Hitlerizem Nga Shkelqesia e tij CensoreD ...

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Hitlerizem Nga Shkelqesia e tij CensoreD ...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/me kendon DON'T CHAAAAAAA!!!!!Don't u with your girlfriend is hot like me...lalallalalalla

[/ QUOTE ]

Kim moj e "nderuar" u bone ti!!

Kendo se te shko zeri...

Sdi cne ktu ti..sdi cne sop ti?
Jan vet keta netadminat dhe vet founderi qe thoshte kim do merr aop/sop ather kur nuk ka me egzistu Albnetwork.nejse

Web cami mire?

Kalofsh mire Hot girl. edhe kujdes nga mbrapa.

[/ QUOTE ]

Po kujdesem ne fakt per vithet,po i tonifikoj me shume se cduhet se do i dal te dashurit ne web me breke,po ti si i ke bycet? me thane qe ke kaluar ca trauma,aq sa te perfunduan ne tru se ne koke ke qene i pjerdhur me kohe /pf/images/graemlins/wink.gif.

/me vazhdon kendon se ka ze super /pf/images/graemlins/smile.gif.Kelti mua kengen time e di ti /pf/images/graemlins/smile.gif, per inat te vjehrres /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

Chu ka ik per lesh bubi chati plako ca e vret menjen dhe ti per fjalet e nje sop /pf/images/graemlins/smile.gif

Oxandromeda

Oxford Astrophysics
Re: Hitlerizem Nga Shlekqesia e tij CensoreD ...

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif

HELENA

Forumium praecox

kush te ka rrejt ty qe qeka radio ne doren e censored mi ?
radion e menaxhoj un dhe asnji tjeter

e para edyta sa per seriozitet , para kujt duhet te jem kaq serioz , para lordit ? qe deri dje ne e kena mbrojt nga tjeret e sot vje e shkruan ne forum traplliqe nga me te ndryshmet ?
sa per emrin tim dhe te adamit e angelic laj icik gojen kur ta permenesh , gjithsesi kush je ti i her ?

[/ QUOTE ]

ajo puna e radios private ishte e logs e lexuara te cilat ishin paraqit te faqja paraardhese toni .....

Epo sa per gojen qe ta laj Kam ble i furxh extra kohet e fundit ....Gjithsesi mendoj se kam te drejte ... ne shume tema fshihen postimet qe nuk kane lidhje me temen apo gjeni tema te hapura e ja fusni me top ju /pf/images/graemlins/tonguee.gif
sa per vllaznine hapni mer i teme futbolli dhe ju /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/me ben tifo per tjeter skuader /pf/images/graemlins/tonguee.gif

u po hapni dhe i teme kantoje !

Persa i perket seriozitetit gjithsesi Lord A jo Lord kushdo te qe jete ne forum duhet konsideruar si user qe ka bere nje ankese dhe mesa lexova ka te drejte !Logs Flasin vete !

HELENA

Forumium praecox

Kelti ka vhost dhe +W ( mode per te pare kush i ben whois, qe u lejohet vetem ircopave ), dhe keto jane dy thyerje te renda te leshgullores se Albnetworkut... Thjeshte kaq!

[/ QUOTE ]
Churcho, ma jep i here kte leshgulloren ta shof ku thuhet qe +W eshte e ndaluar per userat /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Same per vhostin /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Kur lidhesh ne server te dalin shume bicim shkresurinash /pf/images/graemlins/tonguee.gif
nje prej te cilave eshte :

-Global- [Logon News - Sep 01 2004] Nuk do te jepen V-hoste. Ju lutem te mos kerkoni as tek #sherbimet dhe as ne privat per kete gje. Nuk do te Jepen V-hoste...

HELENA

Forumium praecox

Ne rradhe te pare sa per te sqaruar publikun dhe degjuesit e radios albnetwork.Nuk kam ofenduar asnjeri ne radio pasi nuk e kam zakon te ofendoj.Nese dikush sdo te me degjoje mua ose radion eshte mese i lire degjimi i cfaredo lloj radioje tjeter.Persa i perket bad_boy nuk do toleroj asnjeri ne chat i cili ben reklame largimin e userave nga chati apo nga radio.Per te gjithe te tjeret ata qe nuk e dine sic ja thashe dhe bad_boy ajo eshte radio private dhe jo shteterore.Ne si staf mundohemi tju mbajme ne shoqeri te cilen disa prej jush nuk arrini ta kuptoni.Mundohemi qe gjate kohes se lire qe keni tju ofrojme kulture dhe zbavitje gje te cilen nuk e doni.Atehere pse na gerricni kot largohuni si nga chati si nga radio sepse njeri nuk ju mban me zor.Persa i perkete ceshtjes Lord i cili ska me cfare merret po vjen e grin sallate ketu do i keshilloja qe kur flet me mua te kete kujdes te flase shqip sepse skam perkthyes te me perktheje gjuhen e tij te trashe pasi une nuk shly tema por mbyll tema te cilat skane te bejne as me lord as me njeri tjeter.
Lord fut nja kater bote te tjera te ai serveri jot dhe bej noi dore muhabet me ta sepse e shof qe ske cben.
H3L3N@ po ti me xhaxh te ka humbur kukulla sot e skishe cbeje he te keqen edhe ti me Lordin futi noi corape me shtiza se erdhi dimri.
adamo me sa di une ka fitu vllaznia. lol

se desh harrova
/me cantare me te modhe ooo kuuuuuuu tka lala o ty mi kumrijeeeeeeeeeeeeeeeeee

[/ QUOTE ]

Tono prape eshte meshuar ktu fakti qe ajo eshte nje "radio Private"

P.S nuk ka kohe te mirrem me kukulla... Nqse ti ke kohe te lire na bej attach ca ose dergoje me DCC /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ec te vdeksha.... kur te nxirrni albumin ne treg na lajmeroni /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bad_boy

Primus registratum

Te tere flasin per CensoreD tek ankesa dhe e di qe eshte e kote te shkruash ketu sepse ai eshte tamam si bisht i qenit qe sado te mundohesh ta drejtosh prape i shtrember mbetet ashtu eshte dhe puna e tije. Sado te flasesh dhe te besh ankesa eshte e kote dhe 2000 mije tema te hapesh eshte e kote. Megjithate per mua pak rendesi ka lale bej si te dush ndac ver akick ose akill une radion e degjoj jo se flet ti mor por se kam qejf te degjoj muzik shqip. Hajde tani nje valle se eshte Dj TONI live /pf/images/graemlins/wink.gif. bad-boy

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

o Ton ate kongen e Mihones spo e gjej qe spo e gjej dot di gjo ti ku me e mor se u ka bo keq.

true confidental

Forumium maestatis

Efektit “chat” I qenka shtu edhe efekti “radio chat” /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eshte e provume ne fakt qe muzika mund te shkaktoje te gjitha llojet e reaksioneve fizike dhe mendore , ceshtje vibracionesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif…
Hey guys , me pak popullore ne radio dhe icik me shume ritem please /pf/images/graemlins/laugh.gif
CensoreD /pf/images/graemlins/kiss.gif (unlimited)

LORD

Forumium praecox

Mos dilni prej temes...
Dhe mos i jipni temes drejtim tjeter o njerez te mire.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Kelti ka vhost dhe +W ( mode per te pare kush i ben whois, qe u lejohet vetem ircopave ), dhe keto jane dy thyerje te renda te leshgullores se Albnetworkut... Thjeshte kaq!

[/ QUOTE ]
Churcho, ma jep i here kte leshgulloren ta shof ku thuhet qe +W eshte e ndaluar per userat /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Same per vhostin /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Same per vhostin ??? Epo kjo po qe eshte e forte...
Ore une e di shume mire qe rregullorja ka qene ne fuqi ndoshta, vetem atehere kur ishin mandi dhe visi ne chat...
Nuk e kuptoj si mund te shkruash keto gjera Eliano...

Persa i perket Albnetworkut : U ardhte ndonje Mr_Flash tjeter ishalla, se ashtu do zene mend keta KD... keta qe hyjne ne chat dhe deshmojne " forcen " e tyre, apo " intelektin " e tyre...apo " kulturen ".
Albnetworku eshte karlliku dhe poshtersia me e madhe qe egziston, ku mbreteron shkerdhatlleku dhe birkurvlleku... por do vije nje dite qe dikush do jua shkuli puplat juve bosave te ketij timit. Lini chatin o njerez, se aty nuk ka per te patur ndonjehere drejtesi...edhe ju thjeshte do merziteni... do jeni " don kishota " te vertete /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Bobo ca mllefi ky. U shfryve noj cike? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Thelbi i asaj qe thashe une eshte qe nuk ka nje rregull, dhe sigurisht nuk eshte normale qe te kete, mbi ato dy probleme.

H3L3N4, ajo thote mos kerkoni se sdo ju jipet /pf/images/graemlins/tonguee.gif jo s'lejohen vhost /pf/images/graemlins/smile.gif

bad_boy

Primus registratum

Lord vk mor CensoreD eshte si puna e katnareve qe po si re me dru ne koke nuk zbret nga kali e njejta gje me kete sa do te flasesh me kete smerr vesh me fjale ky. CensoreD nqs do naj muzike Toni e ka pv hapur dhe thoi se nuk eshte kjo teme per kerkesa muzikore se nuk eshte si puna jote qe e mbyll pv. Bye aLl bad-boy

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Session Start: Mon Oct 31 22:28:56 2005
Session Ident: bad-boy (AUSTRALIA@Albnetwork-45B45866.dial-lns7.vic.chariot.net.au)
Chat requested by bad-boy (AUSTRALIA@Albnetwork-45B45866.dial-lns7.vic.chariot.net.au)
Same Channels Join: #shqiperia
-
(bad-boy) avash me keto kenge
(bad-boy) se ska femra shum chati
(bad-boy) te kercejme
(bad-boy) /pf/images/graemlins/laugh.gif
(CensoreD) /pf/images/graemlins/smile.gif
(bad-boy) ec aty
(bad-boy) se e ke nis mire
(bad-boy) mos harro vlonjatet mor
(CensoreD) /pf/images/graemlins/smile.gif
 [Away : Radio Albnetwork -&gt; vetem muzike shqip -&gt; http://Radio.Albnetwork.net:8001/listen.pls ]
(bad-boy) se te hoqa nga puna
(bad-boy) /pf/images/graemlins/laugh.gif
(bad-boy) pershendete
(bad-boy) SEND nga mua
(bad-boy) kenge vere vet
(CensoreD) ok
(bad-boy) ca te duash
 [Away : Radio Albnetwork -&gt; vetem muzike shqip -&gt; http://Radio.Albnetwork.net:8001/listen.pls ]
(bad-boy) aty je lale
(bad-boy) nje pershentje
(bad-boy) per TONI
(bad-boy) dhe per ty
(bad-boy) si njesh i chaitit
(bad-boy) nga ana ime dhe e SEND
(bad-boy) me an angle
(bad-boy) nje pershendetje per TONI dhe per ty dhe per censored nga mua dhe send me an angle /pf/images/graemlins/smile.gif
(bad-boy) jeni njesha /pf/images/graemlins/laugh.gif
(CensoreD) ok

nuk te marr vesh une ty mer cun po une sjam noi tip ku*ve qe te me bosh filma.
Vazhdojme me logse

(bad-boy) Faleminderit /pf/images/graemlins/smile.gif
(bad-boy) Pershendes gjithe chatistet me qe po largohem me ne krye ty dhe TONI DELTA FORCE dhe pjestaret e tjere te forumit qe jeni njesha dhe me qe po largohem ju uroj te kaloni chaste sa me te kendeshme ne degjimin e radios se Albnetwork
(bad-boy) Pershendes gjithe chatistet me qe po largohem me ne krye ty dhe TONI DELTA FORCE dhe pjestaret e tjere te forumit qe jeni njesha dhe me qe po largohem ju uroj te kaloni chaste sa me te kendeshme ne degjimin e radios se Albnetwork
(bad-boy) edhe ti njesh
(bad-boy) ja kalofsh mire
(bad-boy) shnet e pare
(bad-boy) Bye
»»» bad-boy has left IRC (Mirupafshim!)
Session Close: Mon Oct 31 23:47:06 2005

Njerez me 700 ftyra gjehen kollaj ne chat.

vazhdojme me logse prape dy tite me vone

Session Start: Wed Nov 02 10:07:14 2005
Session Ident: bad-boy (AUSTRALIA@Albnetwork-566EE9E7.dial-lns4.vic.chariot.net.au)
Chat requested by bad-boy (AUSTRALIA@Albnetwork-566EE9E7.dial-lns4.vic.chariot.net.au)
-
(bad-boy) si je njesho /pf/images/graemlins/smile.gif
(bad-boy) Nje pershendetje dua per qejfliun se ka exam sot
(bad-boy) kengen e di ti
Session Close: Wed Nov 02 10:41:09 2005

Nuk e di ca mund ta quash veten ti i dashur po une do ta gjej i emer me te thirr.

Vazhdojme me logse prape nje dite me vone

Session Start: Thu Nov 03 11:08:16 2005
Session Ident: bad-boy (AUSTRALIA@Albnetwork-9E663087.dial-lns3.vic.chariot.net.au)
Chat requested by bad-boy (AUSTRALIA@Albnetwork-9E663087.dial-lns3.vic.chariot.net.au)
-
(bad-boy) po kengen e zgjedh dot
(CensoreD) varet ne e kam do e ve
(bad-boy) kur ben pershendetje
(bad-boy) ?
(CensoreD) varet ca kenge do
(bad-boy) po e zgjedh dot apo ti e ke ne dore
(bad-boy) ??????????????????????????/
(CensoreD) e zgjedh mo
(CensoreD) po e pata do e ve si kenge
(bad-boy) dua ate kengen jam dehur sot e raki dhe nuk me so me asnjeri
(bad-boy) dua ate kengen jam dehur sot e raki dhe nuk me so me asnjeri
(bad-boy) do*
(CensoreD) boh
(CensoreD) nuk e kam ate
(bad-boy) /pf/images/graemlins/tonguee.gif
(bad-boy) shnet njesh
(bad-boy) ja kalofsh mire
(bad-boy) mire se erdhe
(bad-boy) /pf/images/graemlins/smile.gif
»»» bad-boy has left IRC (ec palle)
Session Close: Thu Nov 03 21:00:30 2005

vazhdojme prape me logse dy dite me vone

Session Start: Sun Nov 06 11:23:27 2005
Session Ident: bad-boy (AUSTRALIA@Albnetwork-4880ADF7.dial-lns1.vic.chariot.net.au)
Chat requested by bad-boy (AUSTRALIA@Albnetwork-4880ADF7.dial-lns1.vic.chariot.net.au)
-
(bad-boy) mgjes
(bad-boy) miredira
(KELTI) miredita
(bad-boy) se di ca ehste andej nga ju
(bad-boy) nje pershendetje dua te bej
(bad-boy) miredita
(bad-boy) me kengen jam dehur sot me raki
(KELTI) /pf/images/graemlins/smile.gif
(KELTI) fol
(bad-boy) pershendes qejfliun
(bad-boy) e kengen jam dehur sot me raki
(bad-boy) &lt;bad-boy&gt; pershendes qejfliun
(bad-boy) e ke kengen qe te kerkova ?
(KELTI) jo
(bad-boy) /pf/images/graemlins/frown.gif
(bad-boy) nuk e degjova pershendetjen
(bad-boy) qe beri qejfliu
(bad-boy) megjithate
(bad-boy) flm per pershendetjen /pf/images/graemlins/smile.gif
(KELTI) /pf/images/graemlins/wink.gif
(bad-boy) cel ke afer
(bad-boy) ti qe behet ajo zhurma
(bad-boy) ?
(bad-boy) nice song
(bad-boy) lali
(bad-boy) /pf/images/graemlins/smile.gif
Session Close: Sun Nov 06 12:06:05 2005

ehhhhhhhhhhh mer bir kur te thush ti rrush une e kom pi raki po ska gje te pakten merren vesh kollaj robt se kush jane ne chat.
Nese do akoma logse me thuaj.

/me kendon per qef te vet Becouse i loveeeeeeeee youuuuuuuuuuu and i'll do anythinggggggggggggggggg

bad_boy

Primus registratum

Ik mor se ska me ...... cun se ty. Je me rrozga e chatit ti je personi me i degjeneruar qe ndodhet ne chat..ato muhabete jan bere spese surrati jot, ti legen the: pershendes bad-boy qa sa hyri ne radio dhe une te thash hajde te bej nje pershendetie me te be qejfin po ska cun me te degjeneruar se ty lale .Dhe ska nevoj ta them se qe te gjith te njohin je nje plere dhe i semure pas chatit. Prandaj lale gjej log dhe nxirri se sme vjen zor nga ty. ti palavir mos u kap pas fjaleve . bad-boy njeshi

bad_boy

Primus registratum

Po mire more karikature ti sa e mora vesh qe hyra ne radio filove te beje shaka dhe bere pershendetie mor rob kot qe ske seder ke dhe surrat me nxjerr log po ato kan qene qe ate dite mor qe sa fole ne radio te fola ne pv po keto pse si shkruan mor pabuks . Lale kam qejf ti xjerresh te gjitha ato qe kam thene dhe e di qe aq ke te gjitha se pjesa tjeter jane te shara. Po ti sje burr mor ti je k|_|rve . Dhe do e shohim deri ne fund burrerine tende . Me respket bad-boy

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

/me kendon me ze te larte Te dashuroj te dashuroj deri sa fryma te me mbaroj

xhaxhi_eli

Primus registratum

Tema mbyllet me kaq. Shpalosjet e fjalorit do i bejme ne nje teme tjeter, kur te hapet.