyja ... mu m'la ketu kete vit ... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]e nuk mundem esh e pamundur rri tashtiiiiiiiiii[/qb]
Neo, ho re e ke vu krevatin n'kotec re? Ora 5 pm ti do me shku me flejt, po n'darke me cfare pislliqesh e kalo kohen?Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]/pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]e nuk mundem esh e pamundur rri tashtiiiiiiiiii[/qb]
Pershendetje Simpati :thumbsup:
po ik te fle :sleep: :sleep: [/qb]
Shi shi..... ksaj i thojne me te njoft forumsat ma shume se mami e babi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif , ku ta puthsha mi, kom qene ne pune deri ne oren tre te mjesit te dates 1 , masnaj erdha ne shpi cope cope, m'kishte marre uria , hengra ne 4 te mjesit, fjeta deri ne 1 te drekes , e sipas teje Klejdi nejti aty tu prit qe tu zgjosha une prej gjumi.... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb] Penele xemer /pf/images/graemlins/smile.gif me 31 e puthe Klejdin a? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ajom ishte vetja ime ne inconscio....Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Shi shi..... ksaj i thojne me te njoft forumsat ma shume se mami e babi.... , ku ta puthsha mi, kom qene ne pune deri ne oren tre te mjesit te dates 1 , masnaj erdha ne shpi cope cope, m'kishte marre uria , hengra ne 4 te mjesit, fjeta deri ne 1 te drekes , e sipas teje Klejdi nejti aty tu prit qe tu zgjosha une prej gjumi....
Pse moj nuk ishe ti ajo ke Buona domenica naten e vitit te Ri , qe u puth me Klejdin ne ora ding - dong 12.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ke te drejte se n'Shqipni derrat s'i gatujne , po i lejne parrllamentave..... /pf/images/graemlins/wink.gif .Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Hika i her te ha i kafshat mish derri se m'ka mor uria. [/qb]