History Chanel..............

Petroninsja

Primus registratum
History Chanel..............

Besoj se mund te kete prej jush qe ndiqni kete kanal ketu ne U.S.A qe jep dokumentare te ndryshem me materiale nga me te larmishmet dhe me interesantet.
Do isha kurioze te dija sec seri keni pare ose dokumentare ne lidhje me cdo lloj teme qe ju kane lene mbresa dhe kuptohet ndonje sugjerim nese krijohet mundesia ta shikojme ne History Chanel.
Javes qe shkoi psh ishte nje dokumentar per Aleksandrin e Madh qe tregonte rreth jetes se tij dhe fitoreve ne fushen e betejes ishte shume terheqes.........

JiggaMan

Primus registratum
Re: History Chanel..............

Shumica e materialeve te History Channel jane te mrekullueshme. I vetmi problem eshte se jane te para me syrin Perendimit. Dy dokumentare qe do ti rekumandoja jame me nga 8-9 episode secili, jane historia Britanike, dhe historia e Cifuteve dhe njerezimit.

Keto dokumentare mund edhe ti merrni me qera tek http://www.netflix.com

mi corazon

Forumium praecox

Kanali më interesant !

Vogelushe, po dokumentarin për "Ivanin e tmerrshëm " e pe? Atë të "Aleksandrit" e kam parë disa herë. Jam kënaq .

Temë e bukur kjo.

brb...

disku

UNI

Mu me ka pelqy nje dokumetar per Ramses II te History Channel. Thumbs Up.

Petroninsja

Primus registratum

Actually e pashe Aleksandrin e Madh biles e ka dhene dy jave rresht goxha interesant, aq me shume qe eshte ne prag te filmit qe del tani ne fund te Nentorit. Nje tjeter dokumentar me shume mbresa ka qene per " RedNecks" nje band gangsterash ketu ne New York qe kishin aktivitet ne west side ne mos gaboj, tregonte rreth formimit te tyre, krimeve , zoterime te tyre dhe se si arriten te falimentojne shume familje mafioze irlandeze.Goxha interesante......

AnaBlue

Forumium maestatis

Alexandrin e madh e pashe dhe une dhe me pelqeu mjaft. Na thoni kur do kete ndonje film historik tjeter interesant. Do ishte kurjoze te shihja "ivanin e tmerrshem".

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Alexandrin e madh e pashe dhe une dhe me pelqeu mjaft. Na thoni kur do kete ndonje film historik tjeter interesant. Do ishte kurjoze te shihja "ivanin e tmerrshem". [/qb]
Kur ta transmetojnë përsëri, të lajmëroj unë .
Me ç'pashë, ai kishte qenë më i tmerrshem, nga ç'e dija.
S'po bëj më shumë komente.Kur ta shihni, bisedojmë .... /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

A eshte e vertete se Alexandri i Madh e ka pasur nenen shqipetare? Lexova qe e kishte epiriote por kjo eshte literature e huaj qe eshte bazuar ne shkrimet greke. Tani ne Nentor del ne kinema nje film per jeten e tij.

mi corazon

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] A eshte e vertete se Alexandri i Madh e ka pasur nenen shqipetare? Lexova qe e kishte epiriote por kjo eshte literature e huaj qe eshte bazuar ne shkrimet greke. Tani ne Nentor del ne kinema nje film per jeten e tij. [/qb]
PO! (me sa kam lexuar e parë në këtë channel )
Pse , ti mendon se me nënë italiane do bëhej "the Great" ? /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

mu me lodhin me gott-in, costello-n, lucky lucianon, princeshen diana, kennedy-t.