Historia e berberit qe rruante edhe lart edhe poshte.

Klinton

Primus registratum
Historia e berberit qe rruante edhe lart edhe poshte.

Cme ndodhi gjate vizites time ne Shqiperi se bashku me Levinskin

Teksa po beja xhiro ne Tirane, kalova afer nje lagjeje dhe aty pashe nje tabele te cuditshme ku shkruhej, rruajme edhe lart edhe poshte.
U cudita dhe bodyguardeve u thashe qe jam kurioz te di te verteten e kesaj qe eshte shkruar.
Hyra brenda dhe pyes berberin se a eshte e vertete qe rruani lart edhe poshte
Dhe berberi me nje sjelleje tipek shqiptare, me perulet dhe me thote, hiresia e tij Klinton ajo qe kam reklamuar eshte me se e vertete.
Atehere une i thashe berberit qe dua te rruhem edhe lart edhe poshte.
Mbasi mbaroi pune me kerkoi 600 leke dhe si i ekzaltuar qe isha nga ky sherbim qe berberi me beri, ja dhashe.
Kur u ktheva ne hotel, takova Levinskin dhe i them se kur po shetisja bulevardeve te Tiranes pashe nje tabele te cuditshme.
Levinski me lutet qe t tregoja aventuren por ne fillim hezitova.
Me pastaj, meqe Levinski ishte sekretarja ime dhe dashnórja ime qe me rinonte, i tregova aventuren por me ndryshimin qe ajo te mos shkonte atje.
Levniski si e pabese qe ishte, me tradhetoi duke shkuar te berberi dhe e pyet se a eshte e vertete ajo tabela qe eshte vene ne hyrje te lokalit.
Berberi i thote qe eshte e vertete.
Levinski ben kerkesen per tu rruajtur poshte.
Mbas rruajtjes, berberi i kerkon 800 leke dhe Levinski ishte cuditur njekohesisht indinjuar jashte mase per cmimin e larte dhe ne te njejten kohe ajo i thote
Zoteri, dashnori im erdhi dhe u rruajt ketu dhe ti i more 600 leke.
Berberi ja pret allashqiptarce duke i thene se
Dashnorin tend e kish me lehte ta rruaja poshte pasi une ja kapja rrenjen e rrotes duke ja tendosur lekuren, ndersa me ty Levinski e kisha te veshtire pasi me duhej te te futja gishtin ne pidh per te tendosur lekuren ne menyre qe rruajtja te ishte sa me e lehte dhe pa deme.
.

eM

Paper Moon
Re: Historia e berberit qe rruante edhe lart edhe poshte.

grosse and not even funny!

kam lexuar me te mira!

Djep

Forumium maestatis
Re: Historia e berberit qe rruante edhe lart edhe poshte.

Aha Klinton, paske degjeneruar fare...