Hmmm

Admirali

Primus registratum
Hmmm

Epo qe te haja kban dhe tek #ndihme pa asnje arsye kete nuk e prisja. Nje me @, out e kishte si nick per jep kban dhe nga ndihme kur une prisja sqarime. E vetmja gje qe i thashe ne #ndihme ishte se mos kishte pire ndonje dopjo qe ne sabah (me oren e ShBA, dhe:
[09:57] <out> !kb Admirali flasim pas 5 minutash kaq e ke denimin per fjal banale
[09:57] * [AlbNetwork] sets mode: +b *!*@Albnetwork-42921.champlain.edu
[09:57] * You were kicked by [AlbNetwork] (flasim pas 5 minutash kaq e ke denimin per fjal banale)

Thashe se mbas nje kohe kaq te gjate mungese, ndoshta do te ishin pjekur ndopak keta te stafit, por shoh qe paskan mbetur po te njejtet.Kungulli po kungull ngelet, sado te piqet.

Ah se harrova, une thashe ne kanal kete gje:
[09:51] * Admirali po degjon Eda dhe Aida - Palla K****.ram

Ne fund te fundit ai eshte titulli i origjinal i kenges, tjetri mund te limitohej me kick, por jo te me linte me minuta ne ban. Kur ju aplikoni tolerancen zero, mundesia qe nje user te ndryshoje kanal rritet, madje shkon deri ne ndryshim serveri.

Me respekte

Nje ish anetar i stafit.

P.S.
Nuk pres ndonje sqarim, por ama duhet te korrigjoni dhe ju veten, jo vetem userat.

ilirjani

Primus registratum
Re: Hmmm

* Joins: Admirali (FLD@Albnetwork-42921.champlain.edu)
[16:52] <scorpio> ku je mo djali_i_mire
[16:52] * Joins: Kalvin (~Kalvin@Albnetwork-54571.dsl.in-addr.zen.co.uk)
[16:52] * Joins: LOVE (~Misterioz@Albnetwork-36478.direcpceu.com)
[16:52] <Admirali> o out
[16:52] <MANGUSTA> te lodhin me 100 menyra
[16:52] <mia> <MANGUSTA> a si jane keto gocat e sotme hahahahahhahahahahhahahahah
[16:52] <Admirali> te verteten thashe
[16:52] <scorpio> salve ragazzi
[16:52] * Quits: Vizitor (~Vizitor@Albnetwork-28540.undp.org.al) (Mirupafshim!)
[16:52] * Joins: Shekulli|7602 (~shqipEria@Albnetwork-13850.cpe.net.cable.rogers.com)
[16:53] <Admirali> se titulli i kenges ashtu eshte
[16:53] <mia> o mangustaaa sa u lodhe more
[16:53] * Joins: Shqipo|5731 (~shqiPeria@Albnetwork-9813.pool80116.interbusiness.it)
[16:53] <mia> hahahahahhahahahahahhahahahahhahahah
[16:53] <Admirali> p**** k*****
[16:53] * Joins: Aleksi (~Aleksi@Albnetwork-325.urbanet.ch)
[16:53] <Tomi76> nikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[16:53] <NADINA> <mia> hahahahahhahahahahahhahahahahhahahah
[16:53] * Joins: Andi (~fasdf@Albnetwork-43812.adslplus.ch)
[16:53] * Joins: lora (shqipEria.@195.251.132.Albnetwork-63390)
[16:53] * [AlbNetwork] sets mode: +o Andi
[16:53] <Tomi76> nikita
[16:53] * Joins: isabell (~isabell@62.94.132.Albnetwork-34812)
[16:53] <MANGUSTA> po une dorezohem vetem me ato menyrat tradicionale
[16:53] <Tomi76> nikita
[16:53] * Joins: Shqipoja (~Shqipoja@Albnetwork-59108.net-81-220-32.lyon.rev.numericable.fr)
[16:53] * Quits: Vizitori076 (parajsa@Albnetwork-38032.dip.t-dialin.net) (Mirupafshim!)
[16:53] <LOVE> mia jam nexhi boy
[16:53] * Quits: Sindy_ (Shqiponja3@Albnetwork-46555.wolf.ox.ac.uk) (Broken pipe)
[16:53] * Quits: Andi (~fasdf@Albnetwork-43812.adslplus.ch) (Mirupafshim!)
[16:53] * Guest4021398 is now known as toni
[16:53] * out Admirali o poc po s'tham keshtu!Jasht!! per sqarime #ndihme 3 ] 12 Dhoma #shqiperia 
[16:53] * Admirali was kicked by out (out)
[16:53] * Quits: anri (~1111@80.78.65.Albnetwork-34330) (Mirupafshim!)
[16:53] * Joins: Admirali (FLD@Albnetwork-42921.champlain.edu)
[16:53] * [AlbNetwork] sets mode: +b *!*FLD@Albnetwork-42921.champlain.edu

FALKO

Forumium maestatis

Loget flasin qarte, nuk besoj se ka nevoje per shume komente.
Nese fjalet nuk do te ishin ofensive nuk do te kishte nevoje qe te thuheshin me yje.
Zakonisht 5 minuta zgjat bani qe ve edhe boti, kaq ishte edhe kete here.
Ndoshta nuk duhet te kishe marre detyrimisht ban, por kete gje e vlereson operatori qe eshte on line edhe une nuk shikoj ndonje shkelje flagrante te te drejtave te tua si user.
Ia kalofsh mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Admirali

Primus registratum

Niko, nuk po them se logs rrejne, por ama ca te thoja ne kanal, palla k*** apo p*** k***.
Nejse, ja kalofsh dhe ti mire.

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Epo qe te haja kban dhe tek #ndihme pa asnje arsye kete nuk e prisja. Nje me @, out e kishte si nick per jep kban dhe nga ndihme kur une prisja sqarime.. [/qb]
Te them te drejten dhe une kam henger njehere KICK kot fare nga ´@out , une thashe njehere ne main :
me rob shpie , dhe hengra kick , lale me robsh shpie eshte si tip betimi dhe e share !!!
Nejse nuk me kishte dhene ban /pf/images/graemlins/laugh.gif , kjo ka rendesi

xhaxhi_eli

Primus registratum

Titulli origjinal i kenges eshte Sorkadhja /pf/images/graemlins/smile.gif

Per temen sdua te shprehem fare /pf/images/graemlins/smile.gif se s'me takon

Admirali

Primus registratum

Atehere, origjinali ne fakt eshte Palla K***, por mqs i bie qe te jete fjale banale, nuk u pa e pershtatshme te publikohej ashtu.

Persa i perket @out, ankesa ime ndaj tij ishte ne kuptimin qe sistemi ideologjik qe keta operatore zbatojne ka nevoje per ndryshime. Nuk kam asgje personale as ndaj @out as ndaj kujtdo tjeter qofte. Duhet te jene me te kujdesshem dhe te gjykojne ne rradhe te pare, para se te ndermarrin nje veprim. Mungesa e komunikimit midis @ dhe userave ka cuar gjithmone ne probleme.

Me respekte

Admirali

ilirjani

Primus registratum

Persa i perket @out, ankesa ime ndaj tij ishte ne kuptimin qe sistemi ideologjik qe keta operatore zbatojne ka nevoje per ndryshime. Nuk kam asgje personale as ndaj @out as ndaj kujtdo tjeter qofte. Duhet te jene me te kujdesshem dhe te gjykojne ne rradhe te pare, para se te ndermarrin nje veprim. Mungesa e komunikimit midis @ dhe userave ka cuar gjithmone ne probleme.

Me respekte

Admirali

nejse nese ti nuk e ke per gje tete thon p... k...
un qe ktej e tutje te theras ashu po deshe

asgje personale!

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ilirjani:
[qb] Persa i perket @out, ankesa ime ndaj tij ishte ne kuptimin qe sistemi ideologjik qe keta operatore zbatojne ka nevoje per ndryshime. Nuk kam asgje personale as ndaj @out as ndaj kujtdo tjeter qofte. Duhet te jene me te kujdesshem dhe te gjykojne ne rradhe te pare, para se te ndermarrin nje veprim. Mungesa e komunikimit midis @ dhe userave ka cuar gjithmone ne probleme.

Me respekte

Admirali

nejse nese ti nuk e ke per gje tete thon p... k...
un qe ktej e tutje te theras ashu po deshe

asgje personale! [/qb]
Mesa po shoh, ti kujton se une te therrita ty ashtu!!!!!!!
Ne nje kohe qe as te njoh fare, i lejoj vetes te te ofendoj ty. Je ne rregull nga tepeleku ti apo jo. Une permenda vetem nje titull kenge, asgje me shume, gje e cila nuk perfaqeson opinionin tim ne asnje moment.

ilirjani

Primus registratum

* Joins: Admirali (FLD@Albnetwork-42921.champlain.edu)
[16:52] <scorpio> ku je mo djali_i_mire
[16:52] * Joins: Kalvin (~Kalvin@Albnetwork-54571.dsl.in-addr.zen.co.uk)
[16:52] * Joins: LOVE (~Misterioz@Albnetwork-36478.direcpceu.com)
[16:52] <Admirali> o out
[16:52] <MANGUSTA> te lodhin me 100 menyra
[16:52] <mia> <MANGUSTA> a si jane keto gocat e sotme hahahahahhahahahahhahahahah
[16:52] <Admirali> te verteten thashe
[16:52] <scorpio> salve ragazzi
[16:52] * Quits: Vizitor (~Vizitor@Albnetwork-28540.undp.org.al) (Mirupafshim!)
[16:52] * Joins: Shekulli|7602 (~shqipEria@Albnetwork-13850.cpe.net.cable.rogers.com)
[16:53] <Admirali> se titulli i kenges ashtu eshte
[16:53] <mia> o mangustaaa sa u lodhe more
[16:53] * Joins: Shqipo|5731 (~shqiPeria@Albnetwork-9813.pool80116.interbusiness.it)
[16:53] <mia> hahahahahhahahahahahhahahahahhahahah
[16:53] <Admirali> p**** k*****

ateher ku ishte nevoja ta perserisje prap ???

pasi ishe nxjer nje her nga dhoma per kete arsye?

xhaxhi_eli

Primus registratum

Admirali, po flas per titullin e publikuar. Muhabetet e tavolinave para se te nxirrej kenga ne treg nuk e di.

colorado

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb]

Me respekte

Admirali [/qb]
Admirali , shume e drejte verejtja jote, gjerat kane per te ndryshuar shume shpejte , dhe ne fakt kane filluar te ndryshojne.Nuk do tolerohet me asnje abuzim .Respektimi dhe komunikimi me userat ka per te qene ne themel te atij "sistemi ideologjik" qe permende ti , gjithnje duke mos toleruar , ata qe bejne veprime te papelqyeshme dhe qe bien ndesh me rregulloren.

Xhada

Primus registratum

mil pucccc /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEMA MBYLLET KETU /pf/images/graemlins/tongue.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

LOL Kush mi fshi postimet pash zotin As nuk shajta njeri jo per gjo ajo te pucmen e ka per ner.LOL
Mikrofonin